• 9.369.453 stemmen

Genre: Actie

Geregisseerd door: Terry Cunningham

Met onder meer: Jürgen Prochnow, Robin Givens en Maxine Bahns

Plot The Elite

"Protecting the world is their job... Revenge is their duty."

Kolonel Barret McKay kan helaas niet voorkomen dat een passagiers-vliegtuig, met aan boord een aantal vooraanstaande families door een terroristische organisatie wordt opgeblazen. McKay overleeft de aanslag, samen met vijf kinderen. McKay neemt de kinderen onder zijn hoede en leidt zo op tot veiligheidsagenten. McKay's team, de Elite, heeft de juiste middelen om iedere bedreiging van de internationale veiligheid op te sporen en te onderzoeken - een constante missie die resulteert in talloze achtervolgingen over de hele wereld. Hun nieuwste tegenstander is er op uit het Amerikaanse kapitalisme te vernietigen en heeft een aanslag geplant tijdens de International Convention of Business Leaders. Als McKay erachter komt dat het dezelfde organisatie is die ook verantwoordelijk was voor de aanslag op het vliegtuig, haalt hij de Elite van de missie af - bang dat ze hun doel uit het oog verliezen. Maar de Elite geeft niet zo makkelijk op...

avatar van Edamboy

Edamboy

Lachwekkende film in negatieve zin. Alles ligt er net even te dik bovenop. Het verhaal is aardig, maar de karakters zijn van bordkarton. De verschijning van de mooie Brewer-twins geeft de film niet helemaal een 0.

avatar van papaEd

papaEd

Niet een topfilm maar wel aardig om naar te kijken op een regenachtige dag. 2.5 *

avatar van KayJay

KayJay

Power-rangers maar dan in wat meer volwassen setting. Dat is het enige wat ik erover kwijt wil.

avatar van The Oceanic Six

Nou, best wel heel laag gewaardeerd terwijl ik hem best geinig vond. Best een aardige actiefilm met terroristen. Het acteerwerk valt dan vies tegen, maar er zit best leuke actie in en het verhaal vond ik ook zo slecht niet...

Kleine onvoldoende dus maar er zijn veel slechtere films in dit genre.

avatar van survivor-jm

survivor-jm

Eeen sterretje voor de moeite. Geen film om voor thuis te blijven. Het verhaal wordt eigenlijk tezamen met alle bestaande cliche's door de strot van de kijker geperst. Het loopt gewoon niet, is uiterst voorspelbaar en ik haat vooral dat gebrek aan orginaliteit.

avatar van Phantasm

Phantasm

Redelijk aktiefilm die je niet al te serieus moet nemen.

avatar van Tarkus

Tarkus

Met het verhaal zit het wel goed, maar de film is wel heel amateuristisch opgenomen.

En ook de vertolkingen zijn ondermaats, snap eigenlijk niet goed hoe Jürgen Prochnow zich tot deze film heeft kunnen verleiden.

Neen, verhaal oké, maar de uitwerking niet.

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Kansloos, gestopt na 35 minuten.

Mijn pijngrens was bereikt in ieder geval, wat een marteling.

avatar van Dk2008

Dk2008

Ik vind het maar een slappe film. Ik had er na het zien van de trailer meer verwachtingen van. Maar de film begint al op zo'n manier waarop een heleboel actiefilms al beginnen met diefstal van wapens. Verder het bekende verhaal, de ene partij wil de wereld vernietigen, waarop de andere partij deze weer wil redden. Onsamenhangende film, waarin van hot naar her wordt gesprongen, met keiharde actie maar zwak acteerwerk. Hier en daar goede stunts die er vaak helaas belabberd vanaf komen. Wordt gewichtig neergezet maar stelt geen bal voor en de cast komt onervaren over, waardoor een soort A-team, een B-team wordt. 2.0