• 9.379.407 stemmen

Rescue Me - Seizoen 7 (2011)

Show titel: Rescue Me

Afleveringen: 9

Speelduur: 6 uur en 45 minuten

Ontwikkeld door: Denis Leary en Peter Tolan

Met: Denis Leary, Michael Lombardi en Steven Pasquale

Datum van release: woensdag 13 juli 2011

Eerst uitgezonden op: FX (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Rescue Me

Rescue Me draait om het wel en wee van Ladder Company 62, een brandweerkazerne in New York City, en de persoonlijke en emotionele veldslagen van zijn leden in een post-9/11 wereld. Tommy Gavin is een senior brandweerman wiens leven in rep en roer staat terwijl hij de stress en angsten van zijn werk en de scheiding van zijn vrouw Janet het hoofd biedt. Tommy verhuist naar een woning aan de overkant van haar straat om dicht bij hun drie kinderen te blijven en haar in de gaten te houden. De spanningen en angsten voor zijn werk komen tot uiting door gesprekken met zijn overleden neef Jimmy Keefe, een voormalige brandweerman, evenals de beklijvende herinneringen aan mensen die hij heeft zien omkomen tijdens zijn werk.

Afleveringen Seizoen 7 (2011)

1. 1. Mutha

13 juli 2011 (45 minuten)

Sheila bevriendt zich zich met Janet over haar zwangerschap; Tommy ontdekt dat Colleen werkt in de bar die nu eigendom is van Mickey en oom Teddy.

2. 2. Menses

20 juli 2011 (45 minuten)

Terwijl de ploeg drie lange en rustige weken doormaakt, ontdekt Tommy dat de vrouwen in zijn leven zich tegen hem verenigd hebben.

3. 3. Press

27 juli 2011 (45 minuten)

Black Shawn zoekt hulp om Colleens trouwplannen terug te schroeven; Lou blijft het advies van zijn dokter negeren; Tommy bereidt zich voor op een tv-interview over zijn neef, Jimmy.

4. 4. Brownies

3 augustus 2011 (45 minuten)

Boos over Tommy's bittere en bijtende televisie-interview, wil Franco verder dan 62 Truck voordat zijn carrière te veel wordt aangetast.

5. 5. Head

10 augustus 2011 (45 minuten)

Tommy wacht schorsing en een nog slechtere pers na zijn boze interview. Zijn collega's starten een campagne om hem …en zichzelf te redden.

6. 6. 344

17 augustus 2011 (45 minuten)

Een onbewuste schending van Sheila's privacy brengt Tommy in de problemen met zijn gezin; Lou daagt Franco uit om beter werk te maken van 62 Truck.

7. 7. Jeter

24 augustus 2011 (45 minuten)

Tommy is uitgestoten door zijn gezin en Lou wil hem rehabiliteren door de familie Gavin de brieven te geven die hij voor hen heeft achtergelaten om na zijn dood te lezen.

8. 8. Vows

31 augustus 2011 (45 minuten)

In de traditie van de familie Gavin is Colleens huwelijk een emotionele, zo niet losbandige zaak. Het plezier verbleekt echter snel als de mannen de moeder aller branden moeten bestrijden.

9. 9. Ashes

7 september 2011 (45 minuten)

In de nasleep van de brand worstelen de leden van Company 62 om de stukken weer op te rapen en naar de toekomst te kijken. Bij The Rock krijgen de nieuwelingen een bekende toespraak en staan ze voor een nieuwe leider.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.