• 9.378.811 stemmen

The A List - Seizoen 2 (2021)

Show titel: The A List

Afleveringen: 8

Speelduur: 3 uur en 42 minuten

Ontwikkeld door: Dan Berlinka, Nina Metivier en Nina Metivier

Met: Lisa Ambalavanar, Ellie Duckles en Savannah Baker

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: vrijdag 25 juni 2021

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 2 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The A List

Mia denkt dat ze helemaal klaar is voor een zomer van zon, romantiek en sociale dominantie op een zomerkamp op een idyllisch eiland, maar de late aankomst van het mysterieuze nieuw meisje Amber verstoort alles. Amber loopt het kamp binnen alsof ze het bezit; grappig, zelfverzekerd, glamoureus en charmant. Mia haat haar meteen. Langzaam lopen Mia's voormalige vrienden over naar Amber's kant en begint Mia te vermoeden dat er veel meer op het spel staat dan een populariteitswedstrijd. Amber is geen normaal meisje, ze is gevaarlijk.

Afleveringen Seizoen 2 (2021)

1. 1. A Second Chance

25 juni 2021 (28 minuten)

Mia probeert thuis haar traumatische ervaringen te verwerken. Dan ontvangt ze een onverwacht bericht. Anderen proberen te ontsnappen uit een zwaarbeveiligde instelling.

2. 2. You Don't Remember Me

25 juni 2021 (28 minuten)

Mia, Petal en Harry beginnen aan hun tocht met een nieuwe bondgenoot. De opgesloten Midge vindt aansluiting bij iemand. Iedereen vraagt zich af wat Amber van plan is.

3. 3. Two Birds, One Stone

25 juni 2021 (29 minuten)

De tocht gaat door. Mia komt voor een zware beslissing te staan. Het lot van Petal ligt in haar handen. Midge probeert om te gaan met haar nieuwe situatie.

4. 4. We Were Never Friends

25 juni 2021 (26 minuten)

Het verleden versmelt met het heden als Midge Mia herinnert aan hun geschiedenis als vrienden én vijanden. Jenna en Fitz zoeken naar Harry en onthullen een akelig geheim.

5. 5. We Deserve Each Other

25 juni 2021 (28 minuten)

Midge vertelt haar verhaal aan de groep, maar niemand gelooft haar. Alex, Petal en Kayleigh duiken in de dossiers van dr. Shore. Mia en Luka bouwen een nieuwe band op.

6. 6. Because of Who I Am

25 juni 2021 (27 minuten)

Alex duikt dieper in haar onderzoek. De groep bereidt een nieuw plan voor. Mia en Luka komen oog in oog te staan met hun verleden. Amber maakt contact met een bezoeker.

7. 7. Save Them

25 juni 2021 (27 minuten)

De spanningen lopen hoog op als Mia, Amber en Midge weer bij elkaar komen. Dev loopt Luka tegen het lijf en spreekt hem aan. Sam probeert Midge tot inkeer te brengen.

8. 8. Who We Really Are

25 juni 2021 (29 minuten)

Midges krachten worden sterker dan ooit. Mia en de groep bedenken een duister en gedurfd plan om haar voor eens en voor altijd een halt toe te roepen.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.