• 9.371.552 stemmen

Genre: Actie / Drama

Geregisseerd door: Joe Roth

Met onder meer: Klaus Maria Brandauer, Adrian Pasdar en Wesley Snipes

Plot Streets of Gold

Alek Neuman is een gefrustreerde Joodse immigrant in Brighton Beach, Brooklyn, die zijn leven slijt als afwasser en alcoholist. Hij had een professioneel bokser kunnen zijn, maar het liep anders. Dan ontmoet hij twee jongens van de straat die het in zich hebben om grote boksers te worden, en hij biedt aan om hun trainer te worden.

logo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm stilllogo tmdbFilm still

avatar van gimli f

gimli f

Met dank voor de snelle toevoeging, wat volgens mij nog een verbeten strijd opleverde...

Deze bedoelde ik dus.

Wat ik mij vooral van deze film herinnerde is dat Joodse/ Russische aspect. Ik raakte vroeger volgens mij wel onder de indruk van die vrienden en familie, en van die Joods/ Russische sferen.

avatar van hugohei

hugohei

Het verhaal is wel erg volgens beproefde schema's, en lijkt soms erg op andere Rocky-achtige films, maar ik vond dit best een smakelijke B-film. En dat vooral omdat die Brandauer heel overtuigend de fysieke kant van het boksen wist te spelen : het trainen en dergelijke.

Wesley Snipes is nog een jonkie hier.

avatar van dihnjo102

dihnjo102

Leuke films, Dit is de 2e film van Wesley Snipes waarin hij een rol speelt, maar tussen wesley snipes van 1986 en de wesley snipes van nu scheelt wel heel veel.

3,5 *

avatar van seanpuffy

seanpuffy

dihnjo102 schreef:

3,5 *

bwa ik vind welsey snipes niet veel veranderd hij is altijd al de beste acteur geweest