• 9.371.759 stemmen

Genre: Horror / Mystery

Geregisseerd door: George Bessudo

Met onder meer: Kelly Hu, Steven Weber en Drew Sidora

Plot Farm House

Een jong stel besluit om alles van hun normale leven achter te laten en met een schone lei te beginnen. Maar als het jonge stel tijdens hun reis in het afgelegen Wine Vineyard strandt, ontdekken ze een aantal gruwelijke geheimen die deze plek met zich meedraagt. Ze ontdekken dat het allemaal goed mis is en proberen te ontsnappen, maar het lijkt al te laat te zijn.

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

Ook voor het eerst: Steven Weber in een film die niet gebaseerd is op een verhaal van Stephen King.

Flim klinkt voor mij als een combinatie van The Locals en 2001 Maniacs

avatar van crack1

crack1

Ik ben benieuwd!

avatar van jstinissen

jstinissen

bij 37.39 min begint de film eindelijk los te maken maar was ut wachten wel waard

avatar van stinissen

Weer een aardige thriller die een hoger cijfer had gekregen als de laatste 10 min er niet in hadden gezeten.

avatar van mcdaktari

mcdaktari

maar toch, dit einde had niemand verwacht. lijkt mij. Juist als je denkt alles komt goed...... dat vind ik juist mooi bedacht.
ik vind het wel een prima film.

avatar van Raffael77

Raffael77

De film is pas na +- 38 min. gaan boeien.

Acteer werk is aardig.
Camera werk is redelijk onderhoudend.
Verhaal is leuk maar niet echt geweldig uitgewerkt.

Wat ik het slechts vond aan de laatste 10 minuten waren de rode oogjes van die ouwe gek en de twist dat dat stel ineens heel anders blijken te zijn zonder enige aanwijzing in de film.
Het komt dan ineens onverwachts maar is op dan moment niet leuk meer om te weten.

avatar van kaydegreef

kaydegreef

Een standaard horrorfilm met een goed verhaal

Acteerprestaties waren zeer goed, een goede "kennismaking" met de hoofdpersonages, ...

Enkel de laatste 10 minuten waren voor mij echt belachelijk en had wel wat beter gekund.

avatar van Spartaan1986

Spartaan1986

De aanloop naar de vage climax duurde lang en was niet altijd even boeiend. Beste stuk zit ergens middenin de film als het eindelijk allemaal los brand. Dat stuk duurt helaas niet zo lang.

avatar van Matthiasc88

Matthiasc88

einde is wel verrassend, maar wat slecht uitgewerkt...... niet slecht, maar ook niet super

avatar van Noodless

Noodless

Best wel leuke film vol mysterie en een paar keiharde brute scènes.
Bv. De scène met het been en het ongelooflijke slot.
Het verhaal heeft ook oog voor de personages !
De uitwerking van het verhaal is degelijk : de twist op het einde is goed gevonden en als kijker zie je het stel op een andere manier.
Jammer wel van de slotscène : die personages uit de hel zien er niet uit met hun oogjes.
Daardoor een wat lagere score. 6,5/10

avatar van Marliesje

Marliesje

Verwachtte er niet te veel van, en was toch nog teleurgesteld. Wat een slechte film. Op een gegeven moment (nadat bijde "slechterikken waren vermoord) dacht ik "misschien wordt het toch nog wat", maar helaas was het einde zo verschrikkelijk voorspelbaar én ook nog eens slecht uitgewerkt, dat het er niet veel beter van werd.
Ook de uiteindelijke ontknoping van wat het stel op hun kerfstok had had ik al zien aankomen en daarom was ik er niet door verrast.

Ik ben gek op "slechte" horrorfilms, maar je kunt ook overdrijven, dit was gewoon een beetje té slecht...

avatar van erik1677

erik1677

Damn!! dit was echt slecht

avatar van perceived

perceived

Niet zo best. Helaas op alle fronten minder dan gemiddeld. Spanning was ook ver te zoeken. 4/10*

avatar van Vascago

Vascago

Dat ik na 37 minuten nog niet sliep mag een klein wonder genoemd worden. Daarna leeft de film wat op, wat zelfs enkele leuke scenes oplevert. Daarna wordt het weer minder om slecht te eindigen met een twist die je al van mijlenver zag aankomen. CGI aan het eind was ook vreselijk met die oude kerel. Film bevat nauwelijks spanning en de sfeer kon ook stukken beter.

avatar van Boeikens

Boeikens

Niet hetgeen wat ik ervan had verwacht

Na een sloom begin kwam er eindelijk wat leven in de brouwerij met hier en daar wat leuke momenten doch dit was eerder een kleine opflakkering. Sfeer of spanning kwamen niet bij me op en het einde was al helemaal niet mijn ding.

Spijtig, had nogthans potentieel.

avatar van Mike 1984

Mike 1984

Pfffffff. Vreemde film. Onrealistisch in elkaar gestoken. De reanimatie, het neersteken van die "bad guy" heeft ze geen last van haar weggeraspte knieschijven maar bij het buitengaan wel. Als die vent binnenkomt neemt hij de shotgun maar schiet niet. Uiteindelijk blijkt het wapen leeg. Dat ze hun kind vermoord hebben was me al duidelijk zodra de dokter zei dat hij nooit een normaal leven zou leiden . Wat er nu mis was met hun kind is niet duidelijk. En dan die rode oplichtende ogen van de duivel, komaan he zeg. Slecht geacteerd en zeer donker gefilmd. Een flop is mijn ogen.