ad
 • 139.564 films
 • 6.583 series
 • 19.906 seizoenen
 • 430.934 acteurs
 • 280.183 gebruikers
 • 8.076.809 stemmen
Avatar
 
banner banner

Dad's Army - Seizoen 4 (1970)

3,92 12 stemmen

Show titel: Dad's Army

IMDb beoordeling: 8,1 (5.690)

Seizoenen: 9 seizoenen

Afleveringen: 13

Datum van release: vrijdag 25 september 1970

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Dad's Army

Afleveringen Seizoen 4 (1970)

 1. 1. The Big Parade

  Het is 'Spitfire Week'. Een grote parade maakt deel uit van het evenement. Het peloton wil meelopen in deze parade, maar dan moeten ze natuurlijk wel een goede indruk maken. Een mascotte moet daarbij helpen, maar waar haal je die zo snel vandaan?

 2. 2. Don't Forget the Diver

  Het peloton neemt deel aan een oefening met de mannen van kapitein Square. De mannen van Square verdedigen een windmolen en het peloton moet daar een nepbom plaatsen. Ze bedenken een plan waarbij Jones in een boomstam wordt verstopt en waarmee ze hem de rivier opduwen.

 3. 3. Boots, Boots, Boots

  Mainwaring heeft maar weer eens een nieuw plan. Hij vindt dat zijn peloton meer moet trainen en hij start looptrainingen en voetbalwedstrijden op blote voeten.

 4. 4. Sergeant - Save My Boy!

  Grote paniek! Spike zit midden in een mijnenveld vast in de prikkeldraad. De specialist die hem moet komen redden laat lang op zich wachten zodat het peloton beslist om zelf tot actie over te gaan.

 5. 5. Don't Fence Me in

  Het peloton krijgt de opdracht een kamp met Italiaanse gevangenen te bewaken. Het valt Mainwaring op dat Walker veel gevangenen blijkt te kennen. Wanner hij één en ander onderzoekt, blijken de Italianen een wel heel bijzondere groep gevangenen te zijn.

 6. 6. Absent Friends

  Mainwaring is even niet aanwezig. De leden van het peloton maken van de gelegenheid gebruik om deel te nemen aan een dartswedstrijd tegen de ARP-bewakers. Wanneer Mainwaring dit ontdekt heeft hij grote moeite om iedereen weer in het gareel te krijgen.

 7. 7. Put That Light out

  Het peloton bemant een plaatselijke vuurtoren als verdediging tegen een aanval vanuit de zee. Tijdens een luchtaanval gaat er per ongeluk een licht aan en wordt het dorp helemaal verlicht.

 8. 8. The Two and a Half Feathers

  Jones gaat naar een reünie van zijn oude leger eenheid. Daar gaat de beschuldiging te ronde dat Jones een lafaard was. Echter heeft hij een totaal andere versie van het verhaal te vertellen.

 9. 9. Mum's Army

  Mainwaring staat toe dat ook vrouwen zich kunnen aansluiten bij zijn peloton. Hij is echter zo onder de indruk van één van de vrouwen die zich als vrijwilligster komt aanmelden dat er sprake is van verliefdheid.

 10. 10. The Test

  De ARP-bewakers dagen de 'Home Guard' uit voor een cricket wedstrijd. Terwijl Mainwaring graag een gelijke, eerlijke wedstrijd wil spelen, rekruteert Hodges een professionele speler om de wedstrijd in zijn voordeel te beslissen.

 11. 11. A. Wilson (Manager)?

  Mainwaring is geschokt wanneer Wilson een nieuwe baan aanneemt bij een andere bank. Wanneer er luttele uren later een bom valt op zijn nieuwe arbeidsplek, moet Wilson toch weer bij Mainwaring aankloppen.

 12. 12. Uninvited Guests

  Nadat het ARP-hoofdkwartier is gebombardeerd, moet het peloton de kerkzaal met hen delen. Hier is natuurlijk geen beginnen aan. Een schoorsteenbrand zorgt er echter voor dat de twee partijen wel heel snel moeten samenwerken.

 13. 13. Fallen Idol

  Mainwaring heeft altijd het principe van militaire somberheid gehanteerd, maar daar komt een einde aan wanneer hij op een avond toch wat drankjes nuttigt.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.