• 9.370.316 stemmen

Leave the World Behind (2014)

Documentaire / Muziek | 95 minuten

Genre: Documentaire / Muziek

Alternatieve titel: Swedish House Mafia - Leave the World Behind

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk / Verenigde Staten

Geregisseerd door: Christian Larson

Met onder meer: Sebastian Ingrosso en Steve Angello

Gesproken taal: Engels en Zweeds

Plot Leave the World Behind

"The film maps out three of the biggest stars in a scene which has gripped youth the world over."

Muziekdocumentaire waarbij de laatste tour in 2012/2013 van de band Swedish House Mafia wordt gevolgd. Swedish House Mafia was een groep van drie house-dj's en muziekproducenten. De film vertelt een verhaal over vriendschap en het grote succes van de band.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van jeroentje

jeroentje

Ik zit er nu naar te kijken maar....hebben meer mensen het gevoel dat de acteurs (mooie cast, zeker) het script gewoon op zitten te lezen? Het acteerwerk verbaast me, in niet al te positieve zin....

avatar van Fortune

Fortune

jeroentje schreef:

Verkeerde film? Verkeerd jaartal?

avatar van jeroentje

jeroentje

haha oeps, verkeerde inderdaad

avatar van MSJ_msj

MSJ_msj

Wat een achterlijk einde. Beter gezegd nog, er is geen einde. Niet kijken want dit is gewoon echt irritant