• 9.378.666 stemmen

Rescue Me - Seizoen 3 (2006)

Show titel: Rescue Me

Afleveringen: 13

Speelduur: 9 uur en 45 minuten

Ontwikkeld door: Denis Leary en Peter Tolan

Met: Denis Leary, Michael Lombardi en James McCaffrey

Datum van release: dinsdag 30 mei 2006

Eerst uitgezonden op: FX (Verenigde Staten)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Rescue Me

Rescue Me draait om het wel en wee van Ladder Company 62, een brandweerkazerne in New York City, en de persoonlijke en emotionele veldslagen van zijn leden in een post-9/11 wereld. Tommy Gavin is een senior brandweerman wiens leven in rep en roer staat terwijl hij de stress en angsten van zijn werk en de scheiding van zijn vrouw Janet het hoofd biedt. Tommy verhuist naar een woning aan de overkant van haar straat om dicht bij hun drie kinderen te blijven en haar in de gaten te houden. De spanningen en angsten voor zijn werk komen tot uiting door gesprekken met zijn overleden neef Jimmy Keefe, een voormalige brandweerman, evenals de beklijvende herinneringen aan mensen die hij heeft zien omkomen tijdens zijn werk.

Afleveringen Seizoen 3 (2006)

1. 1. Devil

30 mei 2006 (45 minuten)

Tommy worstelt met zijn a.s. scheiding, drinken, roken, voor zijn vader te zorgen en zijn ooms gerechtelijke problemen.

2. 2. Discovery

6 juni 2006 (45 minuten)

Als zijn vaders verjaardag nadert, worstelt Tommy met de controle over zijn leven. Sean en Johnny doen hun best om wat zorgwekkende geheimen voor hem verborgen te houden.

3. 3. Torture

13 juni 2006 (45 minuten)

Sean onthult zijn relatie met zijn zuster aan Tommy en ontdekt dat hij dat al wist; Sheila dwingt Tommy een spermabank te gebruiken om het voortbestaan van de nalatenschap van Gavins familie te beschermen.

4. 4. Sparks

20 juni 2006 (45 minuten)

5. 5. Chlamydia

27 juni 2006 (45 minuten)

Tommy probeert de hulp van zijn schoonzus in te roepen bij een plan om wraak te nemen op Johnny en Janet, terwijl Franco in paniek geraakt na te ontdekken dat zijn nieuwe vriendin zijn dochter ontvoerd heeft.

6. 6. Zombies

11 juli 2006 (45 minuten)

Tommy zweert samen met Johnny's ex-vrouw om zijn broer en Janet jaloers te maken. Een ongewilde overdosis van een sterke slaappil laat Sean uitzinnig tekeergaan tijdens het slaapwandelen.

7. 7. Satisfaction

18 juli 2006 (45 minuten)

Tommy vecht tegen zijn overlevers' schulddepressie. Sheila wil wraak nemen voor zijn verhouding met Angie.

8. 8. Karate

25 juli 2006 (45 minuten)

Terwijl Sean Maggie een aanzoek doet en Lou yoga probeert om zijn leven op de rails te krijgen, worstelt Tommy met de drie vrouwen in zijn leven - Sheila, Angie en Janet.

9. 9. Pieces

1 augustus 2006 (45 minuten)

Tommy's zorgen over zijn eigen veiligheid groeien als hij ontdekt dat de branweerlieden van 62 Truck zich voorbereiden om op te klimmen.

10. 10. Retards

8 augustus 2006 (45 minuten)

Sheila geeft Tommy een Cadillac om haar huwelijksaanzoek te overwegen. Franco's poging een goede indruk te maken op Natalie heeft een averechtse uitweking. Mike's transfer staat op zijn kop door zijn homo-verhouding.

11. 11. Twilight

15 augustus 2006 (45 minuten)

De zorg voor zijn oude vader zet Tommy nog meer onder druk. Lou geeft toe te daten met een non en Jerry zoekt iets om beter in bed te presteren.

12. 12. Hell

22 augustus 2006 (45 minuten)

Met Johnny's moord op de hielen van Jerry's bijna fatale hartaanval, zet de verandering in voor Tommy, zijn gezin en zijn vrienden.

13. 13. Beached

29 augustus 2006 (45 minuten)

Na Johnny's begrafenis vraagt Tommy zich af hoe hij voor zijn gezin moet zorgen en zijn belofte gestand moet doen om te stoppen met werken en bij Sheila te gaan wonen.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.