• 9.377.350 stemmen

Ontwikkeld door: Steve Coogan, Armando Iannucci en Patrick Marber

Met: Steve Coogan, Rebecca Front en Patrick Marber

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Datum van release: vrijdag 16 september 1994

Eerst uitgezonden op: BBC Two (Verenigd Koninkrijk)

• Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Plot Knowing Me Knowing You with Alan Partridge

Alan Partridge heeft zijn eigen talkshow waarin hij de meest uiteenlopende gasten ontvangt. Alan is echter niet de meest tactvolle interviewer. Het duurt dan meestal ook niet lang of hij heeft zijn gasten beledigd. Nu zijn de gasten zelf vaak ook niet bepaald van onbesproken gedrag, maar wat ze bij Alan meemaken hadden ze nooit kunnen zien aankomen.

Afleveringen Seizoen 1 (1994-1995)

1. Aflevering 1

16 september 1994 (30 minuten)

Alan ontmoet de saaie showspringer Sue Lewis die weigert mee te werken met zijn idee. Dan ontmoet hij de presentator van 'This Is Your Life', Keith Hunt. Alan claimt dat Roger Moore ook komt opdagen, maar Keith betwijfelt dit. Zangeres Shone McGough zorgt voor een muzikaal intermezzo.

2. Aflevering 2

23 september 1994 (30 minuten)

Alan ontmoet een sexy dame die werk voor de Playboy doet. Dan komt hij erachter dat ze misschien niet is wie ze lijkt. Daarna ontmoet hij goochelaar Tony LeMesmer die hem hypnotiseert. Ook spreekt Alan met Tanya Beaumont en Gary Barker die niet toegeven dat hun huwelijk op springen staat.

3. Aflevering 3

30 september 1994 (30 minuten)

Alan zingt een duet met de nieuwe zangsensatie Gina Langland. Ook ontmoet hij Laurence Noels die zojuist een boek heeft uitgebracht. Als laatste spreekt Alan met drie voormalige atleten die meegedaan hebben aan de Olympische Spelen in 1936.

4. Aflevering 4

7 oktober 1994 (30 minuten)

Alan krijgt een Franse medepresentator, Nina Varnier, die hem behoorlijk op de zenuwen werkt. Ze ontmoeten het culinaire genie Philippe Lambert. Daarnaast ontmoeten ze Alain Perdrix die bezorgingen naar Engeland brengt.

5. Aflevering 5

14 oktober 1994 (30 minuten)

Alan verveelt Terry Norton, bokspromotor, door steeds naar een ongeluk te refereren. Daarnaast wordt er een politiek debat georganiseerd en creëert iemand chaos in de studio.

6. Aflevering 6

21 oktober 1994 (30 minuten)

Alan danst met de Alan Partridge playmates, een groep schaars geklede vrouwen met een Alan Partridge masker op. Daarna ontmoet hij de kindacteurs Scott en Dean McLean. Daarnaast spreekt hij met twee lesbische dames en komt er een waardeloze comedian langs.

7. Knowing Me Knowing Yule with Alan Partridge (special)

29 december 1995 (46 minuten)

Alan presenteert een speciale kerst aflevering van zijn talkshow. Fanny Thomas, een travestiet, komt langs en Gordon Heron, een voormalige golfer die nu verlamd is, komt samen met zijn vrouw Liz Heron langs voor een praatje.

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.