• 9.371.633 stemmen

Geregisseerd door: Görel Crona

Met onder meer: Carina Lidbom, Maria Lundqvist en Malin Arvidsson

Gesproken taal: Engels en Zweeds

Plot Tysta Leken

"Three Women A House Full of Secrets."

Drie vrouwen - vreemden voor elkaar - erven een huis van een vrouw die niemand van hen lijkt te kennen. Ze ontmoeten elkaar bij het huis om proberen te begrijpen hoe en waarom het lot hen bij elkaar heeft gebracht. Daar aangekomen, treffen ze de 40-jarige Christian, die met de vrouw heeft samengewoond.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van stinissen

Leuk gegeven over vrouwen die vroeger de zelfde problemen hebben gehad maar matig uitgewerkt.

avatar van Robi

Robi

Drie vrouwen erven een huis en ontmoeten elkaar in dat huis. Ze kennen elkaar verder niet en bovendien woont er nog een man in dat huis. Dat is op zich wel een interessant gegeven voor de film en lange tijd lijkt het er ook om te gaan hoe de vrouwen naar een oplossing gaan zoeken om de erfenis onderling te gaan verdelen. Daar gaat het ook het overgrote deel van de film over al wordt wel duidelijk dat het drie totaal verschillende vrouwen zijn die allemaal hun eigen agenda lijken te hebben. Dat bouwt allemaal heel mooi en mysterieus op. Pas tegen het einde van de film krijg je de ontknoping en blijkt dat de vrouwen toch een gezamenlijke overeenkomst hebben. En nog best een heftige ook. Eigenlijk roept die ontknoping weer een heleboel nieuwe vragen op en eindigt de film daarmee voor mij heel onbevredigend. Daarmee voelde het alsof je de hele tijd naar een mooie en zorgvuldige opbouw van een film had zitten kijken die nu pas eigenlijk ging beginnen. Maar toen kwam de aftiteling. Toch was het zeker geen slechte film. Verder vind ik de foto's hier van de drie vrouwen in het gras heel bijzonder. Dat zijn wel de drie vrouwen maar het zijn geen scenes uit de film.