• 9.378.170 stemmen

Departure - Seizoen 1 (2019)

Show titel: Departure

Afleveringen: 6

Speelduur: 4 uur en 13 minuten

Ontwikkeld door: Vincent Shiao en Vincent Shiao

Met: Archie Panjabi, Christopher Plummer en Kris Holden-Ried

Oorsprong: Canada

Datum van release: woensdag 10 juli 2019

Eerst uitgezonden op: Universal TV (Verenigd Koninkrijk)

Plot Departure

Een passagiersvliegtuig verdwijnt op mysterieuze wijze boven de Atlantische Oceaan. De briljante luchtvaartonderzoeker Kendra Malley wordt gevraagd de zaak te onderzoeken. Terwijl de hele wereld toekijkt werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vliegtuig te lokaliseren en mogelijke overlevenden op te sporen.

Afleveringen Seizoen 1 (2019)

1. 1. Vanished

10 juli 2019 (42 minuten)

Tijdens de zoektocht naar een passagiersvliegtuig dat boven de Atlantische Oceaan is verdwenen, doen hoofdonderzoeker Kendra Malley en haar team een verrassende ontdekking.

2. 2. Survivor

17 juli 2019 (43 minuten)

Verontrustende details komen aan het licht wanneer de onderzoekers dieper in de zaak duiken. Een riskante missie om de zwarte dozen van het vliegtuig terug te vinden, mislukt.

3. 3. Prime Suspect

24 juli 2019 (42 minuten)

Door nieuwe informatie over kapitein Donovan krijgt het onderzoek een nieuwe richting. Iemand is bereid een moord te plegen om de waarheid achter de ramp geheim te houden.

4. 4. Sabotage

31 juli 2019 (42 minuten)

Dominic achtervolgt een moordenaar terwijl Kendra de achtergrond van een mysterieuze passagier onderzoekt. AJ wordt een doelwit wanneer hij op gevoelige informatie stuit.

5. 5. Grounded

7 augustus 2019 (42 minuten)

Tijdens Kendra's zoektocht naar antwoorden stuit ze op een potentiële verrader. Een bergingsoperatie onthult cruciaal bewijs over de oorzaak van de crash.

6. 6. End Game

14 augustus 2019 (42 minuten)

Het onderzoeksteam reconstrueert het ongeluk om de samenzwering te ontmaskeren. Door een onverwachte, schokkende ontwikkeling komt Kendra tot nieuwe inzichten.

avatar van stinissen

stinissen (crew series)

Kan er net niet mee door seizoen 2 is in de maak.

avatar van des1

des1

Aardig, met veel twists & turns tot op het eind. Hoofdrolspeelster niet echt overtuigend, ze blijft erg 2D. Christopher Plummer daarentegen....

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Leuk, idd veel twisten en dat is erg gaaf.

Plummer is gestorven tijdens deze serie cyclus, maar ik vond Arxhie ook overtuigend

avatar van badfans69

badfans69

Alle seizoenen vanaf 2 juni te bewonderen op Canal+.

avatar van Diederik58

Diederik58

Leuke serie. Maar wel heel veel toevalligheden.

Verder kloppen een paar dingen niet, zoalsop een diepte van 1300 m is het lichaam van een mens niet meer intact en samengedrukt en bij de eerste duik zou de gondel door veiligheidssystemen nooit zo diep kunnen gaan dat het zou imploderen(er worden veiligheidssystemen geactiveerd. Maar voor het verhaal wel zo leuk.

Veel te oppervlakkig en doorprikbaar. Iemand die na een vliegtuigcrash, amper in leven, en in een coma in een hospitaal nog van oogschaduw voorzien ? Echt ? Voor mij hoeft seizoen 2 en 3 echt niet ....

avatar van Gix72

Gix72

Ik had hogere verwachtingen van deze serie.

Er zitten een aantal best goede acteurs in en de verhalen zijn best ok, maar de uitwerking is helaas niet zo goed gelukt. Ik heb het vermoeden dat de regisseur er een beetje rommeltje van heeft gemaakt. Camera posities zijn soms raar en de dialogen lijken vaak op die van een goedkope soap, jammer..

avatar van Toontje G

Toontje G

Hoe krijg je het verzonnen. Je valt van de ene verbazing in de andere. Zal veel moed moeten verzamelen voor seizoen 2. Misschien op een dag dat ik echt niets anders meer te kijken valt.