menu

Film / Video on Demand / Pathé Thuis

zoeken in:
avatar van kappeuter
kappeuter (crew)
Bij Film > Algemeen > Pathé:

Pathé VOD website is gelanceerd:
Home - Pathé Thuis - pathe-thuis.nl

Bijvoorbeeld:
Black Butterflies - Pathé Thuis - pathe-thuis.nl
6 euro om een HD filmpje te 'huren', veel te duur natuurlijk.

avatar van MaNiAc E
6 tot 8 euro zelfs... ik bedoel vind je het gek dat dit soort VOD dingen gewoon weg niet werken. De mensen die het ervoor neerleggen zijn ook niet helemaal lekker. Bedoel er niks slechts mee maar dit zijn echt schandalig hoge prijzen. In de VS kan je tenminste nog voor 1 tot 3 dollar iets via Netflix aanschaffen.

avatar van kappeuter
kappeuter (crew)
In aanvulling op het eerdere nieuws betreffende de VOD-dienst van Pathé:
Pathé komt volgend jaar met bioscoop/vod-abonnement | Entertainment Business

avatar van kappeuter
kappeuter (crew)
Pathé Thuis na een jaar al 125.000 gebruikers

Pathé Thuis bestaat vandaag precies een jaar. Twaalf maanden na de lancering heeft het Video On Demand-platform 125.000 unieke betalende gebruikers en zijn er al bijna 1,3 miljoen streams bekeken. Bij Pathé Thuis kunnen gebruikers via internet op ieder moment de beste en laatste films bekijken.

Bron / meer info: Pathé Thuis na een jaar al 125.000 gebruikers ~ Hd tech-nieuws

avatar van kappeuter
kappeuter (crew)
Bij Film > Video on Demand > Video on demand - VOD:

Dit waren dit jaar de meest bekeken films op Pathé Thuis:

Top 10
1. American Sniper
2. John Wick
3. Kingsman: The Secret Service
4. Lucy
5. Focus
6. 22 Jump Street
7. Gooische Vrouwen 2
8. Fifty Shades of Grey
9. Taken 3
10.Gone Girl

De zogenaamde Thuis Top 100 2015 is hier te bekijken: http://www.pathe-thuis.nl/top100

De Thuis Top 100 2015, de jaarlijkse lijst met de meest populaire films thuis, wordt dit jaar gedomineerd door het genre actie-thriller. Naast de duidelijke top3 van American Sniper, John Wick en Kingsman: The Secret Service, zijn 7 films uit de top 10 te categoriseren tot dit genre. American Sniper groeide uit tot meest populaire film in de woonkamer.

(persbericht)

avatar van kappeuter
kappeuter (crew)

(afbeelding)
Pathé Thuis ziet mobiel film kijken toenemen - Pathé Thuis lanceert nieuwe Android app na succes op iPhone

Na al enkele jaren voor alle huishoudens in Nederland beschikbaar te zijn op Smart TV’s, PC, Tablet, XBOX en Playstation lanceerde Pathé Thuis deze zomer haar eerste smartphone app voor iPhone gebruikers. Daar komt nu ook een geheel vernieuwde Android app bij. Pathé Thuis ziet de consumptie van films via mobiel hard toenemen.

1 op de 10 films wordt via mobiel gekeken

“In korte tijd vindt al meer dan 10% van de filmconsumptie op mobiel plaats. Het formaat en kwaliteit van de mobiele schermen alsmede de snelheid van mobiele verbindingen zijn enorm toegenomen. Tel daar het gemak van bijvoorbeeld de Google Chromecast bij op en de smartphone is niet meer weg te denken in het video-on-demand landschap. Aldus Christiaan Veldkamp, verantwoordelijk voor Product Development bij Pathé Thuis”

Online films streamen groeit hard

Ook dit jaar wist Pathé Thuis weer een totale omzetgroei te realiseren van maar liefst 60%. Steeds meer Nederlanders weten de weg te vinden naar de video-on-demand dienst voor het kijken van recente bioscoopfilms.

Over de nieuwe Android App

De Pathé Thuis Android app is compleet vernieuwd en beschikbaar voor Android smartphones en tablet met Android versie 4.4 of hoger. De app beschikt over alle bekende Pathé Thuis functionaliteiten en heeft met de ingebouwde Google Chromecast ondersteuning ook de mogelijkheid de bioscoopfilms naar elke TV te ‘casten’.

Jouw thuisbioscoop

Met Pathé Thuis kijk je alle films uit bioscoop als eerste thuis. Pathé Thuis is beschikbaar op je Smart TV, PlayStation, XBOX, tablet, smartphone, of gewoon via Pathe-thuis.nl. 95% van de gebruikers waardeert Pathé Thuis met een 8 of hoger.
Best bekeken films van deze zomer waren: London Has Fallen, The Divergent Series: Allegiant, Dirty Grandpa, Batman versus Superman en Zootropolis.

Pathé Thuis downloaden voor Android
Pathé Thuis downloaden voor iOS

http://www.pathe-thuis.nl

(persbericht Pathé)

avatar van horizons
Ja! Eindelijk chromecast ondersteuning voor Android. Geen kabeltje meer nodig.

Pathé is wel fijn dat je geen abonnement nodig hebt en gewoon film kunt huren of kopen.
Zelfde als Google play.

avatar van kappeuter
kappeuter (crew)
Interview: Thomas van de Weerd over de ambities van Pathé Thuis | Nieuws | Entertainment Business

Eind dit jaar passeert Pathé Thuis de grens van één miljoen accounts

Goh. Dat kan ik maar moeilijk geloven. Hoewel, ik lees nu in het artikel dat men bij aankoop van 2 dr. Oetker pizza's een gratis film kon kijken. Slimme truc om duizenden accounts toe te voegen in korte tijd...

Ik zou Pathé Thuis, Ziggo on Demand en iTunes best willen gebruiken, maar 4,99 euro per film vind ik nog steeds erg veel geld voor een film die je 1x kunt kijken.
In de videotheektijd kon je 'huurtegoed' kopen. Je stortte dan ineens een bepaald bedrag en kreeg daar een groter bedrag als tegoed om films te huren voor terug. Dat zouden de VOD-diensten ook eens moeten introduceren.

avatar van horizons
Als je 4,99 betaald en een heel gezin kijkt valt dat best mee om aan de legale kant te blijven. Een dvd kopen is stuk duurder en zo vaak kijk je een film toch niet in de meeste gevallen. Een die fijne wat je wel graag vaker ziet koop je dan toch wel.

Google play is 2,99 in veel gevallen.

avatar van Onderhond
Aan 40 films per maand op z'n goedkoopst 12x zo duur als Netflix ... Dacht het niet

avatar van horizons

Zoveel films kijk ik niet per maand.

avatar van kappeuter
kappeuter (crew)
Pathé Thuis: ‘de grootste bioscoop van Nederland’ | Nieuws | Entertainment Business

De laatste twee jaar zijn we niet onder een groei van 50% gekomen


Ik hoor er vrijwel nooit iemand over.

Je huurt een film vanaf €2,99 t/m €5,99.

Ik heb even gekeken, bij Alien: Covenant staat €4,99
Alleen zie ik daar SD bij staan. Dat is toch niet meer van deze tijd...
Wie gaat er nou zoveel geld betalen voor een SD-dienst...
Ze zouden bij pay-per-view ook zoiets als tegoed moeten introduceren. Dat je bijvoorbeeld 25 euro stort, en dat je dan een tegoed hebt om voor 35 euro films te kijken. Maar HD is toch wel een must.

avatar van Shinobi
Pathé Thuis heb ik ook nooit gesnapt; de prijzen zijn duur en dan nog geen eens een film aanbieden in HD kwaliteit.

avatar van skinny_tie
De grootste uitdaging zit hem echter in de tijd die er nu is tussen de bioscooprelease en de beschikbaarheid op Pathé Thuis. Dat consumenten drie à vier maanden op een film moeten wachten, is niet meer uit te leggen.
Ik neem aan dat dit als grap bedoeld is? Aangezien Pathé NietThuis toch de belangrijkste pleitbezorger van het aanhouden van dit window is.

Verder vind ik Pathé Thuis helemaal ok, gebruik het zelf bijna nooit, maar vroeger huurde ik ook nooit een dagfilm bij de videotheek. Vind een prijs van 6 euro niet problematisch voor een net uitgekomen VOD-titel. Vind het vooral stom dat ze zowel HD als SD, en dan ook nog eens voor verschillende prijzen, aanbieden.

avatar van kappeuter
kappeuter (crew)
Pathe Thuis voorbij 1,3 miljoen accounts - Telecompaper
Pathe Thuis telt in Nederland meer dan 1,3 miljoen accounts. Dat meldt medeoprichter en directeur Thomas van de Weerd aan Telecompaper. Cijfers over het aantal actieve gebruikers worden niet gedeeld, volgens Van Der Weerd omdat de definitie hiervan kan verschillen.
2017 was sowieso een goed jaar voor de video-on-demand dienst Pathé Thuis met een omzetgroei van 50 procent. Ook voor dit jaar verwacht Van Der Weerd groei en zal de dienst flink gaan inzetten op de marketing van nieuwe TVoD-releases.

Opmerkelijk, ik hoor er nooit iemand over praten.

avatar van John Milton
Zal wel een iets opgeleukt cijfer zijn. Vraag me af hoeveel van die accounts meer dan 1 keer per jaar een film kijken.

avatar van kappeuter
kappeuter (crew)
Sinds vandaag is er op MM ook een Pathé Thuis filmoverzicht!

avatar van kappeuter
kappeuter (crew)
Mega Movie Weken – Pathé Thuis

'Meer dan 50 nieuwe films vanaf €1,99'

Vreselijke benaming trouwens.

avatar van kappeuter
kappeuter (crew)
Pathe Thuis groeit naar 1,5 miljoen accounts in tweede kwartaal - Telecompaper

De omzet van Pathé Thuis is in het tweede kwartaal van 2018 gestegen met ruim 50 procent ten opzichte van dezelfde periode in 2017. De groei van de Nederlandse video-on-demand (VOD) dienst zet daarmee verder door na de 70 procent groei jaar-op-jaar in het eerste kwartaal van 2018.
Ook het aantal accounts is toegenomen, naar ruim 1,5 miljoen. In het eerste kwartaal van dit jaar steeg het aantal gebruikers met 111.000 accounts. In totaal hadden eind maart 1,4 miljoen Nederlandse huishoudens een Pathé Thuis account. Dat betekent een groei met 100.000 accounts in het tweede kwartaal van 2018. Marktleider Netflix heeft ruim 2,4 miljoen abonnees.
Succes van betalen per film


avatar van kappeuter
kappeuter (crew)
Pathé Thuis verkort releasewindow van Nederlandse film Redbad | Nieuws | Entertainment Business

Vandaag beleeft Redbad, zeven weken na de bioscooprelease, een exclusieve thuispremière bij Pathé Thuis. Het tegenvallende succes van Redbad in de bioscopen hoeft volgens Thomas van de Weerd, managing director Pathé Thuis, geen reden te zijn dat de film het ook on-demand ‘minder gaat doen.’
De gebruikelijke window tussen bioscoop en een home-entertainmentrelease is gemiddeld drie maanden. Met de vervroegde release van Redbad doet Pathé Thuis een nieuwe stap in de richting van het verkorten van het releasewindow. Dat Redbad hiervoor wordt gebruikt, zorgt voor een interessante case.

avatar van kappeuter
kappeuter (crew)
Eerste Pathé Thuis Original verschijnt begin 2020 - Emerce

Emerce schreef:
Pathé brengt in februari 2020 zijn eerste Original uit, een mediaproductie die eerst in de bioscoop en daarna op Pathé Thuis te zien zal zijn.
Dit is de eerste productie die gemaakt wordt vanuit een samenwerking tussen de producent en de streamingdienst. Natuurlijk maken diensten als Netflix, Amazon en ook Videoland al langer eigen producties. Onderscheidende, aansprekende content moet als reclame werken voor de platformen.
De film heet Suriname en is een remake van de gelijknamige film uit 2011.

Remake van deze film blijkbaar: Suriname (2010)

avatar van kappeuter
kappeuter (crew)
Ook maar even een topic openen voor Pathé Thuis, een van de grootste VOD-diensten van Nederland.

Momenteel zijn er de MEGA MOVIE DAGEN - Korting op heel veel topfilms
Kijk tijdelijk naar je favoriete films al vanaf €1,99. Aquaman, Dumbo, Hoe Tem Je Een Draak 3, Cold Pursuit en nog veel meer topfilms kijk je t/m zondag 15 september met flinke korting.

Bekijk de films

avatar van kappeuter
kappeuter (crew)
‘Eigen speelfilm was al lang een droom’ - NRC

NRC schreef:
Vlak voordat Disney in september in Nederland begon met proefdraaien van zijn nieuwe videodienst Disney+, kondigde Pathé Thuis zijn eerste eigen ‘original’ aan. De Nederlandse videodienst, voortgekomen uit de bioscoopketen, brengt in februari 2020 voor het eerst een in huis gemaakte speelfilm uit. Drugsdrama Suriname van producenten Rodney Leysner en Rodney Lam en regisseur Danny Leysner, is de eerste Pathé Thuis Original.

avatar van kappeuter
kappeuter (crew)
Pathe Thuis lanceert merkcampagne in feller wordende strijd om streaming-klant - Telecompaper

De campagne positioneert Pathé Thuis als dé thuisbioscoop voor Nederland en wekt de suggestie dat met iedere klant van Pathé Thuis eigenlijk een nieuwe bioscoop in Nederland wordt geopend.
"Er zijn tegenwoordig veel partijen die films aanbieden, maar er is er maar een met de magie van Pathé. Er is er maar één die de beste films als eerste aanbiedt nadat ze in de bioscoop zijn geweest"


avatar van kappeuter
kappeuter (crew)
Black Friday Collectie - Pathé Thuis

Pathé Thuis schreef:
BLACK FRIDAY WEEKEND

Meer dan 70 nieuwe films met korting
Ook wij doen mee aan de Black Friday gekte en daarom kijk je t/m maandag naar veel nieuwe films, al vanaf €1,99! Zo kun je na het shoppen lekker bijkomen met bijvoorbeeld Alita: Battle Angel of Aladdin.

avatar van kappeuter
kappeuter (crew)
Thomas van de Weerd: 'Netflix en Pathé Thuis vullen elkaar aan' | MarketingTribune Media

MarketingTribune schreef:
Op welke slimme manieren gaat Pathé Thuis proberen om het streamende publiek nog meer naar zich toe te trekken?

‘Dat doen we door doorlopend het aanbod en gebruiksgemak te verbeteren, maar we zien ook nog groeimogelijkheden bij de diverse telecom-operators in Nederland. Wij denken dat Pathé Thuis op de set-top-boxen van onder meer Ziggo en KPN een hele logische verbreding kan zijn.


Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

https://www.youtube.com/watch?v=uheg7gEmms8

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat MovieMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe MovieMeter met je privacy omgaat.


avatar van kappeuter
kappeuter (crew)
De meest populaire films van 2019 volgens de Pathé Thuis kijker:

Thuis Top 100 2019 - Pathé Thuis

1. A Star Is Born (2018)
2. Aquaman (2018)
3. Ocean's Eight (2018)
4. Bohemian Rhapsody (2018)
5. Deadpool 2 (2018)

avatar van kappeuter
kappeuter (crew)
Pathé Thuis Awards voor het eerst uitgereikt: A Star is Born opnieuw in de prijzen - Emerce

Emerce schreef:
De titel voor “beste film” komt wellicht niet als een grote verrassing. ‘A Star Is Born’ van Warner Home Entertainment is de meest gestreamde film op Pathé Thuis in 2019. Bovendien is deze film ook nog eens de meest populaire film allertijden bij de VOD-dienst. Het succes van het bijbehorende nummer Shallow heeft ongetwijfeld geleid tot meer herkenbaarheid voor de film. Opvallend is het verschil met Bohemian Rhapsody: deze laatstgenoemde film deed het in de bioscopen een stuk beter dan de film met Bradley Cooper en Lady Gaga in de hoofdrollen. Thuis is dit juist omgekeerd.

avatar van kappeuter
kappeuter (crew)
geplaatst:
Wie nog Air Miles over heeft, gebruik het tegoed om een film te huren op Pathé Thuis.

Voor 700 Air Miles krijg je 1 film van Pathé Thuis (inclusief 100 Air Miles servicekosten).
Voor 1.300 Air Miles krijg je 2 films van Pathé Thuis (inclusief 100 Air Miles servicekosten).


avatar van kappeuter
kappeuter (crew)
https://www.moviemeter.nl/images/cover/1121000/1121732.300.jpg?cb=1579710024

Pathé Thuis schreef:
Ons eerste kadootje: Rambo: Last Blood. Enjoy! Gebruik code: RAMBOKADO
Invoeren via bit.ly/PatheTrakteert

De code is vandaag (6 april) t/m 23:59 uur geldig en alleen voor de deze film. Ben je te laat? Helaas, morgen een nieuwe ronde en een nieuwe film.

Gast
geplaatst: vandaag om 03:17 uur

geplaatst: vandaag om 03:17 uur

Let op: In verband met copyright is het op MovieMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.