• 9.373.225 stemmen

Geregisseerd door: Ko Seok-jin

Met onder meer: Hyomin

Gesproken taal: Koreaans

Plot Ghastly

Bin is de overlevende van een vreselijke moordpartij op zijn ouders en wordt daarna verzorgd door zijn oom en tante, die in Bin's ouderlijke huis trekken. Zijn tante Seo-Ni en haar jongere zuster krijgen daar echter al gauw nachtmerries over Bin, die hen probeert te vermoorden. Bin gedraagt zich vreemd en zijn klasgenoten beginnen te verdwijnen. Langzamerhand begint Seo-Ni te vermoeden dat Bin niet het onschuldige kind is dat ze dacht dat hij was.

avatar van tattoobob

tattoobob

Redelijk goede asian horror,met een paar heerlijke schrik momenten..

als je van de asian horrors houd zeker een aanrader!!!

Ik zie wel veel vergelijkingen met de horrorfilm.

Go-hyang-i: Jook-eum-eul Bo-neun Doo Gae-eui Noon (2011)

Of te wel '' the cat ''uit 2011

avatar van blue_blood

blue_blood

Zeer flauwe horrorfilm die ik gauw zal vergeten.

Het acteerwerk was matig. Vooral het jongetje Bin vond ik niet overtuigend.
Het verhaal deed me niet zoveel. Verder zaten er een aantal momenten in de film die ronduit belachelijk waren zoals het moment dat Bin een klasgenootje met een potlood in zijn nek steekt, maar hij de volgende dag weer vrolijk de school binnen komt lopen. Het leek niemand wat te kunnen interesseren wat hij had gedaan, alsof het de normaalste zaak van de wereld was.

Onvoldoende.