Welcome to the Jungle (2013)
Genre: Komedie
Verenigde Staten / Verenigd Koninkrijk
Geregisseerd door: Rob Meltzer
Met onder meer: Jean-Claude Van Damme, Adam Brody en Rob Huebel
Plot Welcome to the Jungle
"Unleash your inner beast!"
De film vertelt het verhaal van Chris (Adam Brody). Hij is op het werk een slappeling die niet durft op te staan tegen de kantoorpestkop Phil (Rob Huebel). Tijdens een zogenaamde wildernis seminar op een tropisch eiland loopt het mis en wordt coach Storm Rothschild (Van Damme) aangevallen door een poema. Het moment voor Chris om wel op te staan en zich te bewijzen.
disneystore
Hopelijk heeft hij dan niet de verkeerde beslissing genomen want de poster is lachwekkend slecht..
patrick17
Als je al zo aan het afkraken ben dan zal de film ook tegenvallen voor je, verwacht ik zo.
DiDa
Ten eerste is de poster voor een komedie absoluut niet slecht.
Ten tweede doet Van Damme er goed aan om ook eens andere rollen te spelen.
Lennert
De poster is fantastisch, hopelijk introduceert dit van Damme aan een wat jonger publiek. Ik weet dat hij komisch talent heeft, dus ik heb er verder wel vertrouwen in dat het goed zal zitten met zijn performance.
RuudC
Een rol als komiek is altijd al zijn droom geweest. Ik vind het leuk voor hem.
Thorak
Van Damme in zijn eerste komedie...

De poster is ook wel héél erg slecht hoor! Zelfs voor een komedie.
cm_punk
Ten eerste is de poster voor een komedie absoluut niet slecht.
Ten tweede doet Van Damme er goed aan om ook eens andere rollen te spelen.
Van Damme wilde al eerder komedie doen, maar kreeg hier de kans niet voor. Dit is door hem zelf gezegd in 'Behind Closed Doors', zijn reality serie.
Klopt...
2 clips uit de film:
Van Damme doet grappig in clips 'Welcome to the Jungle' - FilmTotaal filmnieuws
blackcat13
Zeer vermakelijk!
Van Damme doet het hier weer goed, net als in EX2. Zie hem liever op deze manier dan als de alpha male held eigenlijk, de wat gestoordere rollen passen hem goed!
DiDa
Welcome To The Jungle zal worden vertoont op 27 april op het Newport Beach Film Festival
Lennert
Volgens enkele mensen op het de JCVD en Stallone fanfora was de film grappig en was Van Damme erg goed, ik ben benieuwd rond welk veel te late datum deze in Nederland uit zal komen.
JacoBaco
Van Damme is weer lekker op dreef!
Van Damme heeft volgens mij wel enigszins komedie-talent. Ja, dit lijkt me erg leuk. Net als Enemies Closer trouwens.
jarno1975 (moderator series)
Lijkt me best geinig voor een druilige zondagmiddag
Te koop op dvd + blu ray vanaf 26 februari 2014
bol.com | Welcome To The Jungle, Bianca Bree, Kristen Schaal & Adam Brody | Dvd
Waku
Ben bang dat ik nu ik net de trailer heb gezien, zo'n beetje de hele film heb gezien.
Denk een beetje Adam Sandler humor.....
Ik sla hem vooralsnog maar over
wwelover
Geinig, maar natuurlijk niet echt bijzonder. Wel leuk om Jean Claude eens in zo'n rol te zien. Toch wel een hoogtepuntje in de film. Aan de cast ligt het ook verder niet. Brody is een prima acteur en ik vind Huebel erg grappig altijd. Verder stelt het verhaal weinig voor en is het erg voorspelbaar. Maar de film heeft een aantal leuke momenten.
gauke
Er is niets nieuws onder de zon in deze groteske, gedweeë en onbezorgde komedie over een survival training, waarin Van Damme opnieuw mag laten zien dat hij over zelfreflectie en zelfspot beschikt (maar deze parodieën zijn van hetzelfde laken een pak en worden vervelend). Bovendien gebruikt de film te veel tijd om het verhaal te vertellen en is het zonder enige dramatiek; maar hoe kan het anders, wel met een man krijgt vrouw onderdeel. De onnozele en overdreven humor werkt niet.
ipman-99
"Not Your Typical Day At The Office." ...
" !!!
Vermakelijke Komedie
!!! Heerlijk genoten van deze over the top komedie met Jean-Claude
Van Damme die weliswaar niet de hoofdrol vertolkt maar wel een opvallende rol heeft.
Vooral een rol van zelfspot en een luchtige parodie van zichzelf
!
De scène met Van Damme en die tijger was één van de hoogtepunten in deze film.
Is dit een komedie waarbij ik non stop moest lachen ... ?! Absoluut neen !
Heb ik hier van weten te genieten ... ?! zeer zeker ..., de factoren over the top en entertainment deden hun werk in deze wat overdreven komedie die soms neigt naar flauwe dialogen en die
op hun beurt dan weer heerlijk genieten zijn
!
Ook altijd fijn om Van Damme zijn dochter alias Bianca Bree samen met haar vader te zien spelen!

Fans door het dolle heen met nieuwe beelden van 'The Super Mario Galaxy Movie'

Last Vegas
Komedie, 2013

Assassination Games
Actie / Thriller, 2011
dierlijke aanvalreddenoverlevingcampex-marine tropical islandteam building