• 9.378.849 stemmen

Grantchester - Seizoen 5 (2020)

Show titel: Grantchester

Afleveringen: 6

Speelduur: 4 uur en 30 minuten

Ontwikkeld door: Daisy Coulam

Met: Al Weaver, Kacey Ainsworth en Robson Green

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: vrijdag 10 januari 2020

Eerst uitgezonden op: ITV (Verenigd Koninkrijk)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Grantchester Seizoen 5 (2020)

Het is 1957 en het lijkt erop dat Grantchester teruggekeerd is naar een staat van idylle, een soort van Hof van Eden. Maar het geloof van Will staat op het punt om op de proef gesteld te worden, totdat het wel lijkt of er in iedere hoek van Cambridgeshire duisterheid schuilt.

Afleveringen Seizoen 5 (2020)

1. Aflevering 1

10 januari 2020 (45 minuten)

Een studente van een vrouwenuniversiteit wordt dood gevonden. Will en Geordie moeten daarop infiltreren in de duistere wereld van campus-politiek en universitaire gezelschappen.

2. Aflevering 2

17 januari 2020 (45 minuten)

Will en Leonard zijn getuige van een opzettelijke en dodelijke aanrijding, waarna de dader doorrijdt. Geordie weet de auto op te sporen en komt terecht bij het afgelegen huis van twee behoorlijk disfunctionele broers.

3. Aflevering 3

24 januari 2020 (45 minuten)

Will en journaliste Ellie gaan na een moeilijk begin op hun eerste date. Ze gaan naar de film, maar een schreeuw vanuit de projectiekamer gooit roet in het eten. Ze ontdekken dat er een brute moord gepleegd is

4. Aflevering 4

31 januari 2020 (45 minuten)

Een jongeman wordt dood en poedelnaakt gevonden in het veengebied. Will en Geordie ontdekken dat er een verband is met een onderzoeksproject van Cambridge dat experimenteert met drugs die het brein aan kunnen tasten.

5. Aflevering 5

7 februari 2020 (45 minuten)

Twee jongens worden in levensgevaar aangetroffen in een boksring. Will moet daarop zijn eigen aandeel in deze tragedie onder ogen zien. Zijn geloof wordt hierdoor meer dan ooit op de proef gesteld.

6. Aflevering 6

14 februari 2020 (45 minuten)

Een vrouw wordt dood gevonden, neergelegd in de vorm van een crucifix op Jesus Green. Will en Geordie zien dat de ring aan één van haar vingers bewijst dat ze met god getrouwd was.

avatar van ZAP!

ZAP!

Eerlijk is eerlijk, sommige aspecten van de serie raken me wel.

Maar of dat uiteindelijk een voldoende gaat opleveren...?

Kijk volgende week weer naar een nieuwe aflevering van mijn gelul op TvM!