menu

Overig / Televisie / Afkappen van films/aftiteling op televisie

zoeken in:
Ik krijg koppijn als ik langer dan 5 seconde naar dat Net 5 logo kijk, pfff!

neo (crew)
Talpa hoe wordt die? Een logo van een nieuw soort bier

avatar van speedy23
U-96 schreef:

Nieuw logo SBS6:
(afbeelding)Logo VT4. Je kan onmiddelijk zien dat die twee zustermaatschappijen zijn.

Dit bericht bevat ingevoegde media van de volgende externe locatie:

http://www.vt4.be/images/logo_n.gif

Wanneer je deze, als ook andere ingevoegde media op de site wilt zien, dan moet je hier even toestemming voor geven.

Met het tonen hiervan wordt er mogelijk door een andere partij cookies geplaatst en/of wordt je ip-adres geregistreerd, zonder dat MovieMeter hier invloed op heeft. Lees ons privacybeleid voor meer informatie over hoe MovieMeter met je privacy omgaat.


avatar van CAPIpsv
Nee, waarom?
staat mij niet in de weg, als ik voetbal kijk hoop ik en wil ik ook graag de stand en tijd linksboven op het scherm zien.
Nee heb er absoluut niks bij.
En het is ook pure marketing.

neo (crew)
Ik zie nu ook dat veel commercielen geen eens meer een aftiteling bij series laten zien. Heb nu al een paar keer gezien dat de ene serie meteen overgaat in de andere. Erg vervelend.

combi
neo schreef:
Ik zie nu ook dat veel commercielen geen eens meer een aftiteling bij series laten zien. Heb nu al een paar keer gezien dat de ene serie meteen overgaat in de andere. Erg vervelend.
sterker nog, ik dacht dat die serie gewoon verder ging, dus niet.

avatar van TerryA
neo schreef:
Ik zie nu ook dat veel commercielen geen eens meer een aftiteling bij series laten zien. Heb nu al een paar keer gezien dat de ene serie meteen overgaat in de andere. Erg vervelend.


kijk niet zoveel televisie voor precies deze reden!
op het moment op een van de NL kanalen op maandag avond draaien ze 3 series achter elkaar zonder aftitelling (Jericho, Surface en Invasion) - nog erger is dat de "editing" die ze wel gebruiken zo slecht is dat je moet afvragen waar die mensen hun vak hebben geleerd?!? of is dat een domme vraag?

avatar van Mescaline
Mescaline (moderator)
En niet alleen series.. wordt ook behoorlijk geirriteerd door de lange reclame blokken en velen reclame blokken in films.. daarom kijk ik zelde films op tv( of het moet nederland 1/2 of 3 zijn.. maar anders koop ik liever de dvd zodat ikgewoon relaxed kankijken zonder 4 reclame blokken van 5 min pff..

avatar van danuz
Ik merk de laatste tijd - wellicht omdat nu het me eenmaal opvalt ik me er meer op concentreer - dat films op de commerciële zenders al tijdens (of voor) het laatste shot worden afgekapt. Net wanneer we een hoofdpersonage het beeld uit zien wandelen wordt het beeld al op zwart gezet, zien we het zenderlogo verdwijnen en wordt er zo snel als ze kunnen naar de reclame geswitched. Toch best een schande, om zo opdringerig te zijn dat men niet eens meer het laatste shot uit mag zien (en ik was al zo boos dat ze niet eens meer de aftiteling laten zien!).

avatar van Mescaline
Mescaline (moderator)
Nog een reden voormij om films op dvd te kopen.. kost wel wat maarheb het er graag voor over

avatar van danuz
Gelukkig vind ik films op de commerciële zenders zelden ook daadwerkelijk goed, dus dan wordt de kwelling nog enigszins beperkt.

avatar van Chuck Taylor
De televisie is idd zo walgelijk. Het lijkt ook steeds erger te worden, ook de series en de films die gekozen worden lijken echt zoveel slechter dan vroeger, maar dit ligt misschien aan mijn veranderende smaak. Ik kijk ook haast nooit meer naar de televisie - behalve als er dan een goede film op België 2 uitgezonden wordt.

robertus65
De commerciële zenders zijn daar erg goed in, maar de echte filmliefhebber kijkt natuurlijk nooit naar films op de commerciële zenders. Vaak kappen ze het einde eraf, zit er reclame tussen en komen er allemaal berichtjes in beeld en logo's of is het beeldformaat ingekort. En bovendien zijn die films al vaak genoeg op tv geweest. De Belgische tv heeft wel heel grote ondertitels, kijk ik ook bijna nooit na.


avatar van eRCee
Ik heb laatst nog een boze mail gestuurd aan de VPRO dat ze twee filmeindes achter elkaar voor me verpestten door een banner in te starten ín de slotscene en dan vervolgens na het laatste frame direct naar de reclame te cutten. Blijkt dat binnen de NPO de verplichting bestaat om binnen 10 seconden de aftiteling af te breken, omdat dit anders ten koste zou gaan van de kijkcijfers. Ik hoef echt niet de hele aftiteling te zien op tv, maar dit is gewoon vandalisme.

Gast
geplaatst: vandaag om 09:34 uur

geplaatst: vandaag om 09:34 uur

Let op: In verband met copyright is het op MovieMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.