• 9.372.602 stemmen

Geregisseerd door: Greg Olliver

Met onder meer: Marta Milans, Kara Jackson en Bruno Gunn

Gesproken taal: Engels en Spaans

Plot Devoured

"You Will Be Devoured..."

Een jonge moeder uit El Salvador verhuisd naar New York om geld te verdienen om een levensreddende operatie voor haar zoon te kunnen betalen. Aldaar vindt ze een simpel baantje in een net restaurant. Dit baantje eist echter al snel zijn tol door de lange werkdagen, het racisme jegens haar, vervelende klanten die haar proberen te versieren en collega's die haar eerder als beest dan als mens behandelen. En dan beginnen de visioenen te komen...

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van voomzap

voomzap

avatar van bjerik76

bjerik76

Klinkt enorm als de film " Dancer in The Dark "

alleen dan als horror versie ?

avatar van Rickyman

Rickyman

Een aangrijpende drama met horror uitspattingen.

Het verhaaltje vertelt het trieste leven van Lourdes, dat als vuil wordt behandeld en iedere cent over heeft voor haar ernstig zieke zoontje. Daarbij vond ik haar wel overtuigend in haar rol.

De film verloopt rustig met een naargeestig en soms creepy sfeertje. Maar zal menig film-liefhebber de clou wel snel zien aankomen.

avatar van mixmaster

mixmaster

Helemaal zo slecht nog niet, lekker duister sfeertje en een leuke spanningsopbouw.

Wel vrij voorspelbaar maar ondanks dat is de film toch spannend genoeg om te blijven kijken.

avatar van knusse stoel

knusse stoel

Rickyman schreef:

Een aangrijpende drama met horror uitspattingen.

En dit is ook zo'n beetje onze mening, een prima verhaal wat ook nog eens voor de tragere geesten een uitleg in "het menu" heeft. Alhoewel, je kunt als kijker er soms niet doorheen kijken omdat niet alles direct in beeld komt.

avatar van Ed Kroket

Ed Kroket

Naar mijn smaak niet spannend genoeg en een beetje voorspelbaar. Op zich vond ik deze actrice wel goed acteren.

avatar van DjFrankie

DjFrankie

Op het einde kwam het pas los, de som is meer dan het geheel der delen.

avatar van Daan258

Daan258

Een redelijke donkere drama.

Niet goed, niet slecht.

Het is een film met vrij weinig tekst en die het vooral moet hebben van de sfeer.

Dit werd gedurende de film mooi neergezet tot het eind.

Het verhaal was leuk om te volgen, maar wat Rickyman ook al aangaf: als horror liefhebber zal je de clou inderdaad snel aankomen. Na ongeveer 35 min had ik ook wel door hoe het verhaal ongeveer in elkaar stak. Moet eerlijk zeggen dat ik hier niet super erg van onder de indruk was. Slecht is het ook niet maar al vaker gezien. Dan is het ook wel een beetje jammer dat de film wel wat spanning miste. Er zaten hier en daar wel een aantal leuke scene's in maar zeggen dat het creepy of spannend was? nee, viel erg mee.

Het is dat er een lekkere sfeer aanwezig was, maar was dit er niet was het denk niet veel geworden.

Ik heb me verder prima weten te vermaken met dit werkje maar helaas net geen voldoende van mij.