menu

De Site / Algemeen / Zoeken op de site

zoeken in:
avatar van Rujar
Iedereen tegelijk dan

Zoeken op "last tango in paris" levert geen hit op ... Terwijl de alternatieve titel wel op MM staat.

avatar van Jordy
Ga ik naar kijken

FisherKing
Regisseur Joe D'Amato wordt niet gevonden.

avatar van mikey
je moet joe amato invullen. Mijn ervaring op de site leert me dat dat je voorvoegsels als d' beter weg kan laten. Good luck en veel plezier met die weird italian expliotation genius

avatar van Jordy
FisherKing schreef:
Regisseur Joe D'Amato wordt niet gevonden.


Ga ik ook naar kijken

avatar van mikey
Net als met l'Amant, d'Amato pakt hij niet tenzij je een spatie zet tussen de d' of de l'.

Er veranderen ook steeds rare dingen. Als je nu 2020 intikt ga je direct naar BattleQueen 2020, terwijl je tot gisteren nog de optie kreeg naar Anno 2020 - I Gladiatori del Futuro te gaan.

avatar van Jordy
Heeft denk ik met een inmiddels toegevoegde alternatieve titel te maken ofzo, dat zijn volgens mij i.i.g de 2 problemen momenteel: quootjes en alternatieve titels.

avatar van Zelva
Er zijn geen films gevonden die aan je zoekopdracht voldoen. Let op: algemene woorden als "from" in je zoekopdracht worden genegeerd..
Pas je zoekopdracht aan:


Titel: Paths of Glory


avatar van Jordy
Heb wat dingen gewijzigd mbt het zoeken, blijkbaar gaat dit nu fout, zal er morgen even naar kijken

Net werkte 'once upon a time in the west' niet.....

avatar van Jordy
gaat op de lijst, bedankt

avatar van Purmerend
De zoek functie werkt niet goed meer, bij zoeken op regisseur of acteur.

avatar van Jordy
Zal ik vanavond even fixen. Het gaat fout door het leeglaten van het "aantal stemmen" veldje. Als je daar "minimaal 1" invoert ofzo, werkt het wel

kan vandaag en gisteravond geen enkele film meer zoeken?


Is het mogelijk om ook te zoeken op imdb nummer?

Want soms staat hier enkel de alternatieve/europese/amerikaanse naam.

avatar van Jordy
Kun je eens een voorbeeld geven van wanneer je op imdb code zou willen zoeken? Die ken je toch niet uit je hoofd??

Voorbeeld: Ik heb een film, man of the east, maar ik vind deze nergens.
Op imdb vind ik deze wel terug.
Na een hoop gezoek kom ik eindelijk bij film uit.

Had ik nu op imdb nummer kunnen zoeken was dit veel sneller geweest. Nu, heb ik nogal veel spaghetti movies, en dan is dit een tijdsrovende bezigheid

En nu vind ie em wel :unsure:

avatar van Jordy
Als je een bepaalde film niet kan vinden op de site hoor ik het graag, zodat de zoekmogelijkheid verbeterd/gefixed kan worden. Dat doe ik liever dan een mogelijkheid te bieden waarbij mensen de film eerst op een andere site moeten zoeken

avatar van CAPIpsv
probleem is ja weer opgelost, ik kan tenminste wel weer zoeken via MM.

In mijn geval ging het om het updaten van mijn filmcatalogus met Ant movie catalog.
Blijkbaar heb ik toch nog een paar films die hier niet te vinden zijn, of niet geplaatst mogen worden, oa. The animatrix (blijkbaar mag deze niet) , Star wars revelations, the fight, Teen witch, Neverland, The last casino, Crusader, Island in the sky, Homeland security, Kung Fu mahjong ea.
Misschien dat ik deze wel zou kunnen vinden als het zoeken op imdb nummer wel ging

We zijn misschien minder volledig in alternatieve titels, maar de primaire titel van IMDb is in principe bij ons ook altijd de primaire titel, dus als je dan toch op IMDb aan het kijken bent wat de IMDb-code is, zie je daar ook meteen de primaire titel staan waar je hier op zou kunnen zoeken. Net zo makkelijk toch?

Als je, omgekeerd, met zekerheid wilt weten of een film hier niet op staat (om bijvoorbeeld toe te gaan voegen), kun je het beste zoeken op regisseur. Merk wel op dat wij striktere eisen hanteren aan wat wel en niet op de site mag dan IMDb (The Animatrix bijvoorbeeld staan we inderdaad niet toe, omdat we dat als een compilatievideo beschouwen).

Gisteren zocht ik op 'Stranger' om bij de film The Stranger van Welles te komen. Logisch dat hij dan een hele lange lijst met resultaten geeft (trefwoord).
Daarna zocht ik de film weer maar nu zoals de titel op MM staat: 'Stranger, The'. Kreeg ik precies dezelfde lijst. Is het niet mogelijk om precies 'matchende' titels ook apart weer te geven ? (zoals dat bijv. gebeurt bij 'populaire zoekresultaten' oid). Zou wel handig zijn.

avatar van Jordy
Goed idee misschien, zal het op de lijst zetten

hej jongens ik heb gisteren een film gezien die ik op deze site wil bekijken en kan hem hellaas niet vinden het lijkt me een beetje raar als deze nog niet is toegevoegd de titel is: cristaine f wir kinder vom bahnhof zoo. maar kan hem niet vinden erg jammer ben wel benieuwd wat de rest over deze film vind
kan iemand please deze opzoeken voor me


avatar van SuperSideSwipe
Iemand moet ff Ben Hur (2003) of de andere Ben Hur films aanpassen. Viel me net op toen ik een bericht las dat iemand in de war was geraakt. Als je in de zoekbalk "Ben Hur" intoetst kom je meteen op die animatiefilm terecht zonder de overige opties te zien. Ik denk dat bij de overige een alternatieve titel van "Ben Hur" zonder streepjes toegevoegd moet worden.

Gast
geplaatst: vandaag om 02:13 uur

geplaatst: vandaag om 02:13 uur

Let op: In verband met copyright is het op MovieMeter.nl niet toegestaan om de inhoud van externe websites over te nemen, ook niet met bronvermelding. Je mag natuurlijk wel een link naar een externe pagina plaatsen, samen met je eigen beschrijving of eventueel de eerste alinea van de tekst. Je krijgt deze waarschuwing omdat het er op lijkt dat je een lange tekst hebt geplakt in je bericht.

* denotes required fields.