• 8.899.549 stemmen

Renegades (2017)

Actie / Thriller | 105 minuten

Genre: Actie / Thriller

Alternatieve titel: American Renegades

Oorsprong: Frankrijk / België / Duitsland / Verenigde Staten / Malta / Kroatië / Nederland

Geregisseerd door: Steven Quale

Met onder meer: J.K. Simmons, Sullivan Stapleton en Sylvia Hoeks

Gesproken taal: Duits, Engels en Kroatisch

Releasedatum: 7 september 2017

Plot Renegades

"5 Navy SEALs. $300 million in gold. 1 incredible mission."

'Renegades' volgt een team van Navy Seals dat de opdracht heeft om in een naoorlogs Europa op zoek te gaan naar een schat op de bodem van een meer. Het gerucht gaat dat deze miljoenen waard is. In een poging de lokale bevolking te helpen nemen ze het heft in eigen handen door een overval op te zetten, het goud op te halen en terug te sturen naar de rechtmatige eigenaar in een race tegen de klok.

avatar van Tup&Joep

Tup&Joep

De film begon lekker vol actie, maar zwakte daarna af. Wel een geweldige rol van J.K. Simmons.

avatar van Roger Thornhill

Roger Thornhill

Op zich geen slechte film, met een aardig heist-plot in een gevaarlijke situatie, lekker creepy achtervolgers, redelijk fraaie fotografie (met name in de onderwater-scènes) en als bonus de altijd vermakelijke J.K. Simmons als, wel, J.K. Simmons. Het gebrek aan interessante acteurs binnen het team is echter een fatale fout waardoor deze film helaas nergens het niveau van dertien-in-een-dozijn overstijgt. Ik ken de regisseur van de vijfde Final destination-aflevering, maar ik weet niet of zijn carrière zich nog gaat herstellen van een commerciële flop als deze (volgens Wikipedia kosten $77.5 miljoen, opbrengst 2.2).

avatar van cantforgetyou

cantforgetyou

Vreselijke slechte actiefilm. Dat J.K. Simmons zich hiervoor heeft laten strikken.

De acteurs zijn allemaal totaal niet boeiend.

Het scenario is bar en bar slecht.

Er gebeuren dingen die helemaal niet kunnen. Erg onlogisch allemaal.

Sommige actiescenes zijn best goed in beeld gebracht, daar zitten de miljoenen dan ook in, die deze film heeft gekost.

Maar met bommen en granaten alleen red je het niet.

avatar van panax

panax

veel aktie

sterk genoeg om vol te houden

goeie rol van sylvia hoeks

prachtige onderwaterbeelden

de stunt met de tank is top !!

avatar van Stargiver1002

Stargiver1002