• 9.371.874 stemmen

Geregisseerd door: Scott Rutherford en Ben Peyser

Met onder meer: Meghan Falcone, Fernanda Romero en J.R. Villarreal

Plot Ghost Team One

"Arouse the Dead"

Om een meisje te imponeren willen twee kamergenoten een documentaire maken over een moord die tientallen jaren geleden plaatsvond in hun huis. Het meisje denkt dat de geest van het slachtoffer nog steeds in het huis verblijft en de twee jongens denken dat ze met het maken van de film haar in bed kunnen krijgen. Maar nadat ze de camera's in het huis hebben geïnstalleerd, blijkt niet alleen dat de geest echt bestaat maar ook dat het een wraakzuchtige Vietnamese dame betreft uit de jaren '30, die smoorverliefd is op de jongens.

avatar van jarno1975

jarno1975 (moderator series)

avatar van Shinobi

Shinobi

Kansloos.

Met alleen het plot in mijn achterhoofd deze film ingegaan in de hoop dat het me weleens in positieve zin zou kunnen verrassen, helaas kwam ik van een koude kermis thuis.

Qua structuur gaat het een beetje de kant op van A Haunted House (2013) en dat is sowieso een slecht teken, aangezien ik die al vrij slecht vond. En dan te bedenken dat Ghost Team One zelfs nog slechter is te noemen.

Zowel horror als comedy zijn ver te zoeken. Er zitten wat banale dingen tussen die als grappig moeten overkomen, maar dit heeft een averechts effect. Dat heeft voor een groot deel te maken met de cast die erg vervelend en geforceerd op mij overkwam.

Over het horrorgedeelte zal ik het helemaal niet hebben, want die was gewoon afwezig. Vervorming van het beeld en af en toe wat statische effecten ertussendoor moeten voor 'horror' doorgaan... De wanstaltige exorcisme tegen het eind aan is dan ook om van te gruwelen.

Al met al gewoonweg erg slecht, zo snel mogelijk vergeten. Ik raad het niemand aan om naar deze povere productie te kijken, wees gewaarschuwd.

0,5 Sterren.

avatar van gauke

gauke

Hoe diep kun je als regisseurs nog verder zakken qua intelligentie en humor?! De (pogingen tot) parodieën zijn behalve slecht, schaamteloos en van een tenenkrommend gehalte. En op de koop toe nog vermengd met elementen van racisme (daarbij stellen de opmerkingen van ene Gordon weinig voor). En het horrorgedeelte.... waarschijnlijk heb ik zitten slapen want ik heb het niet gezien. HELP!

avatar van schumacher

schumacher

Net zoals paranormal activity: slecht, slecht en nog eens slecht.

avatar van henkula

henkula

Ik stem hier niet op, alweer een horror met slepende camera beelden, genoeg is genoeg.

avatar van m1701

m1701

Pfff zo saai! Het verhaal slaat echt helemaal nergens op....jammer

avatar van tal1b

tal1b

zo slecht is ie ook weer niet, zitten best grappige stukken in

avatar van morpheus2000

morpheus2000

Zeldzaam slecht. Wat een flauwekul allemaal in deze film. Goedkope acteurs, totaal geen verhaal en humor, ja welke humor......

avatar van Theunissen

Soort van parodie op de "Paranormal Activity" films. In hetzelfde jaar kwam er ook al zo'n parodie uit in de vorm van "A Haunted House (2013)". Die film vond ik persoonlijk leuker want, deze parodie is behoorlijk flauw en eigenlijk ook nergens echt grappig. Er zitten wel een paar leuke glimlach momenten in, maar dan heb je het ook gehad. De film duurt met circa 80 minuten gelukkig ook niet lang. De cast stelt overigens ook weinig voor, maar die Fernanda Romero mocht er wel wezen. Ze was voor mij eigenlijk ook het enige pluspunt van deze flauwe komedie. De film staat betiteld als een Komedie/Horror, maar het horror gedeelte moet je maar met een korreltje zout nemen want meer dan een rond draaiend en exploderend hoofd zit er niet in.

avatar van chiel1971

chiel1971

• 2009 stemmen

Flut film, zonde van je tijd.

waardeloos acteerwerk slecht en het was niet eens is grappig bah zonde van mijn tijd en geld

avatar van Robert Jansen

Robert Jansen

Weer zo'n kinderprul flauwekulfilm van een stel puberale adolecenten die denken met een handheld camcorder wel even een hele speelfilm te kunnen maken. Met het humorniveau van de gemiddelde radio-ontbijtshow waar vijfendertigplussers die denken dat ze 25 zijn en doen alsof ze 15 zijn en (althans zelf) menen dat ze heel grappig zijn. Brrrrr. Nee, deze "horrorcomedy" is niet grappig, is niet eng en is niet goed. Eigenlijk gewoon een slechte film. Kan men ook NUL sterren geven? Want zoveel speelden er ook in de film.

avatar van Robert Jansen

Robert Jansen

tal1b schreef:

zo slecht is ie ook weer niet, zitten best grappige stukken in

Enlighten Us ! Want wij hebben ze niet gevonden

avatar van Shadowed

Shadowed

Nee.

Ik weet altijd dat ik ze niet heel geweldig zal vinden, maar meestal kan ik wel een beetje lachen bij deze onzin horrorkomedies. Maar dit is toch wel heel erg, ik heb maar een keer moeten glimlachen. Waarom zal je toch opstaan en denken dat dit leuk is?

Begon nog een beetje hoopvol met de intro, maar ging meteen na minuut 5 bergafwaarts. Geen geslaagde grappen, alleen maar puberale Amerikaans achtige humor. Gelukkig was het niet schreeuwerig. Romero is niet grappig, en evenmin de twee Spaanse grapjassen.

Enige scene die ik nog wel kon waarderen was de laatste scene op het strand waarmee veel realityshows op de hak worden genomen. Voor de rest niet geslaagd, overslaan dit.

avatar van Daan258

Daan258

Weer een vreselijke parodie.

Het is dat ik de film voorbij zag komen op tv maar anders had ik het nooit aangeraakt.

Vreselijk saai, nergens grappig te noemen en zelfs de speelduur van 83 min leken uren te duren.