ad
 • 141.809 films
 • 6.864 series
 • 20.886 seizoenen
 • 470.259 acteurs
 • 285.295 gebruikers
 • 8.180.180 stemmen
Avatar
 
banner banner

Zeg 'ns Aaa - Seizoen 11 (1991-1992)

2,83 15 stemmen

Show titel: Zeg 'ns Aaa

IMDb beoordeling: 6,6 (268)

Seizoenen: 12 seizoenen

Eerst uitgezonden op: Nederland 1 (Nederland)

 • On Demand:

 • Netflix Niet beschikbaar op Netflix
 • Pathé thuis Niet beschikbaar op Pathé Thuis
 • Videoland Niet beschikbaar op Videoland
 • Amazon Prime Niet beschikbaar op Amazon Prime
 • Disney+ Niet beschikbaar op Disney+
 • Google Play Niet beschikbaar op Google Play
 • Google Play Niet beschikbaar op Ziggo

Over Zeg 'ns Aaa

Zeg 'ns Aaa gaat over een vrouwelijke huisdokter, haar gezin en haar huishoudster. Zeg 'ns Aaa laat Nederland van zijn tolerantste kant zien: Met een werkende alleenstaande moeder, een Surinamer als ideale schoonzoon en een lesbisch stel dat volledig geïntegreerd door het leven gaat.

Afleveringen Seizoen 11 (1991-1992)

 1. 1. Vakantie

  John en Wiep annuleren hun reis naar Paramaribo en besluiten in plaats daarvan een vakantie in Bergen te houden. Koos wil een videocamera kopen. Lydie verliest haar portemonnee en al haar creditcards.

 2. 2. De Thuiskomst

  Lydie is uitgeput van het besturen van haar praktijk toen John en Wiep weg waren. Wanneer Jopie op controle gaat bij Lydie, wordt Mien buitengewoon bezorgd over hem.

 3. 3. De Snoek

  John koopt een oude, gedeukte Citroën voor Wiep en is van plan deze door Marius op te laten knappen. Mien en Koos overtuigen Lydie echter om de auto in te ruilen voor een werkend model dat ze bij Jopie kan kopen.

 4. 4. Fluitje van een Cent

  Annie wil dat Jopie zich laat steriliseren, dus wil ze dokter John om advies vragen, maar treft dokter Lydie in plaats van hem. Wiep wordt gevraagd om een kinderboek met de naam Kabouter Krotemik te illustreren.

 5. 5. De Kamerjas

  Wanneer Hans een kamerjas van een vrouwelijke patiënt krijgt, vermoedt iedereen dat ze meer van hem wil, behalve Hans zelf. Annie wil dat Mien met haar meegaat naar een schoonheidssalon.

 6. 6. Heel Zeker

  Mien wordt beroofd wanneer ze boodschappen doet voor dokter Lydie. Dankzij haar nauwkeurige beschrijving wordt de jonge dader gepakt en door haar geïdentificeerd. Maar dan begint ze te twijfelen of ze geen fout heeft gemaakt.

 7. 7. De Vermiste Lente

  Een boze man bedreigt Lydie omdat ze zijn vrouw heeft verteld zich niet meer door hem te laten mishandelen. Wiep en John bezoeken een restaurant waar zij ooit een schilderij heeft verkocht en ze vinden een originele Karel Appel.

 8. 8. Golfwidow

  Wanneer verschillende mooie vrouwen worden gezien die het huis binnengaan dat vroeger door buurman Buys werd bewoond, besluit Mien een kopje suiker te gaan lenen. Het blijkt dat de nieuwe buurman een piloot is die kamers verhuurt aan stewardessen.

 9. 9. Opname

  Ondanks de protesten van Lydie koopt Hans een videorecorder zodat hij geen golfwedstrijd op tv meer hoeft te missen. Koos poseert voor een schilderij van Wiep, die iets te bewijzen heeft aan haar kunstleraar.

 10. 10. Massage

  Annie heeft een geheime ontmoeting met een sterke en knappe Duitse masseur die ze in het kuuroord heeft ontmoet, maar Jopie heeft haar door. Dokter John wil zijn werklast uitbreiden, maar Lydie wil niet vervroegd stoppen met werken.

 11. 11. De Erfenis

  Koos ontvangt een brief van een advocaat over een erfenis van een onbekend Engels familielid. John wordt achterdochtig wanneer buurman Rik Wiep bij hem thuis uitnodigt omdat hij graag een van haar schilderijen wil kopen.

 12. 12. Herman

  Hans en John hebben er problemen mee wanneer Lydie en Wiep speciale aandacht besteden aan buurman Rik en zijn zere keel. De erfenis van Koos bestaat uit het verzorgen van een 30-jarige schildpad, die van Mien de naam Herman krijgt. Helaas raakt ze hem vervolgens kwijt in de tuin van Lydie.

 13. 13. De Achtervolging

  Mien is ervan overtuigd dat ze door twee mannen wordt gevolgd, maar niemand anders heeft ze ooit gezien.

 14. 14. Het Portret

  Het portret dat Wiep van Koos gemaakt heeft is wat somberder dan verwacht. Natuurlijk hebben noch Mien noch Koos de moed om Wiep te vertellen dat ze het niet echt mooi vinden. Buurman Rik kan maar niet stoppen met het flirten met Lydie.

 15. 15. Tante Engel

  Johns favoriete tante Engel komt nog een tijdje logeren in Wieps kamer. Ze neemt onmiddellijk al het werk van Mien over.

 16. 16. Buys Is Back

  Het onaangekondigde bezoek van Çanci wordt voorafgegaan door de komst van een standbeeld voor Wiep. Mien wil dat Koos Hülya helpt verhuizen op dezelfde dag dat hij van plan is om met Jopie naar een boot te gaan kijken. Dan komt ze erachter dat buurman Buys die dag ook op bezoek zal komen.

 17. 17. Betere Stand

  Hans organiseert een medische conventie. Mien zorgt ervoor dat Koos de gasten begroet met een korte vragenlijst. John is dolblij wanneer Wiep vermoedt dat ze zwanger is.

 18. 18. De Clown

  Mien is ongerust nadat Koos een baan in Tokio heeft aanvaard. Wanneer Lydie en Hans op korte termijn een clown nodig hebben om in het ziekenhuis op te treden, stelt Mien voor dat Koos en Jopie dit klusje samen op zich gaan nemen.

 19. 19. Champagne

  Koos maakt bezwaar wanneer Mien een nieuwe bank wil kopen. Hans ziet de slecht geparkeerde auto van Lydie op straat en verplaatst hem. Natuurlijk denkt Lydie dat de politie hem heeft weggehaald of dat iemand hem heeft gestolen.

Reviews & comments

Er zijn bij dit seizoen nog geen berichten geplaatst.

Gast

 • berichten
 • stemmen

Let op: In verband met copyright is het op TvMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.

Let op! Je gebruikersnaam is voor iedereen zichtbaar, en kun je later niet meer aanpassen.

* denotes required fields.