After Earth (2013)
Releasedatum: 13 juni 2013
Bekijk via Netflix
Bekijk via CANAL+
Plot After Earth
"Danger is real, fear is a choice"
Duizend jaar nadat catastrofale gebeurtenissen de mens gedwongen hebben om de Aarde te verlaten is Nova Prime de nieuwe thuishaven van de mensheid geworden. De legendarische generaal Cypher Raige keert terug naar huis na een lang dienst. Hij is vervreemd geraakt van zijn gezin, maar is klaar om zijn vaderrol voor zijn dertienjarige zoon Kitai op zich te nemen. Wanneer een asteroidestorm het vaartuig van Cypher en Kitai beschadigt, maken ze een noodlanding op de voor hen onbekende en gevaarlijke Aarde.
- Trailer (YouTube, ondertiteld)
- After Earth (MusicMeter)
- Kijk op Netflix
Hesper Navigator
Veteran Ranger
Private McQuarrie
Insignificance
Pijnlijk. En lullig om je zo te laten passeren, ook al is het de Grote Pinkett Smith Show. Nou ja, ik was toch al geen fan, zelfs niet van The Sixth Sense. En van Willard krijg ik ook al een tijdje de kriebels..
En dat terwijl ze bij AICN vrijwel altijd razend positief zijn.....
6-6-6
Ik heb de film gisteren al gezien, het was wel één cam versie van slechte kwaliteit. Ik stem nog niet , maar vond het toch wel één sterke science fiction.
Ik wacht nog even met stemmen tot ik één betere versie heb gezien.
tattoobob
Daar kan ik mij helemaal in vinden . . Met een cam versie kan je inderdaad geen goede stem uitbrengen.
Eindelijk iemand die daar hetzelfde over denkt.
selfhealing
Will Smith met z'n zoontje
dutchtuga
Nee nooit gezien. Maar zelfs zonder die te hebben gezien kan ik mij schaamteloos indenken dat zo'n vader/zoon combi in een film als Pursuit beter werkt dan in een post-apocalyptische film.
dutchtuga
Geen sarcasme dit keer?
Hij zal wel een fan van de Smiths zijn om tweemaal op dezelfde post te reageren.
Niks mis mee lijkt me zo. Met beiden dan he. Smith is gewoon een alleskunner en misschien wachtte hij met smart op een antwoord
Montorsi
Zag een trailertje op tv, had hier helemaal niks over gehoord, maar die moeilijke blikken van Smith waren weer redelijk beschamend. Kan hij nou echt niks anders? Je weet nu al dat hij precies hetzelfde zal spelen in pakweg I Am Legend. Verder ook weer een grote inteeltbende met dat zoontje erbij natuurlijk.
edit: ook nog van Shyamalan.. ik kan niet wachten.
Naomi Watts
mar007
Inmiddels 2 stemmen met een lage waardering zie ik.
Ben benieuwd naar deze film, Will Smith vind ik altijd wel leuk.
Nou dacht ik dat deze film ook in 3D was te zien...zal ik me dan in vergist hebben.
dirk1978
Inmiddels 2 stemmen met een lage waardering zie ik.
Ben benieuwd naar deze film, Will Smith vind ik altijd wel leuk.
Er is ook een imax versie van. Helaas zie ik nog geen vermelding hiervan staan op de pathe site.
Shinobi
Volgens mij was het wel de bedoeling dat deze in Imax zou draaien, maar Pathé heeft waarschijnlijk de bui al zien hangen en 'm eruit gehaald. Nu alleen maar in normale zalen en nog geen eens de grote zaal, dat zegt ook wel wat.
RuudC
Ik mag toch ook wel hopen dat mensen inmiddels doorhebben dat Shyamalan niet de nieuwe Spielberg is. Ik denk dat de score over een tijdje stabiel rond de 2,4 sterren zal hangen. Net als Shyamalan's laatste films.
Lefgozer
Wat heeft Jayden jullie aangedaan dan?
Hij kijkt altijd alsof ie moet poepen en hij is gewoon een walgelijk ventje.
Heb één betere versie gekeken, en kom niet verder dan 6,2/10.
6,2 nog wel. Waarom geen 6,3?
6-6-6
Omdat ik in de 1e cam versie die ik heb gezien, veel scene's miste die dus wel in de trailer zaten. Ik had dus het gevoel naar één incompleet werk te hebben gekeken. Daarom heb ik dus ook in eerste instantie geen stem uitgebracht. Nu ik de volledige film heb gezien was ik teleurgesteld.
Vandaar het cijfer van 6,2. De eerste versie vond ik dus wel beter, en dus ook hoger van cijfer.
mjk87 (moderator films)
En nog serieus reageren. Maar echt, waarom een camversie?
6-6-6
Omdat het dus een zeer goede cam kwaliteit was, maar ik miste dus veel uit de trailer.
De 2e versie was een screener versie, dus in principe Dvd kwaliteit.
Maar veel films in cam kwaliteit zijn vaak soms nog beter dan sommige film's in blu-ray kwaliteit.
Als één V/H/S of andere Films die dus op trillende wijze uitgebeeld worden.
Gewoon geen troep kijken en de film in de "normale" kwaliteit kijken zoals het hoort. Alleen dan kan je een film goed op waarde beoordelen. Heb je ook nog eens een SF/Avonturen film als dit, waarbij het al helemaal belangrijk is dat je hem in de hoogste kwaliteit bekijkt. Als het nou een simpele komedie was nog tot daaraan toe...
Dat mensen genoegen nemen met dit soort TS ripjes...
En nog serieus reageren.
Hehe, zegt genoeg lijkt me

'After Earth' is vanavond (20 februari) op TV te zien: 'Wil Will Smith zich even bij de acteerschool melden?'

Hans Zimmer: Live in Prague
Documentaire / Muziek, 2017