• 9.371.888 stemmen

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Mark Harris

Met onder meer: Mark Harris, Anna Nightingale en Honor Kneafsey

Plot Abducted

In een poging zijn huwelijk nieuw leven in te blazen na de dood van hun zoon, besluit Matt Hollis samen met zijn vrouw en hun 6-jarige dochter Lara op vakantie te gaan naar LA. Kort na aankomst wordt de wereld van Matt echter op zijn kop gezet als zijn vrouw wordt aangevallen in hun vakantiehuis. Zijn vrouw raakt in coma en Lara wordt gekidnapt door een stel mensensmokkelaars. Opjejaagd door de politie, die denkt dat Matt iets met de verdwijning van zijn dochter te maken heeft, moet hij de ontvoerders zien te vinden. Samen met zijn vriend Syan beseft hij dat hij slechts 72 uur de tijd heeft om zijn dochter te vinden.

Na 20 min afgezet, Mark Harris acteert heel slecht, vooral de scene dat het dronken was.. ik dacht WTF!

avatar van bangkoklover

bangkoklover

Jammer, heel erg jammer, die britten begrijpen het blijkbaar niet helemaal.

Dit HAD een geweldige film kunnen zijn!! Zo jammer dat alles als C-film wordt afgeraffeld,

Slechte geacteerd, slecht geregisseerd, ongeloofwaardig, goedkoop, zo jammer, nog een halve ster voor de aftiteling.

avatar van boemboem27

boemboem27

ronduit slecht,veel dingen die ongeloofwaardig zijn, maw niet kloppen

afgeraffeld etc liggen laten dit prul

avatar van Drifter

Drifter

begint rauw en grof maar na een kwartier zakt het helemaal in en heeft geen richting meer.

avatar van stinissen

MarkenAndrea2007 schreef:

Die scene was inderdaad tenenkrommend slecht..

avatar van Waku

Waku

Zoveel slechte recensies met gelijke meningen, ik denk dat ik deze maar oversla.

Nuttige recensies,,......top, daar kan ik wat mee..Dank allen.

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Ik ga mee met de rest: Slecht.

avatar van Brabants

Brabants

Zeer slap aftreksel van vele voorgangers binnen het genre. Dat we hier te maken hebben met zeer slecht acteerwerk zal niemand ontkennen, maar dat de hoofdrolspeler(ex bokser) niet eens gevecht scènes kan genereren is ronduit triest. Het kansloze script, het camerawerk en de belichting zijn zwaar onder niveau en dan blijft er dus eigenlijk weinig tot niets over om naar te kijken. Ook ik stem een halve ster voor de aftiteling.

avatar van poemel

poemel

Mooie film. Maar had zeker op sommige punten wat beter gekund.

avatar van Frank Zappa

Frank Zappa

Slechte film met slecht acteerwerk. Meer valt er niet over te zeggen...

avatar van ricone

ricone

absolute Cfilm, overslaan!!!!

avatar van Noodless

Noodless

Het acteerwerk , vooral van het hoofdpersonage , is ronduit slecht.
Nochtans heeft de film wel iets te bieden, maar het wordt allemaal heel chaotisch aan de kijker gebracht. Ook de manier hoe ze bij de ontvoerders geraken is erg ongeloofwaardig en te gemakkelijk. 4/10

avatar van Phantasm

Phantasm

Slecht of niet, ik vond het een prima film die lekker wegkijkt.

avatar van Moviestar1979

Moviestar1979

Jeetje, wat zonde. Ik keek echt uit naar deze film, nadat ik het verhaal had gelezen. Uiteindelijk krijgen we behoorlijk houterig acteerwerk te zien, en een zéér slechte Mark Harris. Wellicht hebben ze geprobeerd om op het succes van Taken te liften, en heeft dit teleurstellend uitgepakt. Ook het einde liet mij onbevredigend achter.

2,0 *