• 9.374.524 stemmen

Welke serie volg je momenteel?

ZAP!

Twin Peaks s2 afgekeken. Bron s2 ook bijna klaar en dan meteen verder met 3 en 4.

Shaky

Klaar met Adventure Time with Finn & Jake - seizoen 1 en met The Americans - seizoen 5.

Nu beginnen aan Born to Kill (2017).

avatar van JorisTVmeter

JorisTVmeter

Door de warmte, vrij weinig momenteel, maar tussendoor: Black Mirror - Seizoen 3 (2016), Dad's Army - Seizoen 3 (1969) en RIP (TV Series 1992– ) - IMDb

Shaky

Klaar met Taboo - seizoen 1, Adventure Time with Finn & Jake - seizoen 1, Born to Kill (2017 mini-serie) en The Americans - seizoen 5. Dit weekend tijd om te gaan genieten van Better Call Saul - Seizoen 4 (2018). Ondertussen ook maar begonnen met Adventure Time with Finn & Jake - Seizoen 2 (2010-2011) als tussendoortje.

renzoroy_mm

Nu Insatiable aan het bingen op Netflix. Kijk nu ook elke week Castle Rock, Reverie en Sharp Objects.

Shaky

He, verdorie. Better Call Saul - seizoen 4 komt weer in fases van 1 aflevering per week... het lijkt wel tv...

Nu samen met mijn vriendin begonnen aan The Fall - Seizoen 1 (2013).

ZAP!

Futurama (s1) en Bron (s3) momenteel.

Shaky

Seizoen 1 heb ik vorig jaar gezien en dat was geweldig, nu eens kijken of Fauda - Seizoen 2 (2017-2018) ook kan overtuigen.

Shaky

Naast Fauda - seizoen 2 en The Fall - seizoen 2 moet er ook wat luchtigs gekeken worden: Adventure Time with Finn & Jake - Seizoen 3 (2011-2012).

ZAP!

Bron s3 klaar, op naar s4, wat de 1e x zal zijn!

Futurama s1 klaar; feestje der (terug)herkenning.

renzoroy_mm

laatst het 2e seizoen van GLOW helemaal gekeken 1e ep van All about the Washingtons (Vond ik helemaal niks) De 1e 10 eps van American Woman helemaal gezien en voor de rest begonnen aan het 2e seizoen van Dear White People, 3% en Alone Together

avatar van ZZ TOP

ZZ TOP

Waar haal je toch de tijd vandaan, Tomtommer

Ben nu begonnen aan seizoen 3 van Teen Wolf. Had niet verwacht dat ik dit goed en vermakelijk zou gaan vinden.

Tussendoor kijk ik nog het 1e seizoen van Bojack Horseman en het 2e seizoen van Unbreakable Kimmy Schmidt

renzoroy_mm

Armin Daar gebruik ik meestal de zondag voor, das mijn binge dag als ik verder geen plannen heb . Doordeweeks kijk ik vaak na werk nog een paar eps van 17 tot 20 ongeveer.

renzoroy_mm

Ik kijk nu de 1e aflevering van Secret Diary of a Call Girl (TV Series 2007–2011) - IMDb met Billie Piper

Shaky

Klaar met Finn & Jake - seizoen 3 en The Fall - seizoen 2. Zojuist begonnen aan The Fall - Seizoen 3 (2016).

Begonnen aan de nieuwe Netflix Original.... The Innocents

renzoroy_mm

Net de laatste ep van The Innocents gekeken, nu weer verder met de wekelijkse series en secret diary of a call girl

Futurama s2 - leuk weer.
Bron s4, afl.5 - wat de hel, Saga?!

Shaky

Ook maar eens begonnen aan Archer - Seizoen 9 (2018). Hopelijk hebben ze zich weer gerevancheerd na het uiterst zwakke achtste seizoen.

avatar van GoodOldJack

GoodOldJack

The Handsmaid tale staat hier al even opgenomen, gisteren eerste twee afleveringen gezien en de interesse is gewekt.

Verder hoop ik dat VTM verder gaat met lili & marleen in de najaarsuitzending.

avatar van JorisTVmeter

JorisTVmeter

GoodOldJack schreef:

Verder hoop ik dat VTM verder gaat met lili & marleen in de najaarsuitzending.

Ja hoor Niet meer dagelijks, want nu is er terug Familie - Seizoen 27 (2017-2018) (jeuj), maar wel nog elke zondag een aflevering.

avatar van Esteban

Esteban

Deze zomer afgesloten :

- Handmaid's Tale (S2) ****

- Adventure Time (S1) ***

Bijna afgesloten :

- American Horror Story : Coven (S3)

- Final Space (S1)

- Paradise PD (S1)

avatar van GoodOldJack

GoodOldJack

JorisTVmeter schreef:

Ah top . Enfin dagelijks was nog beter maar het is beter dan niks.

avatar van jakkepoes_mm

jakkepoes_mm

Mysteries of Laura. Silent Witness. Ozark vanaf vrijdag seizoen 2.

renzoroy_mm

Net seizoen 2 van Ozark afgekeken. De laatste beschikbare aflevering van The Sinner seizoen 2 gekeken en ben nu begonnen aan seizoen 2 van Las chicas del cable (Cable Girls) en seizoen 2 van Luke Cage.

Shaky

The Fall - seizoen 3 en Archer - seizoen 9 afgerond. Nu beginnen aan Ozark - Seizoen 2 (2018).

ZAP!

Bron s4 'eindelijk' klaar... al een paar dagen en nog steeds geen cijfer / review - eerst nog eens kijken, denk ik.

Futurama s2 bijna af.

Ik zou aan Matroesjka's beginnen, maar heb ergens niet zoveel zin in al die ellende.

Olive Kitteridge ook nog twee keer weer gezien.

O, en waarschijnlijk weer verder met Lewis en Wallander.

Shaky

Ondertussen ook begonnen met Paradise PD - Seizoen 1 (2018).

renzoroy_mm

2e seizoen van Atypical alweer helemaal gezien, net de 1e ep van Wanderlust - Season 1 - IMDb gekeken en nu weer verder met Luke Cage sei 2, e06