• 9.375.863 stemmen

Alternatieve titel: An American Ghost Story

Geregisseerd door: Derek Cole

Met onder meer: Stephen Twardokus, Liesel Kopp en Jon Gale

Plot Revenant

"Some things are better left alone."

Paul Anderson en zijn vriendin Stella verhuizen naar een woning die bekend staat vanwege haar geesten. Paul, een met zichzelf worstelende schrijver, is van plan om er zijn eerste roman te schrijven over zijn ervaringen met het paranormale. Maar wat begint als een leuk en spannend avontuur, neemt al snel een zeer gevaarlijke wending. Ze beseffen al gauw dat men sommige dingen beter met rust kan laten.

avatar van stinissen

Het gegeven kennen we nu wel maar deze film is het allemaal net niet.

avatar van kampsie1

kampsie1

Lowbudget film, toch redelijk vermaakt.

avatar van knusse stoel

knusse stoel

stinissen schreef:

Het gegeven kennen we nu wel maar deze film is het allemaal net niet.

Ja, dat is helemaal juist maar..... toch vinden wij het gegeven nog steeds aardig en heeft deze film ons met een goed gevoel nagelaten. Niet dat hij supergoed is, dat ook weer niet.

Waar het mij en mijn vriendin om gaat is, dat je zo nu en dan een 'duik' richting plafond maakt van de schrik. Nu kan je aan de muziek vaak horen, of aan de stilte, dat er weer iets komen gaat.

Hier hadden ze op een bepaald moment een piano op de achtergrond spelen die nogal een duister stukje muziek liet horen. En ja, er kwam een schrikmoment.

In combinatie met de muziek vond ik deze film niet bepaald slecht te noemen.

Smaken verschillen en soms passeer je de 'overkill'.

Dus "Stinissen", misschien eens een tijdje geen griezelfilms zien?

avatar van stinissen

knusse stoel schreef:

In combinatie met de muziek vond ik deze film niet bepaald slecht te noemen.

Smaken verschillen en soms passeer je de 'overkill'.

Dus "Stinissen", misschien eens een tijdje geen griezelfilms zien?

Jawel hoor komen vanzelf weer verrassingen tegen

avatar van acsaczy

acsaczy

Je hebt cliché geestenfilms die goed zijn en cliché geestenfilms die minder goed tot ronduit slecht zijn. Dit was lachwekkend "geestig" slecht vond ik. Heb m uitgezeten maar irriteerde me wel aan die gast en aan het einde nog even mogen lachen..