Genre: Horror / Thriller
Geregisseerd door: Christopher Denham
Met onder meer: Pablo Schreiber, Aaron Staton en Wrenn Schmidt
Plot Preservation
"Man is the only animal that kills for fun"
Wit (Wrenn Schmidt) is een intelligente anesthesist. Ze gaat op jacht in een reservaat met haar man Mike (Aaron Staton), een hedgefondsmanager, en zijn broer Sean (Pablo Schreiber), een voormalig marinier. Maar wanneer de broers gestalkt en vervolgens gevangen genomen worden, moet Wit haar eigen dierlijke instincten ontketenen om niet als trofee te eindigen.
gauke
Hopeloos ongeloofwaardige, lachwekkende onnatuurlijk gekunstelde thriller waarin drie gemaskerde moordenaars het hadden gemunt op drie familieleden die een weekend op jacht waren in een natuurreservaat. Het eerste kwartier was nog redelijk door te komen, maar daarna bleek hoe slecht dit recht toe recht aan vertelde verhaal geschreven was. Voor als je van idioterie houdt.....
maurice74
Net als bijvoorbeeld Eden Lake en A Lonely PLace to Die vind ik dit een geweldig spannende outdoorhorrorfilm.
Een soort Deliverance, maar dan wat actueler en heftiger.
De film neemt een flinke aanloop om vervolgens heerlijk los te gaan. Snap de lage waarderingen niet echt, want zowel de setting als acteerwerk zijn dik in orde. Ik vind het geloofwaardiger dan Wrong Turn, maar het natuurlijk geen documentaire.
tattoobob
Ik ben nieuwsgierig gemaakt en zal deze vanavond eens opzetten.
tattoobob
Muaaa....vond het niet supergoed.
Na alle Zuid-Koreaanse en o.a rape and revenge movies gezien te hebben is dit een revenge filmpje voor beginners.
De ongeloofwaardigheden in deze film neem ik voor lief,maar waar ik me aan stoorde was dat het nogal soft was allemaal.Veel dingen werden uit het beeld gelaten en daar heb ik een hekel aan.
Acteerwerk was wel goed te noemen,verder een film die al eens eerder en beter is uit gevoerd....niets nieuws onder de zon.
2 sterren voor de locatie van filmen en het acteerwerk.....
Arnoud87
Wat zeuren mensen over geloofwaardigheid? Het is maar een film, als je hierop gaat oordelen zit je op den duur met alle films aan een 0,5 ster. Ga met je hond het bos in.. maak een filmpje en post het op youtube.. dan heb je een echte geloofwaardige film.
ff een echte beoordeling:
Matige film.. slecht acteerwerk van iedereen behalve van de hoofdrolspeelster.. die was wel sterk
Spanningsopbouw in de film is raar.. dan zit je op het puntje van je stoel.. en opeens denk je van mehhhhh wat een bagger... het is een beetje rommelig zegmaar.
Om 1 keer gezien te hebben op zich wel aardig maar niets meer.
Ik raad dan aan om Friday the 13th te kijken uit 2010... zelfde soort film alleen 100x spannender/beter
perceived
Best oké.
Als je langs de clichés en niet zo clevere dialogen heen kunt kijken/luisteren, is dit best een genietbaar filmpje. Het is verhaal is voorspelbaar en toch onderhoudend. Acteerwerk is redelijk en de film is leuk geschoten. Vond de killers ook wel tof. 6/10*
mcdaktari
Dit zou 30 jaar geleden misschien wel aangeslagen hebben, maar na tal van betere soortgelijke thrillers gezien te hebben is dit niks speciaals. Het acteren was nou ook niet bepaald om over naar huis te schrijven, en het was te voorspelbaar. Eigenlijk begrijp ik de makers niet goed, wat die er van verwacht hadden. Ik heb de film tot het eind toe afgekeken en het was wel te doen maar het is niet een film die ik snel nog eens zal kijken. Gewoon een middelmatig thrillertje.
santaro
Wat een waardeloze film. Slap verhaal slecht geacteerd. Zit geen verhaal in, toch afgekeken in de hoop dat het beter zou worden maar dat geen dus niet gebeuren
Spartaan1986
Was niet veel.
Mad Men's Aaron Staton zat erin. Wel aardig om hem eens in een andere rol te zien. Maar deze combinatie van Eden Lake en El Rey de la Montana brengt niks nieuws en weinig goeds.
Ze worden wakker met een gegraveerd teken op hun voorhoofd, hun tent waar ze in lagen is weg
en de hond is ook weg. Niemand heeft iets gevoeld of gehoord. Totaal ongeloofwaardig.
Geen motief, weinig goede schrikmomenten (al was de dixi toilet scene nog wel aardig)
Rickyman
Deze film begint nogal saai en kon het me nauwelijks boeien, maar langzaamaan slaat het om naar een spannend en grof kat en muis spelletje.
Overtuigend acteerwerk van de hoofdrolspelers ook.
Verhaal is misschien niet bijster orgineel en vond ik het juist wel geloofwaardig overkomen, in tegenstelling tot m'n bovenbuurman bijv.
Ik ken mensen waarbij zo iets dergelijks is overkomen in Frankrijk, wakker worden in je tentje en de auto, geld, kleding etc zijn weg. Waarschijnlijk is er toen een verdovings/slaap middel gebruikt en is het met hun gelukkig wel goed afgelopen. (:
xxERWINxx
Wat een vage film is dit zeg! De film komt pas na 40 minuten op gang en voor je het weet zijn de 2 hoofdrol spelers al dood , soms vraag ik me af hoe zij weten dat ze achterna worden gezeten. een paar leuke kills, maar de film word nergens echt goed en je ziet niet waarom de criminelen dit doen en wie ze zijn , (ze praten helemaal niet enz.) , Nee ik had gehoopt op een kat en muis spel in de wildernis met achtervolgingen en actie, maar dit is troep.
Ps. als je een goede film wilt zien moet je "a lonely place to die'' of ''Wilderness'' kijken, had namelijk zo'n film verwacht zoals deze..
housemoviewatch
Een film die we in een betere variant hebben gezien. Dat was mijn gedachten na het kijken van deze film. Het verhaal is dus niet origineel en veel te soft om een horror film genoemd te mogen worden. Acteer werk overigens niks mis mee.
DragQueen
Ongeinspireerde film, en een opeenstapeling van clichematige situaties. Je hebt het allemaal al eens gezien, en beter ook nog. Bij vlagen komt de algehele uitwerking zelfs amateuristisch over. Het verhaal is slap, en raakt kant noch wal. Het acteerwerk ging er nog enigzins mee door, en ook waren de settings aardig. 1,5 Ster.
trueblood
afgezet daarom geen stem
slechte acteurs
slecht gefilmd
dat iemand dit vergelijkt met eden lake belachelijk
overslaan
Noodless
Tja, we hebben het al veel beter gezien. Echt slecht is het niet, maar de opbouw is wat te lang en saai. Wanneer de kat en muis spelletjes beginnen is het wel aardig mits je heel wat ongeloofwaardigheden aan de kant zet. Voor mij een matige film. 5/10
rodolfo91
Enkel het laatste kwartier is erg boeiend en heeft de film zo maar net gered. een krappe 2,5
jordysmeets00
Aardig filmpje!
Soms werd die een beetje langdradig en saai maar evengoed niks mis mee!
Leuk om je avondje mee vol te krijgen!
bjerik76
Vond het wel een goede film, alleen vond ik hem inderdaad erg gekopieerd van " EDEN LAKE" die ik wel veel beter vond.
maar misschien omdat ik die film ook veel eerder had gezien.
In Eden Lake zit alleen veel meer gore in, en bloedende scenes omdat daar geen geweren in voor kwamen.
Voor de rest zaten er in deze film weinig dialogen.
De kinkeren praten verder helemaal niet met elkaar op wat whatsapjes na.
In Eden Lake was er een reden waarom die kinderen daar hun jacht opende.
(nouja, een goede reden was het niet, maar er zat iets meer inhoud/achtergrond in.
verder dezelfde soort verstop plekjes, in de poep, water ect wat het weer voorspelbaar maakte wanneer er een schrikmoment kwam.
Gelukkig zorgde het eind voor een matige opluchting qua rechtvaardigheid.
Bij Eden Lake was ik 2 dagen daarna nog van slag door opgekroepte woede.
Wat ik wel altijd afvraag is hoe het ( in beide) films dan verder gaat/afloop.
Wat doet de politie, hoe reageren omstanders, enzo.
Das misschien weer koek voor een vervolg.
duffs
vermakelijk maar weer een slap aftreksel van the purge alleen deze keer speeld het zich af in het bos het gebeurd steeds vaker kristie was ook al zoon na aper misschien leuk als je deze films nog niet gezien heb maar voor mij was het niets vernieuwends ook vond ik het vervelend dat alles lijkt te gebeuren zonder rede ze verschijnen opeens en beginnen de kamperders te vermoorden maargoed er wordt aardig gespeeld af en toe best spannend maar had ik hem niet gezien had ik ook niks gemist 5 je
joolstein
Leuke film maar niets nieuws onder de zon! Ergens in de film wordt er gevraagd wat je zal doen als het erop aankomt. Doden of gedood worden? En dat is dus beetje het thema van deze film! De kills kwamen snel en waren niet echt Interessant. De kills waren ook erg stupide. De eerste begon spannend met een besluiping. Maar als de killer dan gevloerd is. Pak je het geweer en zeg je: "Ik ga je vermoorden want je heb mijn hond vermoord" En vervolgens draai je je rug naar hem toe????? En bij de tweede kruip je met een killer vlak achter je in een Dixi??? Enfin.....
Het is allemaal wel eens beter gedaan. Zoals mensen hieronder ook al aangaven! Zelf heb ik alleen de veel spannender film"el rey de la montana"gezien. Maar Eden Lake ga ik zeker ook eens kijken!
speliz
Deze film begon eigenlijk best wel goed...maar na dat de zgn killers in beeld komen, is het gedaan met de film...slechte 'kills' wie gaat er nu met z'n rug naar iemand toe staan als ie nog niet dood is....
(gebeurt 2x)...
xangadix
Niks eighties aan, aan die poster. Dan zou hij getekend zijn, met beelden die niet in de film voorkomen.
baspls
Daar heb je gelijk in. Maar het kleur gebruik en lettertype (en de compositie ook wel) is wel sprekend een jaren '80 poster vind ik.

Bijzonder veel series verlengd: zit jouw favoriet er ook tussen?

Dit is de ultieme kijkvolgorde voor alle Marvel-films tot 2026

Netflix voegt in maart 'The Invisible Man' toe: waar kijk je de horrorfilm nu?

Who's Afraid of Virginia Woolf?
Drama, 1966

Kristy