• 9.372.468 stemmen

Genre: Sciencefiction / Thriller

Geregisseerd door: Christian Sesma

Met onder meer: Rochelle Vallese, Luke Goss en Robert Davi

Plot Lost Time

Valerie Dreyfuss en haar zus Melissa komen na een bezoek aan een arts, waar ze erg slecht nieuws hebben gekregen, tot stilstand op een eenzame weg. Hun auto wordt verzwolgen door een verblindend licht. Twaalf uur later wordt Valerie wakker en blijkt haar zus verdwenen te zijn.

Valerie Dreyfuss

Mr. Coffey

Nurse Mary

avatar van Decec

Decec

Ja ja SF film!! ben benieuwd

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

Ik zou er niet al te veel van verwachten

avatar van horizons

horizons

Ziet er nog best interessant uit.

tattoobob

Ik denk dat de poster mooier is dan de film

tattoobob

Tja de leuk ontworpen poster door de lokale tattooboer verraad het al.....lekker overslaan..de film probeert een goede Scy-Fy te zijn maar door het gebrek aan spanning en budget komt er weinig van.

Ik zat op een gegeven moment maar te wachten tot wanneer de borsten van de hoofdrolspeelster weer in beeld kwamen....want die kregen van mij wel 4 sterren....al doet ze verder ook wel haar best op het scherm.

Dus voor haar bosten en Lin Shaye (die altijd leuk is om te zien in dit soort films)1,5 ster.

avatar van letice90

letice90

tattoobob schreef:

ik ga er vanaaf naar kijken ,, borsten interesseren me vrij weinig mja als dat het enige spannende van die film is kan ik het beter overslaan .. hahaha ook niet echt een spannende vrouw om na te kijken voor mij leeftijd mjaa mis kan ik me vriend er wel mee vermaken ..

Ik zal wel ff een bericht plaatsen na het kijken ,, over hoe ik de film zelf heb ervaren

letice90 schreef:

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vonden...verwacht er niet te veel van

avatar van letice90

letice90

tattoobob schreef:

Ik ben benieuwd wat jullie ervan vonden...verwacht er niet te veel van

okeeej tijdje terug alweer maar weet nog wel waar de film over ging ..

enne about the boobs ,, ik zag weinig borsten hoor alleen vliegensvlug ff haha !! maar als je het voor de borsten doet ,, kan je deze film helemaal beter niet zien want het is te vlug haha ,,

nou ik vond de film niet slecht maar ook niet goed .. een beetje er tussen in ..

Het verhaal vond ik best goed alleen hoe het zich veder uitpakte wat minder ,, het werd ook een beetje vaag allemaal uiteindelijk ... Alleen als je je er echt in gaat verdiepen ga je hem wel begrijpen ,, als je ook erin gelooft zeg maar .. het was bij al een vage film ,, maar wat de hoofdrol speler had meegemaakt , gebeurd ook in het echt ,, ze willen dat het echte verhaal niet uitkomt zeg maar ,, kijk maar wat documentaires erover ...

avatar van Noodless

Noodless

Het eerste half uur viel nog wel mee, maar het is vooral als de hoofdrolspeelster terug naar de kliniek gaat dat de film helemaal ontspoort en de kijker een vaag verhaal moet door worstelen. Nochtans was de hoofdrolspeelster in het begin best wel eng en had je als kijker ook zin in de zoektocht naar haar zus. Helaas ontaardt de film in flauw gedoe rond parallelle werelden, geloof en andere vage bedoelingen. 2/10

avatar van Phantasm

Phantasm

Waardeloos geouwehoer, moet je leuk vinden.