• 9.378.048 stemmen

Bonding - Seizoen 2 (2021)

Show titel: Bonding

Afleveringen: 8

Speelduur: 2 uur en 34 minuten

Ontwikkeld door: Rightor Doyle

Met: Zoe Levin, Brendan Scannell en Micah Stock

Datum van release: woensdag 27 januari 2021

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 2 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Bonding

Twee oude schoolvrienden die elkaar jaren niet meer gezien hebben kruisen elkaars pad op een onverwachte manier. Pete, een net uit de kast gekomen homoseksuele man, en Tiff, een afgestudeerde studente, hopen hun vriedschap weer op te pakken. Maar Tiff heeft een klein geheim: ze is een van de top dominatrixes in New York City, en ze staat op het punt om Pete in haar ondergrondse wereld van seksueel geheimen en BDSM toe te laten.

Afleveringen Seizoen 2 (2021)

1. 1. The Kinks

27 januari 2021 (18 minuten)

De reputatie van Tiff en Pete ligt tien maanden na hun rampzalig verlopen huisbezoek nog steeds aan diggelen en dus wenden ze zich voor hulp tot Tiffs oude leermeester.

2. 2. Dog Days

27 januari 2021 (19 minuten)

Een jaloerse Tiff noemt Doug per ongeluk haar vriendje. Pete probeert begrip te hebben voor Josh en geeft zich over aan zijn onderdanige kant.

3. 3. Personal

27 januari 2021 (19 minuten)

Als test laat meesteres Mira Tiff en Pete werken met haar persoonlijke sub, die het fijn vindt om financieel gedomineerd te worden. Doug neemt Tiff in vertrouwen.

4. 4. Threesomes

27 januari 2021 (19 minuten)

Frank krijgt een baan in een gaybar. Tiff en Gina leren elkaar op een onverwachte manier beter kennen. Pete maakt kennis met de ex van Josh, die precies op Pete lijkt.

5. 5. Nanci

27 januari 2021 (20 minuten)

Gesteund door Pete vertelt Josh dat hij klaar is om bij zijn vader en collega's uit de kast te komen. Tiff helpt een oude klasgenote haar angsten overwinnen.

6. 6. The Lost Egg

27 januari 2021 (16 minuten)

Tiff vertelt Pete dat hun samenwerking moet stoppen. Dougs frustraties over Tiff rijzen de pan uit en Pete bereidt zich voor om de vader van Josh te ontmoeten.

7. 7. Stand Me Up, Stand Me Down

27 januari 2021 (21 minuten)

Pete is kapot na emotionele confrontaties met Tiff en Josh. En dan moet hij ook nog een stand-upact doen terwijl er een agent in het publiek zit.

8. 8. Permission

27 januari 2021 (22 minuten)

Tiff en Pete's vriendschap loopt averij op en hun wegen gaan uiteen. Ze moeten leren omgaan met toestemming en verraad, maar er dienen zich ook nieuwe mogelijkheden aan.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Minder sterk als s1 maar wel weer grappig genoeg om te blijven kijken.

avatar van Threeohthree

Threeohthree

Toch geef je het eerste seizoen 0,5* lager

Maar goed om te horen, zal deze binnenkort ook eens opzetten. Seizoen 1 was inderdaad erg fris en vermakelijk!

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Threeohthree schreef:

Toch geef je het eerste seizoen 0,5* lager

Inderdaad verkeerd gedaan, is aangepast nu. Bedankt voor het opmerken.

avatar van Threeohthree

Threeohthree

Prima vervolg.

Het heeft uiteraard iets aan originaliteit moeten inboeten maar is verder gewoon vermakelijke televisie.

Het frisse is er wat af waardoor het soms wat dood valt, maar over het algemeen nog steeds lekker quirky en awkward.

Ook de makers houden zichzelf niet voor de gek, want met 8 afleveringen precies duurt ook dit tweede seizoen niet langer dan nodig. We duiken iets meer in de inner dominatrix en de gevolgen ervan, maar altijd oppervlakkig en met een knipoog.