• 9.373.663 stemmen

The Big Show Show - Seizoen 1 (2020)

- Nog geen stemmen

Show titel: The Big Show Show

Afleveringen: 8

Speelduur: 3 uur en 30 minuten

Ontwikkeld door: Josh Bycel, Jason Berger, Susan Levison en Richard Lowell

Met: Paul Wight, Allison Munn en Reylynn Caster

Datum van release: maandag 6 april 2020

Eerst uitgezonden op: Netflix (Nederland)

• Netflix Bekijk seizoen 1 via Netflix
  • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot The Big Show Show

Big Show is misschien een ster in de ring, maar zijn gezin met een vrouw en drie dochters is misschien nog wel een grotere uitdaging. Als zijn tienerdochter bij hen in Florida komt wonen, zal Big Show niet de onoverwinnelijke worstelaar van 180 kg meer zijn, maar een vader van drie geestige en intelligente meisjes die hem veel te slim af zijn. Het blijkt al snel dat hij niet meer het middelpunt van de aandacht is.

Afleveringen Seizoen 1 (2020)

1. 1. Prototype

6 april 2020 (27 minuten)

Big Shows tienerdochter uit een vroegere relatie komt bij hem, zijn vrouw Cassy en hun twee jongere dochters in Florida wonen.

2. 2. The Big Punisher

6 april 2020 (25 minuten)

Hij hoort huizen te verkopen, niet huizen te vernielen! Big Shows carrière als makelaar heeft een vernietigende start. Mandy trekt in bij Lola.

3. 3. The Big Brain

6 april 2020 (27 minuten)

JJ kan niet accepteren dat ze slim is. Mandy wil klassenvertegenwoordiger worden. Big Show overwint zijn angst voor mascottes. Cassy raakt wel heel erg bevriend met Lola.

4. 4. The Big Sinkhole

6 april 2020 (26 minuten)

Big Show en Lola nemen het tegen elkaar op in de keuken. Cassy verdraait de waarheid tijdens een open huis. Mandy leert dat niet alle politici valsspelen.

5. 5. The Big Process

6 april 2020 (26 minuten)

Terwijl Cassy probeert te wennen aan een leven zonder baan, probeert Lola te zorgen dat haar vader niet te veel tijd doorbrengt met haar nieuwe vriendje.

6. 6. The Big Party

6 april 2020 (25 minuten)

Big Show neemt Cassy voor hun trouwdag mee op een worstelcruise. Ondertussen geven Lola, Mandy en JJ thuis een wild feest.

7. 7. The Big Surprise

6 april 2020 (26 minuten)

Lola's beste vriendin uit Minnesota komt op bezoek. Mandy en Taylor debatteren ten overstaan van de hele school. Big Show stapt de ring weer in.

8. 8. The Big Decision

6 april 2020 (28 minuten)

Mandy en JJ verbergen een hond voor hun ouders. Lola oefent voor haar rijexamen. Cassy huurt een nieuwe assistent in. Big Show heeft het moeilijk met een beslissing.

avatar van Creative-lady

Creative-lady

Ik heb juist de serie bekeken. Ik vond het heel mooi, leuk om te kijken.Het waren mooie kinderen, mooie mensen. Alleen vond ik het in het begin raar dat de grote man, de vader van de kinderen: big show noemde...

Maarja, voor de rest heb ik ervan genoten

avatar van Mr. Chiel

Mr. Chiel

Zelden iets zo slecht geacteerd gezien. Pijnlijk om te kijken. Goed dat er een lachband is, hoor ik waar het grappig ZOU moeten zijn...

Na 5 minuten afgezet.