• 9.376.931 stemmen

Hammer of the Gods (2013)

Actie | 95 minuten

Genre: Actie

Oorsprong: Verenigd Koninkrijk

Geregisseerd door: Farren Blackburn

Met onder meer: Charlie Bewley, Clive Standen en James Cosmo

Plot Hammer of the Gods

"Blood will Reign"

Het verhaal speelt zich af in het Brittannië van 793 na Christus. Een gepassioneerde jongeman verandert in een brute krijger wanneer hij door het meedogenloze Britse landschap op zoek gaat naar zijn verloren gewaande broer Hakan De Wrede, die de redding van zijn volk moet betekenen en de orde moet herstellen in hun koninkrijk, na de bloedige dood van hun koning.

avatar van schram101

schram101

Lekker

avatar van tattoobob

tattoobob

Ik ben nieuwsgierig!!

avatar van ronald nordkamp

ronald nordkamp

mmmmmm lijkt me geen topper heb net de trailer gekeeken

avatar van lazyprovider

lazyprovider

zelfde gast al in vikings

avatar van chantal29

chantal29

redelijk kijkt aardig weg

avatar van mikey

mikey

nou nou, 'gepassioneerde... brute... meedogenloze...verloren gewaande en... bloedige...' Klinkt spectaculair

avatar van WaynesW

WaynesW

Remake van Francis Ford Coppola.

'Apocalyps Then'.

Ondanx dat wel aardig tijdverdrijf.

3/5

avatar van balosa

balosa

de film is het gewoon nét allemaal niet buiten dat wel aardig als er verder echt niks op tv is

avatar van Rokal

Rokal

Wazige film met een onvoldoende uitgediept verhaal. Hoewel ik dit soort films best onderhoudend vind kon het mijn snaar niet raken. Echt spannend werd het nergens maar hier en daar toch wel momenten waar het de aandacht weet vast te houden. 2/5

avatar van louisvf

louisvf

WaynesW schreef:

Remake van Francis Ford Coppola.

'Apocalyps Then'.

Ondanx dat wel aardig tijdverdrijf.

3/5

Apocalypse now...

avatar van gauke

gauke

Ik kon mijn aandacht nauwelijks bij het ronduit belachelijke en voorspelbare verhaal houden (in de kern is er eigenlijk geen sprake van een samenhangend verhaal). Verder vraag ik me bij dit soort producties af waarom ze zo homofoob moeten zijn, maar waarschijnlijk twijfelt de regisseur aan zijn man-zijn. Verder komen de actiescènes geforceerd en goedkoop over (zijn enkel gericht op geweld), zijn de dialogen ronduit verschrikkelijk en de gevoerde dialogen zo nodig nog afgrijselijker.

Mijn advies: je kunt je geld beter besteden aan leukere dingen.

avatar van tattoobob

tattoobob

Lekker overslaan dan toch maar!!

avatar van pindope

pindope

lazyprovider schreef:

zelfde gast al in vikings

ik zag er 2 .. die koning ook ..

avatar van jerry r

jerry r

niks bijzonders en voorspelbare

vreselijk irritante soundtrack.

overslaan

avatar van HALVE TAMME.

HALVE TAMME. (moderator series)

Eens met mijn bovenbuurman.

avatar van barcam

barcam

Dacht dat dit niet verkeerd kon gaan met in de cast een acteur van de reeks Vikings (Clive Standen). Maar wat een draak van een film! Bij vikings denk ik aan ruige mannen met lang haar en baarden en snorren en de hoofdrolspeler ziet er eerder uit als een David Beckham cloon met kortgeschoren haar en gemillimeterde baard. Zou nog passen als Romein maar als Viking??? De warrige actiescènes worden opgevrolijkt door een historische spetterende techno soundtrack. Verhaal is quasi onbestaande en bestaat grotendeels uit grote saaie wandelscènes. Op het einde nog wat "Apocalypse Now" jatwerk en het feest is compleet. Kortom te mijden als de pest!

avatar van Cleanshot

Cleanshot

Tja , als je van brute nietszeggende actie houdt dan is dit je ding. Helaas pakte de film me niet helemaal en moest ik aan Valhalla Rising denken.

avatar van henkula

henkula

Kijk het is een slechte film, zonder meer, neem nou het feit dat we naar Ierland zitten te kijken.
Dat zijn waarschijnlijk geen christelijke kruizen die je ziet, maar hebben te maken met Kelten.
Maar ik begrijp waar het in de film om draait, zeker aan het einde, zo ging dat, slechts één man mag koning zijn.

avatar van pindope

pindope

Ik voel dat hem best te pruimen. Alleen de muziek past er niet echt bij.. En ze kijken zo raar dat het lijkt alsof ze heel de film hun stront inhouden. Laat ik het zo zeggen als je zonder verwachting kijkt is het net te doen.. Ik heb ze erger gezien

avatar van Jediron

3.5-4 = goed

4.5-5 = uitstekend

avatar van Re73

Re73

Iedereen is vrij in de manier van beoordelen op MM zelf kijk ik echter naar en ruimere rating en beschouw ik een 2.5 als een 5 op de schaal van 10 en dus een onvoldoende

Op deze manier kun je ruimer raten.

Zelden geef ik dan ook een 10, hooguit een keer of 12 gedaan en om dezelfde reden geef ik ook niet snel een 1 omdat ik de film op meerdere manieren beoordeel.

verhaal, acteerniveau, sfeer, visueel, techniek, indruk die de film achterlaat, filmplezier enz. enz.

Deze film.... mmmmm had meer in kunnen zitten. krappe onvoldoende dus een 2.5

avatar van Phantasm

Phantasm

Hier en daar leuke momenten, maar echt spannend werd het nooit, had meer in kunnen zitten.

avatar van Castaway

Castaway

Zeer matige film! Verhaal idd slecht inelkaar gezet.

Trouwens De Saksen hielden allesbehalve van Kruizen en Kerken..jeetje wat een fabel..De Saksen waren juist ani-kerken

avatar van vampyrmaiden

vampyrmaiden

niet onaardig, heb slechtere films gezien actieverhaal van vikingen tegen de saksen, en zoals de subtitel al zegt everyone must die en doen dat dan ook

avatar van Left4Dead

Left4Dead

Re73 schreef:

Op deze manier kun je ruimer raten.

Ik deel je mening, soms is een onderdeel van de film slecht maar dat betekent niet dat andere onderdelen de film weer omhoog krikken. Ikzelf vind bijvoorbeeld het audiospoor een heel belangrijk onderdeel (heeft natuurlijk te maken met mijn installatie).

avatar van Drifter

Drifter

Goede actiefilm

avatar van ashley96

ashley96

Opzich redelijk filmpje meer kan k er niet van maken maar de muziek die ze er onder zetten.... OMG wat slecht!!

avatar van demonski

demonski