• 9.376.921 stemmen

Slasher - Seizoen 1 (2016)

Alternatieve titel: The Executioner

Afleveringen: 8

Speelduur: 6 uur

Ontwikkeld door: Aaron Martin

Met: Katie McGrath, Brandon Jay McLaren en Paula Brancati

Oorsprong: Canada

Datum van release: vrijdag 4 maart 2016

Eerst uitgezonden op: Chiller (Verenigde Staten)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Slasher

30 jaar geleden werd in het stadje Waterbury, de ouders van Sarah Bennett vermoord door de 'The Executioner'. Nu keert Sarah Bennett samen met haar man Dylan, terug naar haar geboortestad. Ze worden het middelpunt van een serie gruwelijke moorden gebaseerd op de alom bekende zeven zonde. The Executioner" is terug! Maar Tom Winston - de eerste "Executioner"- zit achter de tralies, wie is nu deze nieuwe persoon achter het masker? Als de moorden escaleren, onthullen lang begraven geheimen zich. Hierdoor is iedereen om haar heen een verdachte ... of een slachtoffer.

Afleveringen Seizoen 1 (2016)

1. 1. An Eye for an Eye

4 maart 2016 (45 minuten)

Sarah en haar man Dylan zijn het gesprek van de dag als ze weer in haar geboortestad Waterbury komen wonen. Ze nemen hun intrek in het ouderlijk huis waar 30 jaar geleden haar ouders werden vermoord. En terwijl Sarah probeert om een kunstgalerie op te starten en Dylan aan de slag gaat als redacteur bij de lokale krant, een copycat- moordenaar begint met moorden.

2. 2. Digging Your Grave with Your Teeth

4 maart 2016 (45 minuten)

Sarah`s oma Brenda komt op bezoek en wil bij Sarah verblijven totdat de moordenaar is gevonden. Sarah ontvangt geheimzinnige post van de "De Executioner," die leidt naar meer ontdekkingen. Brenda ontmoet Sonya de vrouw van de burgemeester en besluit dan om terug naar haar eigen huis te gaan. Ondertussen worden bij Robin bloemen bezorgt met een vreemde boodschap. En Justin komt erachter dat de hoofdzonde Gulzigheid dodelijk is.

3. 3. Like as Fire Eateth up and Burneth Wood

11 maart 2016 (45 minuten)

1968, vier meiden zijn op weg naar het schoolbal, als er een verschrikkelijk ongeluk gebeurd. De gevolgen van dit ongeluk achtervolgen Brenda en Sonya nog steeds. Heather Peterson wordt gearresteerd voor de moord op Justin. Sarah heeft een gewelddadige ontmoeting met “the Executioner.” Robin komt te weten waarom de hoofdzonde Gulzigheid Justins dood werd. Sarah en Brenda proberen de stad te verlaten maar de hoofdzonde afgunst, zorgt voor problemen.

4. 4. As Water Is Corrupted Unless It Moves

18 maart 2016 (45 minuten)

Trent McBride komt meer te weten over de hoofdzonde luiheid. Dylan ziet kans op promotie als hij Lisa Ann Follows ontmoet. En als June doordraait en haar frustratie afreageert op Sarah. Gaat Dylan naar de gevangenis om Tom Winston te zien. Nieuw beeldmateriaal van de verdwijning van Heathers dochter Ariel komen aan het licht waarna June spoorloos verdwijnt.

5. 5. Ill-gotten Gains Take Away the Life of Those Who Get It

25 maart 2016 (45 minuten)

Sarah geeft haar eigen de schuld als er opnieuw een verontrustende moord zich voordoet. Ondertussen heeft Allison gemengde reacties op Dylans commentaar over de moorden, tijdens zijn televisieoptreden.

6. 6. The One Who sowa to His Own Flesh Will from the Flesh Reap Corruption

1 april 2016 (45 minuten)

Sarah komt via Tom Winston, achter verontrustende informatie over haar verleden.Hierdoor denkt ze te weten wie het volgende slachtoffer van de "De Executioner" gaat worden.

7. 7. In the Pride of His Face the Wicked Does Not See Him

8 april 2016 (45 minuten)

Ervan overtuigd dat Sarah, het laatste slachtoffer van "De Executioner" gaat worden, ontsnapt Tom Winston uit de gevangenis. Tegelijkertijd ontdekt Sarah dat Dylan wist over haar verleden voordat ze elkaar ontmoeten.

8. 8. Soon Your Own Eyes Will See the Source and Cause and Give You Their Own Answer to the Mystery

15 april 2016 (45 minuten)

De Executioner doet een poging tot vergelding. En Sarah zoekt troost bij Cam, nadat ze heeft ontdekt dat Dylan oneerlijk tegen haar is geweest.

Lijkt me erg cool

joolstein

Ja mij ook! Sowieso ga ik de zender Chiller wel gaaf vinden denk ik! Wie wil dat nu niet een zender met alleen maar Horror?

avatar van 606

Wat voor zender is dat ?

joolstein

Een zender van NBCUniversal waar ook SyFy onder valt! Dit is de link ernaar: Volgens mij is de film"The Boy"ook van hun en binnenkort dasn deze serie.

avatar van 606

Daar moet je extra voor betalen zeker.

joolstein

Goed mogelijk!! Geen idee verder.

avatar van tattoobob_mm

tattoobob_mm

En weet iemand of dit het kijken waard is....want dan zet ik de pilot ff op

joolstein

Mr.B.Ik heb de eerste vier afleveringen nu gekeken maar heel sterk is het niet! Wel aardig! Ik moet de rest nog kijken maar denk dat de serie voor mij ongeveer tussen de 2,5 en 3 sterren gaat belanden. Het is meer een veilige thriller dan echte horror. De kills zijn wel mooi!

avatar van tattoobob_mm

tattoobob_mm

Dank je voor je reactie.....ik weet genoeg,ik sla hem over

Ik ga hem wel kijken

avatar van Shaky

Shaky

Oef.. dat was een lange zit. Pijnlijk slechte serie die met name door het belabberde acteerwerk en volslagen onzinnige verhaal opvalt. Met name de hoofdrolspeelster doet het slecht; met slechts één gezichtsuitdrukking gaat ze elke situatie aan en haar zware Ierse accent komt om de zoveel zinnen naar boven. Het verhaal slaat daarnaast ook nergens op; er worden enkel en alleen onlogische keuzes gemaakt en bij vrijwel alles vraag ik me af 'maar waarom dan?'

Ik keek hier best naar uit, maar helaas stelt de serie zwaar teleur.

avatar van AOVV

AOVV

Ik heb zo'n beetje hetzelfde gevoel als dikdik55 hierboven, maar ben toch net wat positiever in mijn oordeel. Ja, het acteerwerk is niet bepaald sterk, en dat kan evenmin van het verhaal gezegd worden, maar enkele plottwists waren toch behoorlijk verrassend. Ook de zweem van mysterie die rond The Executioner hing, was interessant, maar aan de andere kant maakte dat de laatste aflevering in feite tot een grote sof.

Ik ga toch ook seizoen 2 kijken, in de hoop dat de makers uit hun fouten hebben geleerd, en ditmaal een spannender verhaal kunnen brengen met een finale die wel de moeite is.

2,5 sterren

Ik Kijk hem bij Netflix

avatar van Daan258

Daan258

Aardig voor even tussendoor maar ondanks de 8 episodes vond ik het af en toe zelfs wat aan de lange kant.

Redelijk goed mee vermaakt en vooral tegen het eind word het wel wat beter. Het acteerwerk is inderdaad niet al te best. Of ik het 2e seizoen zal bekijken weet ik nog niet.

hatebreeder

Hier net de eerste aflevering van gekeken en die was redelijk goed te doen. Het actweerwerk is zoals hierboven ook al vaker gezegt wordt iets aan de magere kant maar slecht vind ik het ook weer niet. Ik ben in ieder geval wel benieuwd naar de volgende aflevering(en).

hatebreeder

Heb nu 5 afleveringen gezien en vind dit toch wel een leuke serie. Het acteerwerk mag dan mischien niet altijd even sterk zijn maar de serie komt daar in dit geval prima mee weg. Tot nu toe vind ik deze serie ook beter dan gedacht en gehoopt.

hatebreeder

Heb het seizoen afgerond en vond het zeker niet verkeerd. Ik vond alleen de laatste aflevering net wat minder dan de andere afleveringen. Ik zat de hele tijd aan een beoordeling van 4 sterren te denken maar door de laatste aflevering worden het er 3,5.

Op naar seizoen 2!

avatar van Joyce41

Joyce41

Vond het geen slechte serie en tot op het eind verassend.

avatar van Aapje81

Aapje81

Verassend leuke horrorsoap die op een aantal fronten tekort schiet maar onderhoudend genoeg blijft om te blijven volgen. Ergens rond aflevering 2 deed ik een gok wie de killer zou zijn en dit bleek ook te kloppen. Kortom aan elk cliche wordt voldaan maar dat vergeef ik ze graag omdat de serie met veel plezier gemaakt is.

Het acteerwerk is redelijk, net als het verhaaltje en de kills zijn nog best creatief gevonden. Heerlijk pulpvermaak na een lange werkdag.

Leuk!

En op naar seizoen 2

Nu te zien op Netflix

avatar van deridder

deridder

Lijkt me zeer onwaarschijnlijk dat je na één aflevering nog niet weet wie het gedaan heeft. Heel cliché.

avatar van cor1946

cor1946

Ziet er goed uit, we gaan het verder zien.

avatar van cor1946

cor1946

Raar einde, rest best goed maar niet spannend.

avatar van Mr. Rock

Mr. Rock

Bijzonder slechte, clichématige en voorspelbare serie.

Er is wat geshopt bij Se7en, Scream en Halloween, maar het niveau is helaas niet gekopieerd. Integendeel, dit lijkt wel door een kleuter geschreven zoveel onlogische en niet kloppende gebeurtenissen zitten erin. Het acteerwerk lijkt ook al nergens op en nooit wordt een goede sfeer of enige spanning gecreëerd.

Wie de dader is ligt er nogal dik bovenop de hele tijd. In de laatste aflevering worden er nog wat afgeraffelde onzinnige backstory en een halfslachtige twist in gegooid, het wordt er allemaal niet beter van.

Her hoogtepunt is eigenlijk de eerste scène van de eerste aflevering. Daarna zakt het in en is het alleen nog maar tegen beter weten in hopen dat het nog wat wordt. Veelal saai en bij tijd en wijle tenenkrommend.