• 9.374.485 stemmen

Oorsprong: Australië

Geregisseerd door: Daniel Armstrong

Met onder meer: Daisy Masterman, Emma-Louise Wilson en Danae Swinburne

Plot Tarnation

Wanneer Oscar ontslagen wordt en haar vriend de benen neemt, begeeft zij zich naar een afgelegen boshut. De boshut staat in het spookstadje Tarnation. Oscar heeft het plan er even rustig na te denken over haar toekomst. Wat Oscar niet weet, is dat het bos het territorium is een demonische eenhoorn en zijn satanische eigenaar. Hij heeft het bloed van Oscar nodig voor een duivels ritueel. Oscar zal nu moeten vechten voor haar leven.

avatar van Kondoro

Kondoro

Vette poster!

avatar van clubsport

clubsport

mijn god dit klinkt heel fout

avatar van clubsport

clubsport

En het was nog erger dan ik had verwacht .

vrouw gaat met vrienden naar een boshut waar ze door een demoneneenhoorn worden belaagd .

Wat verwijzingen naar evil dead tezamen met een poster ervan die aan de muur hangt .

Werkelijk alles is bagger aan deze film , het verhaal , de humor , deeffecten soms ondersteund door rare droomscenes die kant noch wal raken .

Wat een martelgang om te moeten kijken .

avatar van Tonypulp

Tonypulp

Geinig. Voor een klein prijsje de blu-ray via de Duitse Amazon gekocht. Vond het voor dat geld nog wel de moeite waard om Armstrong nog een kans te geven. De eerdere kennismaking ( Sheborg Massacre (2016) , 2.5*) overtuigde niet echt, maar die free-wheelende vorm van filmmaken trekt mij een stuk meer binnen het horrorgenre. En die verwachting wordt dan ook wel waargemaakt. Het is tongue in cheek onzin met een enorm gelimiteerd budget. Veel hit or miss grappen en grollen, maar Armstrong heeft er duidelijk plezier in. Sommige onzin is wat lastig te plaatsen, zo begint de film met een quote uit Forrest Gump en eindigt het met een quote uit Stormship Troopers 3 en wordt er gebokst met een kangeroe / kruipt er een duizendpoot uit iemand z'n plasser en moet je er niet gek van opkijken als iemand ineens begint te zingen/rappen. Alles heeft z'n plaats binnen dit onbeholpen universum van Armstrong.

Stiekem weer benieuwd naar z'n eerdere werk.