- Home
- Serieforum
- De Site - Gebruikers
- Welke serie volg je momenteel?
Welke serie volg je momenteel?
ZAP!
'Comedians in cars...' leek me na de trailer niet erg interessant. The Americans ooit wat van gezien en ben ik nog wel lichtelijk benieuwd naar.
Alweer dik over de helft van Dexter s1 die ik toevallig goedkoop op de kop getikt heb (aardig om eens weer te zien)
Treme s2 ligt geduldig te wachten.
Bijna klaar met de hele reeks Inspector Morse en ook die van Columbo schiet aardig op.
Vera s8 2e afl. vrijdag gemist, dat wordt wachten op Nl. die het later dit jaar ook wel zal uitzenden.
En uiteraard Per seconde wijzer en 2 voor 12, maar die staan (nog) niet op TvM.
The Simpsons een tijdje niet gekeken, maar dat komt ook vanzelf weer.
Shaky
The Americans tot en met seizoen 4 afgerond, wachten op seizoen 5.
Nu begonnen, samen met mijn vriendin, aan Line of Duty - Seizoen 4 (2017). De eerste aflevering was weer heerlijk zoals altijd. Top serie.
DVD-T
Echt knap dat veel mensen hier meerdere series tegelijk kijken. Ik zou de draad compleet kwijt raken als ik dat zou doen.
Ik heb beide seizoenen van Dirk Gently's Holistic Detective Agency net afgerond. Erg leuke en goede serie en erg jammer dat ze de stekker er hebben uitgetrokken.
De komende tijd staat het derde seizoen van Outlander op de planning.
reyon schreef:
Ik hoor toch wel veel positieve geluiden over deze serie. Toch maar eens op de 'to see-list' zetten.
ZAP!
Fargo s3 en Fangar bekeken. Begonnen met Lewis re-run van de hele serie, niet direct mijn eigen keus, maar kijkt aardig weg. Verder door met Columbo en Salamander s2, Inspector Morse zit er helaas op en a.s. zaterdag eens beginnen met Stella Blomkvist.
The Americans ben ik nog steeds wel benieuwd naar - ooit wat van gezien, maar niet doorgezet.
Shaky
Begonnen met Ash vs Evil Dead - Seizoen 1 (2015-2016). Zin in!
Shaky
Hoppa, meteen door met Ash vs Evil Dead - Seizoen 2 (2016).
Shaky
En eindelijk staat Bates Motel - Seizoen 4 (2016) op Netflix, deze meteen begonnen samen met mijn vriendin.
Shaky
Naast Ash vs Evil Dead ook meteen begonnen met seizoen twee van The Standups.
Shaky
Ash vs Evil Dead - seizoen 2 (te gek) en The Standups - seizoen 2 (zwak) gekeken. Nu meteen door met Ash vs Evil Dead - Seizoen 3 (2018)
Shaky
Ahs vs Evil Dead - seizoen 3 gekeken tot zover mogelijk op Netflix. Nu beginnen aan Gangland Undercover - Seizoen 2 (2016) na een erg leuk eerste seizoen.
tommykonijn
Momenteel kijk ik Band of Brothers (2001) (die ik tot dusver echt schitterend vind) en Scream: The TV Series - Seizoen 1 (2015).
Komedieseries: Married... with Children - Seizoen 11 (1996-1997), That '70s Show - Seizoen 4 (2001-2002), Modern Family - Seizoen 6 (2014-2015) en The Odd Couple - Seizoen 2 (2016).
ZAP!
Fargo s3 er even doorgejast; blijft een waardig seizoen, met wel de nodige kanttekeningen.
Ook Tinker, Tailor, Soldier, Spy (1979) weer eens gezien; blijft briljant.
Nog steeds in de re-run: Columbo, Lewis en Wallander. Verder begonnen aan een nieuw seizoen Endeavour.
Shaky
Gangland Undercover gezien (opnieuw een prima seizoen). Nu ga ik beginnen met Dark - Seizoen 1 (2017). Samen met mijn vriendin ben ik ondertussen begonnen met: Doctor Foster - Seizoen 1 (2015).
Shaky
Ash vs Evil Dead - seizoen 3 gezien, Dark - seizoen 1 gezien en ook al klaar met Doctor Foster - seizoen 1 + 2. Nu samen met mijn vriendin begonnen aan: Thirteen (2016). Zelf maar eens beginnen met: The Good Place - Seizoen 1 (2016-2017)
renzoroy_mm
Weer eens begonnen met Buffy (voor de 5e x) en Angel (voor de 3e x) te kijken. Buffy voor het eerst in 1080p
Shaky
Thirteen en The Good Place - seizoen 1 afgekeken (allebei erg leuk) en nu ga ik beginnen met een serie waar ik toch wel hoge verwachtingen bij heb: Mr. Mercedes - Seizoen 1 (2017)
Shaky
Zojuist samen met mijn vriendin begonnen aan One of Us (2016)
Shaky
Mr Mercedes op anderhalve dag gekeken, geweldige serie. Nu is het tijd voor Trailer Park Boys - Seizoen 12 (2018)
renzoroy_mm
Elke week de nieuwste eps van Trust, The Rain, I'm Dying Up Here, The Handmaid's Tale, Imposters, Westworld, Fear The Walking Dead, Gotham, The 100, Supernatural, Brooklyn Nine-Nine, Lucifer, Man With A Plan, Famous In Love, Splitting Up Together, Barry, The Terror, The Blacklist, Brockmire, Riverdale, Siren, Blindspot en IZombie. Sommige daarvan lopen nu ten einde. Donderdag komt Humans seizoen 3 erbij, vrijdag 13 Reasons Why seizoen 2 en ik ben ook nog Buffy en Angel opnieuw aan het kijken tussendoor.
Shaky
Trailer Park Boys viel me wat tegen. Nu hopen dat The Good Place - Seizoen 2 (2017-2018) minstens net zo goed is als seizoen 1.
Shaky
The Good Place in vrijwel één ruk uitgekeken: bijzonder geestige, slim verzonnen, comedy serie. Nu eens een poging aan Lucifer - Seizoen 1 (2016) wagen.
renzoroy_mm
The Rain en 13 RW seizoen 2 helemaal gezien. Nu begonnen aan het 2e seizoen van 3% en van Dear White People.
Shaky
One of Us en seizoen 1 van Lucifer gekeken. Tijd voor wat nieuws; Channel Zero - Seizoen 1 (2016).
renzoroy_mm
Channel Zero - Seizoen 1 (2016).
Persoonlijk vond ik seizoen 2 en 3 beter dan het eerste seizoen. Vooral 2 met dat huis
renzoroy_mm
Ik ben opnieuw begonnen met Mad Men... blijft een geniale serie