• 9.371.617 stemmen

Geregisseerd door: Dick Richards

Met onder meer: Paul Le Mat, Catherine Hicks en Stephen McHattie

Gesproken taal: Engels en Portugees

Plot Death Valley

"Welcome To Death Valley"

Een vrouw gaat met haar zoon een weekend weg naar Death Valley. Ze worden daar lastig gevallen door een seriemoordenaar.

avatar van EmDee

EmDee

Dat lijkt wel een opblaaspop op die poster!

avatar van Donkerwoud

Donkerwoud

Schaamteloze kopie van de horror-klassieker Halloween, maar lang niet zo goed. Een jong ventje ziet een seriemoordenaar te werk gaan en moet vervolgens uit zijn handen blijven. Met de meest verschrikkelijke plottwist ooit bedacht!

avatar van Richard_Voorhees

Richard_Voorhees

Een slasher die redelijk wist te vermaken. Er zijn echter al heel wat betere gemaakt. Inderdaad nogal gekopieerd van Halloween. De plottwist was redelijk. De meest verschrikkelijke plottwist ooit zou ik het niet kunnen noemen, maar hij had wel wat beter mogen zijn. Een leuk filmpje voor tussendoor, maar zeker geen topper.

avatar van perceived

perceived

Verschrikkelijk saaie en domme verhaallijn met een bloedirritant joch + vaak vreselijke muziek die niet zou misstaan in een mierzoete Disney-film.

Ik vraag me serieus af waar de vergelijkingen met Halloween vandaan komen...

avatar van perceived

perceived

Vergelijkingen wat kopieergedrag betreft natuurlijk.

Daarbij: er zijn zoveel films (soms behoorlijk sterke) die op Halloween zijn geënt. Bij Death Valley is me dat echt volledig ontgaan...

avatar van Mr Confused

Mr Confused

Die vergelijking met Halloween slaat nergens op.

avatar van jmadejoode2008

jmadejoode2008

Ik zie totaal geen vergelijking met Halloween. Enkele kills zouden niet misstaan in een Friday the 13th (1 of 2 dan weliswaar) maar that's about it.

In eerste instantie dacht ik dat dit een heerlijke slasher zou worden tot we echt duidelijk krijgen wie de killer is. En dat gebeurt al vrij snel en daarna lijkt het wel of het steeds kuiser wordt in deze film. Wel leuke cast trouwens. Wilford Brimley uit John Carpenter's The Thing als de sheriff en Peter Bolingsley als Billy. Later kwam hij ook terecht als in A Christmas Story van Bob Clark.

avatar van dutchtuga

dutchtuga

jmadejoode2008 schreef:

En wat te denken van Catherine "Child's Play" Hicks!

avatar van jmadejoode2008

jmadejoode2008

dutchtuga schreef:

En wat te denken van Catherine "Child's Play" Hicks!

Oops.. Ja die was ik even vergeten te melden

avatar van mikey

mikey

Grappige maar zonder inspiratie gemaakte kindergriezel.

Vette poster btw.

avatar van wendyvortex

wendyvortex

Irritant jongetje, met enorme jaren 80 bril, loopt in de weg van de lokale psychopaat. Posterontwerp is weer eens velen malen beter dan de compleet futloze film waar het eigenlijk om zou moeten gaan.