• 9.374.678 stemmen

Oorsprong: Verenigde Staten / Canada

Geregisseerd door: Mike Clattenburg

Met onder meer: Gabriel Hogan en Will Sasso

Plot Moving Day

Vier mannen die werken voor een verhuisbedrijf lijden allemaal onder een beschadigd verleden en het onvermogen iets van het leven te kunnen maken. Maar wanneer de onzekere structuur van het bedrijf en hun werkrelaties uiteen beginnen te vallen, ontdekken ze wie van hen de moed heeft om de toekomst werkelijk onder ogen te zien...

avatar van Mescaline

Mescaline

Zoals ossie al eerder beschreef heeft deze film inderdaad een goede balans tussen comedy en drama weten te vinden.

Charles Q. Murphy heeft met stipt voor mij het leukste en boeiendste personage in de film en lijkt de balans tussen de werknemers ook stabiel te houden.

The Guys Who Move Furniture of zoals ik hem gezien heb met de titel Moving Day kijkt erg lekker weg en weet de kijker goed mee te laten voelen met bepaalde personages en de gebeurtenissen die ze meemaken.

De meeste personages lijken stuk voor stuk uit het leven geplukt te zijn en hebben allemaal emotionele bagage mee gekregen.

Alleen de baas vond ik niet altijd even realistisch uit de hoek komen, maar daar heb ik me verder niet aan geërgerd.

Een minpuntje vind ik misschien toch het einde, het was weliswaar niet mierzoet maar op de 1 of andere reden vond ik het niet helemaal mooi aansluiten op de rest.

Kortom: Een comedy/drama die zeker de moeite waard is geworden om te kijken en toch wel meer te bieden heeft dan een standaard comedy filmpje.

Voor nu een 3,5*