menu

Filmdragers en apparatuur / Koop en ruil / Gezocht Nederlandse speelfilms

zoeken in:
avatar van Stephan
wsligter schreef:

Via amazon met engelse ondertiteling vind ik niks namelijk...

Die kan je in de regel uitzetten (DVD).

wsligter schreef:

Ik ben op zoek naar Voor een verloren soldaat. Ik heb de film op 27 juli gezien en ik vond hem zo goed dat ik hem móet hebben. Wellicht dat iemand hem heeft opgenomen, die hem voor mij kan kopiëren? Via amazon met engelse ondertiteling vind ik niks namelijk...


Ik heb hem opgenomen...

bedankt voor het aanbod, maar ik heb hem inmiddels al besteld via internet! Ik vond hem via google bij een gay/lesbian videotheek, tussen de porno. Een plaats waar deze mooie film zeker niet thuishoort...

Ik heb inmiddels mijn collectie ver uit weten te breiden! Ik wil alleen nog heel graag "Mariken van Nieumeghen" uit 1974 hebben. Zelfs in de videotheken vind ik hem niet meer...

avatar van kappeuter
kappeuter (crew)
De bibliotheek in Utrecht heeft 'm geloof ik. Of neem even contact op met Jos Stelling.

Dank je Kappeuter!

De laatste die in mijn Nederlandse filmcollectie ontbreekt is Lijmen het been van Robbe de Hert. Weet iemand waar ik deze nog kan vinden op DVD/VHS.

Mijn collectie inmiddels al ver uit weten te breiden, maar mis nog:
-Camping
-Bastille
-Verboden Bacchanaal
-Zwarte Ruiter
-Meneer Klomp
-Dag Dokter
-Mens erger je niet!
-Bekende gezichten, gemengde gevoelens
-Twee vorstinnen en een vorst
-Luger
-An Bloem

FisherKing
die mis ik ook

avatar van Redlop
Vooral Camping!

avatar van starbright boy
starbright boy (moderator)
Luger zou ik graag zien.

Misschien dat Luger op dvd uitkomt. Shooting Star of Prime Time (weet ik even niet meer) is van plan alle Van Gogh films op dvd uit te brengen, dus deze waarschijnlijk ook.

Quido schreef:

Misschien dat Luger op dvd uitkomt. Shooting Star of Prime Time (weet ik even niet meer) is van plan alle Van Gogh films op dvd uit te brengen, dus deze waarschijnlijk ook.


Hebben zij die rechten?

Weet ik zo niet, maar ik meen dat zij ook al die andere 4 TvG delen op dvd hebben uitgebracht en die uitgever was van plan alle films van hem uit te brengen op dvd.

Is er hier iemand in Vlaanderen die deze dvd's goedkoop weet te liggen en die voor mij zou willen kopen ? Tegen vooruitbetaling uiteraard.

- Afscheid, Het (Vlaamse filmcollectie)
- Brugge die stille (Vlaamse filmcollectie)
- Dr Vlimmen (Vlaamse filmcollectie)
- Einde van de Reis, Het (Vlaamse filmcollectie)
- Verloren Paradijs, Het (Vlaamse filmcollectie)
- Vijanden, De (Vlaamse filmcollectie)
- Waint until spring Bandini (Vlaamse filmcollectie)
- Wildschut (Vlaamse filmcollectie)
- Witte, De (1934)
- Lijmen / Het Been

Alle films zijn afkomstig uit de Vlaamse Filmcollectie van Bridge (met uitzondering van De Witte, Lijmen/Het Been). Alvast bedankt voor evt. hulp !

Verder zoek ik nog (en het maakt niet uit hoe):
- Bastille
- Soldaten zonder geweren

Ik ben al een tijdje op zoek naar een film waar mijn opa een klein rolletje in speelt, 'het gangstermeisje' van Frans Weisz. Hij schijnt een beetje in nouvelle vague stijl te zijn. Als iemand deze film ergens spot, wil die gene mij dan please meteen waarschuwen...merci bien

Gast
geplaatst: vandaag om 17:37 uur

geplaatst: vandaag om 17:37 uur

Let op: In verband met copyright is het op MovieMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.