• 9.379.100 stemmen

Raising Dion - Seizoen 2 (2022)

Show titel: Raising Dion

Afleveringen: 8

Speelduur: 5 uur en 24 minuten

Ontwikkeld door: Carol Barbee, Dennis Liu, Carol Barbee en Dennis Liu

Met: Alisha Wainwright, Ja'Siah Young en Michael B. Jordan

Datum van release: dinsdag 1 februari 2022

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 2 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Raising Dion

Een vrijgezelle alleenstaande moeder ontdekt op een dag dat haar zoon superkrachten heeft en probeert erachter te komen hoe ze hem veilig en verantwoord kan opvoeden. Daarnaast probeert ze het mysterie rond de opkomende superkrachten van haar jonge zoon op te lossen. Ondertussen probeert haar zoon om zijn buitengewone gaven te beheersen en verborgen te houden voor de buitenwereld.

Afleveringen Seizoen 2 (2022)

1. 1. Issue #201: A Hero Returns

1 februari 2022 (45 minuten)

Dion probeert twee jaar na de confrontatie met de Kromme Man een normaal leven te leiden terwijl hij zijn krachten traint. Er komt een nieuwe leerling in zijn klas.

2. 2. Issue #202: Sankofa

1 februari 2022 (37 minuten)

De terugkeer van iemand uit Nicoles verleden veroorzaakt chaos en verwarring. Dion toont zijn nieuwe klasgenoot hoe het moet. De vonk tussen Nicole en Tevin slaat over.

3. 3. Issue #203: Monster Problem

1 februari 2022 (40 minuten)

Dion en Brayden gebruiken hun krachten om te spijbelen. David ontfermt zich over Pat en zijn talent. Esperanza vecht tegen de zenuwen tijdens een auditie.

4. 4. Issue #204: With Friends Like These

1 februari 2022 (45 minuten)

BIONA probeert een mysterieus zinkgat onder controle te krijgen. Nicoles infectie verergert. Dions speelafspraakje met Brayden krijgt een onverwachte wending.

5. 5. Issue #205: You vs. Me

1 februari 2022 (39 minuten)

Brayden brengt Pat een verrassingsbezoek. Kat en Tevin nemen Dion mee naar het platteland. Nicole is bezorgd dat de infectie zich verspreidt en gaat in zelfisolatie.

6. 6. Issue #206: 36 Good Hours

1 februari 2022 (43 minuten)

Nicole krijgt vreselijk nieuws en Pat wordt met zijn neus op de feiten gedrukt. De Kromme Man slaat met Brayden een angstaanjagende nieuwe weg in.

7. 7. Issue #207: World Without Mom

1 februari 2022 (36 minuten)

Pat vecht voor zijn leven en Nicole besluit een speciale dag met Dion door te brengen. David geeft een belangrijke presentatie bij BIONA en Simone komt in actie.

8. 8. Issue #208: Who You Are

1 februari 2022 (39 minuten)

Op Esperanza's belangrijke avond komen Dion en Nicole oog in oog te staan met een bekende schurk en zijn leger, en komt het tot een gevaarlijke confrontatie.

avatar van pocalan

pocalan

Dit seizoen lijkt in het begin net wat strakker dan de eerste. Betere feel en net wat meer Stephen King en Stranger Things vibes. Het heeft net ietsje meer oempf. Naarmate het seizoen vordert zijn er steeds meer verwijzingen naar films en series. En de laatste aflevering heeft naar mijn idee de leukste verwijzingen, maar vervalt helaas in clichés en vind ik minder sterk dan de opbouw. Dus ik kan het geen hoger cijfer geven dan het vorige seizoen. Ergens ben ik wel benieuwd of ze naar een volwassen Dion gaan toewerken.

[Edit] Oeh, blijf nog even zitten bij de laatste aflevering! En vette muziek trouwens.