• 9.375.238 stemmen

NOS4A2 - Seizoen 2 (2020)

Alternatieve titel: Nosferatu

Afleveringen: 10

Speelduur: 7 uur en 31 minuten

Ontwikkeld door: Jami O'Brien

Met: Ashleigh Cummings, Zachary Quinto en Jahkara Smith

Datum van release: zondag 21 juni 2020

Eerst uitgezonden op: AMC (Verenigde Staten)

• Netflix Bekijk seizoen 2 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot NOS4A2 Seizoen 2 (2020)

Het is acht jaar later. Vic McQueen is vastbeslotener dan ooit om Charlie Manx te vernietigen. Charlie, die zijn eigen sterfelijkheid onder ogen heeft gezien, is wanhopig uit op wraak op Vic. Deze keer richt hij zijn blik op de persoon die het meest betekent voor Vic - zijn achtjarige zoon Wayne. De race om Wayne's ziel zorgt voor een harde confrontatie tussen Vic en Charlie, waardoor beide gedwongen worden de fouten van hun verleden onder ogen te zien om Wayne's toekomst veilig te stellen.

Afleveringen Seizoen 2 (2020)

1. 1. Bad Mother

21 juni 2020 (46 minuten)

Vic hoort een gerucht over Manx en maakt een nieuw mes om de waarheid te achterhalen, maar verwaarloost intussen haar leven met Lou en haar zoon Wayne.

2. 2. Good Father

28 juni 2020 (47 minuten)

Manx probeert met Bings hulp te ontsnappen uit het ziekenhuis en herinnert zich de eerste jaren van het leven van zijn dochter Millie en hoe hij in het bezit kwam van de Wraith.

3. 3. The Night Road

5 juli 2020 (45 minuten)

Millie ontdekt een duister geheim dat verborgen ligt in Kerstland. Als Vic in Haverhill op zoek gaat naar antwoorden, grijpen Manx en Bing hun kans om Wayne in het nauw te drijven.

4. 4. The Lake House

12 juli 2020 (46 minuten)

Wayne wordt gekweld door levendige dromen over Kerstland. Vic en Lou trekken zich terug in haar vaders huis aan het meer. Maggie beschermt de McQueens met gevaar voor eigen leven.

5. 5. Bruce Wayne McQueen

19 juli 2020 (39 minuten)

Als een sterke kracht onder controle van Manx steeds dichter bij het huis van de McQueens aan het meer komt, zetten Vic en Lou wanhopig een verdediging op om Wayne te beschermen.

6. 6. The Hourglass

26 juli 2020 (45 minuten)

Wayne probeert weerstand te bieden tegen de corrupte invloed van de Wraith. Maggie vindt een cruciale aanwijzing over de krachtige creatieveling die het op Vic heeft gemunt.

7. 7. Cripple Creek

2 augustus 2020 (48 minuten)

Bing spreekt Manx aan op hun gezamenlijke doel en vraagt hem waarom hij nog niet op de brave lijst staat. Een vriendelijke geest helpt Wayne om Manx' corruptie te weerstaan.

8. 8. Chris McQueen

9 augustus 2020 (44 minuten)

Nu haar crossmotor weer rijklaar is, nemen Vic en haar vader de Kortere weg-brug om de Wraith op te sporen, voordat Wayne in Kerstland belandt.

9. 9. Welcome to Christmasland

16 augustus 2020 (47 minuten)

Vic en Maggie werken samen om door te dringen tot Manx' verwrongen wereld en deze van binnenuit te vernietigen. Millie confronteert haar vader met zijn geheimen.

10. 10. Bats

23 augustus 2020 (44 minuten)

Maggie en Vic zijn weer samen met hun geliefden in Kerstland. Ze lokken Manx in een val in de Kortere weg en vechten om een einde te maken aan de feestelijke nachtmerrie.

avatar van hatebreeder

hatebreeder

Het tweede seizoen vond ik een stuk minder goed en boeiend dan het eerste seizoen. Wat mij betreft uiteindelijk nog een kleine voldoende voor dit tweede seizoen.

avatar van eldorado

eldorado

In het genre " fantasy" kan bijna alles. Daarom kijk ik dit meestal niet graag. Maar het mag toch wel samenhangend zijn. Seizoen 2 vliegt regelmatig uit de bocht en bepaalde actiescènes zijn slecht opgenomen. Omdat het toch spannend is blijf je wel kijken. Seizoen 2 is ook te langdradig zeker als je deze kijkt vlak na het eerste seizoen.