• 9.369.555 stemmen

Genre: Drama / Romantiek

Geregisseerd door: Jeff Bleckner

Met onder meer: Alexis Bledel, Zachary Levi en Merritt Wever

Plot Remember Sunday

"Who says you can't fall in love every day?"

Het zit de eenzame serveerster Molly niet bepaald mee in de liefde, totdat ze op een dag Gus ontmoet. Vanaf het moment van de ontmoeting raakt Molly geïntrigeerd door Gus, die nogal mysterieus en enigszins afwezig over lijkt te komen op haar. Hoe meer ze met elkaar optrekken, hoe mysterieuzer zijn voorkomen blijkt te zijn. Enkel heeft Gus het er zelf moeilijk mee uit te leggen wat zijn probleem exact is. Gus blijkt namelijk een hersenbloeding te hebben gehad die zijn hersenen dusdanig hebben beschadigd dat hij zijn korte termijn geheugen kwijt is. Elke dag is voor hem een compleet nieuw leven.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van Zeus.

Zeus.

Film die je na een keer kijken wel gezien hebt. Allemaal vrij zoetsappig, zoals vooraf ook wel te verwachten viel gezien het verhaal/trailer. Beide hoofdrolspelers doen geen gekke dingen, maar dat de film me nu echt te pakken had met hun acteerprestaties & het verhaal? Dat zeker niet.

avatar van Jennn

Jennn

Klinkt een beetje als 50 first dates, ben benieuwd...

avatar van Passiebloempje

Passiebloempje

Zeus. schreef:

Film die je na een keer kijken wel gezien hebt.

OMG, een paar keer?! Kon 'm de eerste (en enige) keer al amper tot het einde uit kijken. Verschrikkelijk ongeloofwaardige chicklitshit.

avatar van Zeus.

Zeus.

Passiebloempje schreef:

Lezen is ook een vak.

avatar van Passiebloempje

Passiebloempje

Zeus. schreef:

Lezen is ook een vak.

Sorry, ik ben verkouden, mijn oren zitten een beetje dicht.

avatar van fire31

fire31

heb de film vandaag gekeken via netflix maar opzicht een leuk film maar beetje raar eind want Molly spreek met Gus af om zes uur en dan is de film afgelopen maar ik mis een heel stuk van het verhaal want Molly had met Gus afgesproken om naar het ziekenhuis te gaan ivm met een operatie aan zijn hersens maar dat stuk is nooit gekomen dus een beetje rare film met een raar eind of er moet een vervolg zijn van de film of nog een vervolgen met er komen

avatar van Katharina

Katharina

fire31 schreef:

Ze gaan niet meer naar het ziekenhuis, omdat Gus die operatie al heeft gehad (maar die heeft niet gewerkt) en dat is hij dus vergeten.

Voor de rest kan je niet teveel van deze film missen, want het is echt een bar slechte film. Verschrikkelijk slecht en afschuwelijk zoetsappig geacteerd, slecht verhaal, geen ene cliché is niet gebruikt. En why the fucking hell vertelt hij niet stukken eerder dat hij last heeft van geheugenverlies??? Jeej, wat een slechte film! En bloemen plukken in de stadstuin is stelen. Pfff

wat een heerlijke film! hier hou ik echt van! even je verstand op nul en je lekker laten meeslepen in een mooi verhaal. Goed acteerwerk, gewoon een super filmpje!

avatar van freek_93

freek_93

Leuk om Zachary Levi eens in iets anders te zien dan Chuck. Snap niet dat hij maar in zo weinig films speelt. Prima acteur naar mijn mening!

Verhaal Is erg zoet en redelijk voorspelbaar. Af en toe een leuk grapje tussendoor. Leuk om een keer te zien.

avatar van arno74

arno74

Hele aardige TV-film. Typische feelgoodfilm die bovendien ook goed wegkijkt. De twee hoofdrolspelers laten een prima prestatie zien. Hoewel geen romcom past de humor in de film daar wel bij. Leuk om een keertje gezien te hebben als je van dit soort films houdt. 3,5*

avatar van Decec

Decec

Een goede drama/romantiek film...

Prima verhaal...

Prima acteerwerk...

Prima achtergrond geluid

(Dolby Digital)...

Mooi HD kwaliteit breedbeeld...

avatar van Noodless

Noodless

Typische tv-film met een interessant gegeven dat niet echt origineel is, maar toch voldoende de aandacht weet vast te houden. Zachary Levi doet het aardig, de actrice die Molly speelde vond ik matig qua acteren. Samengevat in één woord : zoetsappig ! 5/10