• 9.378.761 stemmen

Undercover - Seizoen 1 (2021)

Alternatieve titels: My Name, Mai Neim , 마이 네임

Afleveringen: 8

Speelduur: 6 uur en 39 minuten

Ontwikkeld door: Kim Va-da en Kim Jin-min

Met: Han So-hee, Ahn Bo-Hyun en Hee-soon Park

Oorsprong: Zuid-Korea

Datum van release: vrijdag 15 oktober 2021

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Undercover

Yoon Ji-woo's vader sterft plotseling, waarna ze wanhopig wraak wil nemen op degene die verantwoordelijk is voor zijn dood. Ze werkt voor de drugsbende Dongcheonpa, die onder leiding staat van Choi Moo-jin. Yoon Ji-woo sluit zich met de hulp van Choi Moo-jin aan bij de politie. Ze wordt aangesteld bij de narcoticabrigade en wordt een mol voor de drugsbende. Op deze manier probeert ze uit te zoeken wie de moord op haar vader op zijn geweten heeft.

Afleveringen Seizoen 1 (2021)

1. Aflevering 1

15 oktober 2021 (54 minuten)

Op haar verjaardag is Yoon Ji-woo getuige van de gruwelijke dood van haar vader. Ze is vastbesloten om koste wat kost wraak te nemen en gaat op zoek naar zijn moordenaar.

2. Aflevering 2

15 oktober 2021 (46 minuten)

Choi Moo-jin legt Do Gangjae een straf op. Ji-woo krijgt de opdracht om undercover bij de politie te gaan en neemt een geheel nieuwe identiteit aan.

3. Aflevering 3

15 oktober 2021 (47 minuten)

Als Ji-woo's team bij een plotselinge inval op een onvoorzien doelwit jaagt, moet ze snel handelen. Een nieuwe drugsbende en zijn valse leider bedreigen Moo-jins terrein.

4. Aflevering 4

15 oktober 2021 (47 minuten)

Cha Giho beschouwt de oorlogsverklaring van Gangjae aan Moo-jin als een kans. Jeon Pildo vermoedt dat Ji-woo iets van plan is en volgt haar.

5. Aflevering 5

15 oktober 2021 (51 minuten)

Ji-woo en Pildo ontsnappen nipt aan gevaar, waardoor de politie zich op Gangjae richt. Ji-woo ziet op het politiebureau een oude bekende en raakt er nerveus van.

6. Aflevering 6

15 oktober 2021 (50 minuten)

Bij de post zit een foto die verduisterde waarheden blootlegt en alles wat Ji-woo dacht te geloven, doet wankelen. Moo-jin komt in actie om zijn belangen te beschermen.

7. Aflevering 7

15 oktober 2021 (45 minuten)

Ji-woo bevecht een hinderlaag. Moo-jin onderwerpt zich aan een politieverhoor. Pildo krijgt belastende telefoongegevens in handen.

8. Aflevering 8

15 oktober 2021 (59 minuten)

Pildo wil Ji-woo van gedachten doen veranderen over haar wraakplan en boeit zichzelf aan haar. Moo-jin reageert op een andere daad van verraad.

avatar van Noud

Noud

Op Netflix staat deze film onder My Name als hoofdtitel

avatar van UmbraVitae

UmbraVitae

Zetm hier indd ook eens onder de juiste titel 'My Name', anders gaan velen de weg naar deze serie hier niet vinden.

We weten al langer dat die Zuid-Koreanen met regelmaat fijne tot sublieme werkjes afleveren. 'Squad Game' was echt totaal mijn ding en ook deze misdaad-wraakfilm is van een topniveau in z'n genre. Had midden de 90s - begin 2000 een zwak voor Japanse horrorfilms, de Zuid-Koreanen zijn laatste 10j zeker de bovenhand aan het nemen.

avatar van 1AngryMan

1AngryMan (moderator series)

'My Name' is niet de originele titel; 'Undercover' is dat. Dat is dan ook de "juiste" hoofdtitel. Zie ook de Wiki:

Primaire titel - TvMeterWiki - wiki.tvmeter.nl

'My Name', de internationale titel, staat hier gewoon als alternatieve titel vermeld, en daar kun je dan ook gewoon op zoeken.

avatar van Noud

Noud

Ik vind namelijk niets als ik zoek in Moviemeter zoek op "my name"

avatar van 1AngryMan

1AngryMan (moderator series)

Noud schreef:

Ik vind namelijk niets als ik zoek in Moviemeter zoek op "my name"

Zal ik in het forum 'Bugs en Wensen nieuwe site' zetten, want dat hoort niet! Bedankt voor het melden!

avatar van Bottleneck

Bottleneck

Zuid-Korea is helemaal in nu na Squid Game… ze leveren al jaren strakke producties, maar goed. Vooral hun wraak/misdaadfilms vind ik geweldig (The Chaser, I Saw the Devil, The Murderer, A Hard Day, etc.). Daar wil nog wel eens een portie melodrama in zitten, maar dat is in de eerste aflevering van My Name wel érg dik aanwezig… Zal het nog verder kijken maar hoop dan niet dat het zo blijft.