menu

Overig / Televisie / Radar

zoeken in:
Bij Insider, The (1999):

Meer een opmerking:

Ik ben zelf ook klokkenluider, vanuit een bedrijf in Opleidingen, Scheidegger Opleidingen BV, waarbij ook Comfort Card en RBS Nederland (Royal Bank of Scotland) aan Fraude, Valsheid in Geschrifte en Oplichting het niet zo nauw nemen op de wet van kredietverstrekking, handtekeningen, contracten veranderen en vervalsen en zonder overleg van bankafschrift e/o salarisstrook geld van rekeningen afschrijven zonder directe toestemming en overleg. AFM is op de hoogte en heeft toch vergunning verleend voor bemiddeling, terwijl ze geen vergunning hebben voor eigen kredietverstrekking.

Lees op trosradar.nl op het Forum, zoeken en tik in Scheidegger. Lees bij Ichikoh en de overige reacties zoals abnormaal.

Zonder verwijdering ben ik al 2x (1x 10 dagen en 1x 7 dagen) gegijzeld geweest omdat ik zaken aan het licht breng die het daglicht niet kunnen verdragen.

Mailen kan naar [email protected] en naar [email protected] SMS naar 06-23807382 ivm veiligheid!!!!!!!

avatar van mikey
Ichikoh schreef:
Zonder verwijdering ben ik al 2x (1x 10 dagen en 1x 7 dagen) gegijzeld geweest omdat ik zaken aan het licht breng die het daglicht niet kunnen verdragen.
!!!!!!!

In de zin van: in een auto gesleurd en naar een hutje op de heide-gegijzeld??

mikey schreef:
(quote)

In de zin van: in een auto gesleurd en naar een hutje op de heide-gegijzeld??


Nee, door een deurwaarder in opdracht van de advocaat van het bedrijf om de wantoestanden binnen het bedrijf stil te houden. Met behulp van 3 politieagenten 1 Hoofdofficier van justitie en een assistent officier van justitie.

ik ben staatsgevaarlijk of zo. Allemaal in het zgn. algemeen belang, dat ze mogen blijven frauderen ed.

Gisteren is er contact opgenomen door de Belastingdienst afd. ECD/FIOD voor het overdragen van de belastende documenten, dit loopt ivm de veiligheid enkele en alléén viam'n advocaat! Vandaar! binnenkort rechtzaak ivm strafbare feiten of afkoop onder stilzwijgen.

avatar van starbright boy
starbright boy (moderator)
Niet echt de plek voor dit soort verhalen. En je telefoonnummer op een forum zetten is al helemaal niet slim.

Gast
geplaatst: vandaag om 22:43 uur

geplaatst: vandaag om 22:43 uur

Let op: In verband met copyright is het op MovieMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.