• 10.792 nieuwsartikelen
  • 162.329 films
  • 10.192 series
  • 29.833 seizoenen
  • 614.968 acteurs
  • 193.271 gebruikers
  • 8.985.382 stemmen
Avatar
 
banner banner

Bulletproof - Seizoen 2 (2020)

- Nog geen stemmen

Show titel: Bulletproof

IMDb beoordeling: 6,7 (3.696)

Afleveringen: 8

Speelduur: 6 uur

Ontwikkeld door: Noel Clarke, Ashley Walters, Nick Love, Ashley Walters, Noel Clarke en Nick Love

Met: Noel Clarke, Ashley Walters en Jason Maza

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: vrijdag 20 maart 2020

Eerst uitgezonden op: Sky1 (Verenigd Koninkrijk)

  • On Demand:

  • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
  • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
  • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
  • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
  • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
  • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Bulletproof

We volgen de avonturen van de agenten Bishop en Pike die achter zware criminelen aanzitten in het Londense East End. De twee vrienden zijn beiden cool, slim en streetwise, maar Pike is een ambitieuze familieman uit een keurig milieu, terwijl Bishop is opgegroeid in de pleegzorg. Toch varen ze op hetzelfde morele kompas.

Afleveringen Seizoen 2 (2020)

  1. Aflevering 1

    20 maart 2020 (46 minuten)

    Bishop en Pike hebben er nieuwe collega's bij in de strijd tegen de criminaliteit in Londen. Terwijl Bishop zich op zijn werk stort, zoekt Pike naar de balans tussen werk en familie. Wanneer het team een stel verdachte scooterrijders in de gaten houdt, blijkt er een criminele Griekse clan bij betrokken te zijn. Om die goed te kunnen aanpakken, wordt er een undercoveroperatie op poten gezet.

  2. Aflevering 2

    20 maart 2020 (45 minuten)

    Scooch en Paige houden zich bezig met een aantal vermiste meisjes. Een modellenwebsite lijkt een belangrijke aanwijzing te vormen. Ondertussen is Bishop undercover bij de criminele Markides-clan en ontstaat er al snel een levensgevaarlijke situatie. Wanneer een handlanger van Alex Markides uit de weg wordt geruimd, moet Bishop zich verantwoorden.

  3. Aflevering 3

    20 maart 2020 (45 minuten)

    Een undercoveroperatie moet ervoor zorgen dat Bishop en Pike de criminele Markides-clan kunnen oprollen. Wanneer Bishop aan de dochter van Alex Markides wordt voorgesteld, wordt het een pittige kluif voor Bishop om werk en privé gescheiden te houden. Ondertussen lijkt er ook een verband te zijn tussen de verdwenen meisjes en de Markides-clan.

  4. Aflevering 4

    20 maart 2020 (45 minuten)

    Bishop en Pike doen een belangrijke ontdekking over Mikey. In het spoor van de criminele Arkides-clan komen Bishop en Pike in Amsterdam terecht. Daar krijgen ze het aan de stok met de plaatselijke politie en groeit het vertrouwen van Alex Markides in zijn twee nieuwe medewerkers. Mikey staat onder druk en besluit op eigen houtje de smokkelpraktijken uit te breiden.

  5. Aflevering 5

    20 maart 2020 (44 minuten)

    Bishop en Pike raken steeds dieper verstrikt in de criminele organisatie van Alex Markides. De dekmantel van de twee rechercheurs lijkt in gevaar te komen als Elena Markides argwaan krijgt en op onderzoek uitgaat. Ondertussen heeft Alex te kampen met muiterij in eigen gelederen en moet hij dat een halt zien toe te roepen. Bishop krijgt een opmerkelijk voorstel.

  6. Aflevering 6

    20 maart 2020 (45 minuten)

    Het politieonderzoek richt zich meer en meer op Elena Markides, die meer op haar kerfstok heeft dan aanvankelijk werd gedacht. Mikey is de aanpak van Alex meer dan zat en wil zijn eigen koers varen. Bovendien heeft hij argwaan gekregen over de twee recente aanwinsten van de Markides-clan. Wanneer Bishop en Pike met Alex meevliegen, komen ze voor een verrassing te staan.

  7. Aflevering 7

    20 maart 2020 (45 minuten)

    Het team is aangeslagen na de dood van Jonesy. Bishop en Pike zijn nu vastbesloten om de Markides-clan definitief uit te schakelen. Elena Markides zit inmiddels in voorarrest, en dat zint haar familie bepaald niet. Wanneer de vriend van Ali wordt afgetuigd, probeert Pike te achterhalen wie daarvoor verantwoordelijk is. Dat blijkt een lastige klus.

  8. Aflevering 8

    20 maart 2020 (45 minuten)

    Het team krijgt een gevoelige klap te verwerken nu Bishop door Cockridge uit het onderzoeksteam is gezet. Het net sluit zich steeds strakker rond Alex en de gewonde Mikey. Ondertussen neemt Cockridge de leiding van de operatie over, maar of dat het politieonderzoek ten goede komt, is de vraag. De jacht op Alex en Mikey leidt tot een ontknoping die de Markides-clan niet licht zal vergeten.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

  • berichten
  • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.