menu

Overig / Televisie / Steracteur Sterartiest

zoeken in:
avatar van Hilarious
Steracteur Sterartiest is nu elke vrijdagavond op één en ik vind het een hele leuke en goeie muziekshow. Er zitten een paar echt heel goeie talenten bij.

Dus mijn vraag is kijken er nog gebruikers naar Steracteur Sterartiest en zoja wat vinden jullie er van?


(afbeelding)

avatar van moviefreak#1
Is dit een soort van Idols of zoiets

avatar van Hilarious
Effe gekopieerd van de site http://www.een.be/steracteursterartiest/
(waar je trouwens alle liedjes opnieuw kan bekijken):

Steracteur Sterartiest is een spannende live afvalrace waarin bekende Vlaamse acteurs en actrices elkaar bekampen. In dit gloednieuwe showprogramma zingen onze steracteurs live geld bijeen voor een zelfgekozen goed doel. Katja Retsin en Thomas Vanderveken leiden 12 weken lang alles in goede banen.

In iedere aflevering zingt elke steracteur 1 bekend nummer onder begeleiding van een tienkoppige live band. Onze vakjury (Eric Melaerts, Geena Lisa en Peter Koelewijn) geeft kort commentaar, maar beslist niet zelf wie doorgaat naar de volgende aflevering. Dat doen jullie, onze kijkers, net zolang tot we 1 winnaar hebben.

Maar je stemt niet zomaar: want per stem, via sms, televoting of digitale televisie schenk je 10 eurocent aan het goede doel van de steracteur waarop je stemt. Hoe langer de acteurs in de wedstrijd blijven, hoe meer geld ze bijeen sparen. Wie na 12 weken overblijft, mag zichzelf sterartiest noemen en krijgt bovenop het gespaarde bedrag liefst € 25 000 voor zijn of haar goede doel.

avatar van moviefreak#1
Leuk iniatief. Een soort Idols maar dan voor een goed doel en niet voor Henk Jan Smits. Klinkt goed

avatar van Metalfist
Help!! ik heb de aflevering van 17/11 gemist ( het einde want er was iets mis met mijn videotape en ik weet niet wie eruit is doorgegaan naar de finale en wie genomineerd is

help a.u.b

avatar van Hilarious
Ten eerste op de site vind je normaal alle informatie over Steracteur Sterartiest.
Dus in het begin van de aflevering op 17/11 mocht Timo door en valde Andrea af. Timo moest het dus in die aflevering opnemen tegen Roel en Stan. Op het einde van de aflevering was er geen vrijstelling dus er mocht maar één iemand zeker door naar de finale door de mensen thuis en dat werd Stan. Dus nu gaat het nog tussen Roel en Timo wie ook naar de finale mag en daar moet je nu dus op stemmen en dan zul je volgende week vrijdag weten wie er de finale speelt samen met Stan.
Dus om het even duidelijk te zeggen:
-Stan gaat door naar de finale.
-Timo en Roel zitten op de pijnbank.
Maar ik denk wel dat Stan dit programma zal winnen en hij verdiend het ook!

avatar van Hilarious
Het was eindelijk zover de finale van Steracteur Sterartiest en de winnaar is Stan Van Samang!! De verdiende winnaar! Proficiat Stan!

(afbeelding)

avatar van speedy23
Verdiend. Hij heeft mij zeer aangenaam verrast. En zeker onlangs met zijn versie van Singin' in the Rain.

avatar van Sanderkeuh
Ik had liever Roel zien winnen, maar Stan zingt zeker niet slecht.

Gast
geplaatst: vandaag om 16:31 uur

geplaatst: vandaag om 16:31 uur

Let op: In verband met copyright is het op MovieMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.