• 8.759.114 stemmen

Not Suitable for Children (2012)

Komedie / Romantiek | 96 minuten

• Google Play Bekijk via Google Play
  • Claim tot 100 euro bonus bij Jacks.nl

• Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Plot Not Suitable for Children

"He never wanted to have kids until life kicked him where it counts"

Jonah (Ryan Kwanten) organiseert elk weekend feesten in zijn vervallen woning. Zijn leven bestaat uit niets anders dan wilde nachten, seks, vrienden en af en toe wat slaap. Maar dan krijgt hij te horen dat hij nog slechts een maand vruchtbaar zal zijn, waardoor hij plots hele andere prioriteiten krijgt. Hij probeert zijn sperma in te vriezen, maar wanneer dit mislukt blijft hij slechts met drie weken van vruchtbaarheid zitten, en een brandend verlangen om vader te worden.

logo tmdbimagelogo tmdbimage

avatar van eldorado

eldorado

Ryan Kwanten lijkt irritant veel op Messi. Verrassend leuke film.

avatar van stinissen

Nee vind ik niet meer een kleine en jongere uitgave van Ryan Reynolds.

avatar van stinissen

Aardige tragie/komedie die gelukkig niet zo flauw is als men na het plot te hebben gelezen zal denken. Film laat zien dat de films uit Down Under na Horror ook andere meer dan redelijke films kunnen maken.

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Redelijke romkom maar niets bijzonders. Qua humor valt het een beetje tegen. Slechts 1 keer gelachen. Verder is het natuurlijk ook weer aardig voorspelbaar. Geen slechte film hoor maar ook niets nieuws onder de zon. 2,5 ster

avatar van EmanuelScheper

EmanuelScheper

Weinig humor. Maar wel goed camera werk en verrassend leuke film verder.

avatar van gauke

gauke

Vooral de tweede helft van deze mix van komedie en drama, eens een keer verteld vanuit het standpunt van de man, heeft humoristische momenten. Het verhaal is niet bijster origineel, maar absoluut onderhoudend. De personages, hoewel geloofwaardig en sympathiek, hadden, zeker in relatie met kanker, wat meer karakterontwikkeling kunnen gebruiken. De cast speelt goed (ik genoot van Ryan Kwanten) en de soundtrack vind ik leuk en toepasselijk.

avatar van Barry83

Barry83

Een aardige film voor tussendoor. Niet slecht maar ook niet heel bijzonder. Het verloop van het verhaal zie je helaas al mijlenver van tevoren aankomen.

avatar van Theunissen

Meer drama dan een Komedie / Romantiek want te lachen viel er eigenlijk zeer weinig. Het verhaal vond ik persoonlijk weinig voorstellen en deed me af en toe denken aan de film "50 / 50". Hoe het verhaal zal eindigen na al de verwoede pogingen laat zich natuurlijk makkelijk raden. De cast deed het wel aardig en dan met name Ryan Kwanten (kan hem alleen van de serie True Blood) en Sarah Snook, oftewel beide personages waar het verhaal omdraait. Omdat er best wel veel vrouwen in meespelen kijkt deze film zich wel nog lekker weg. Leuk om eens een keertje gezien te hebben maar over een paar weken ben ik deze film waarschijnlijk al compleet vergeten.

avatar van LOTR-lover

LOTR-lover

Weinig komedie, deze film zoekt meer de serieuze kant op. Het thema leent zich er uiteraard ook voor (zaadbalkanker en daardoor onvruchtbaar worden) om meer de serieuze kant op te gaan. Vind het een redelijke film, niet bijster origineel of eentje om lang te onthouden maar de speelduur was zo voorbij en dat is meestal een goed teken. Tevens vind ik Ryan Kwanten een toffe acteur, zie wel een beetje typecasting gebeuren (de domme, sullige maar sexy mooiboy) maar ach, zolang hij zo blijft acteren is 't geen probleem.

avatar van scorsese

Aardige film waarin een jongeman te horen krijgt dat hij nog maar een paar weken vruchtbaar zal zijn. Het verloop van het verhaal is wat voorspelbaar en de personages zijn wat eenzijdig uitgewerkt. Een fijne combinatie tussen comedie en drama levert een vermakelijk en luchtig geheel op. De constant glazige blik van Ryan Kwanten paste wel goed bij zijn personage. Een goeie 3.0 sterren.

avatar van blurp194

blurp194

Erg voorspelbaar.

Toch wel grappig, want een lichtvoetig drama met wat humor er tussendoor. Wel wat weinig, en vooral in het tweede deel neemt de romantiek en het drama wat teveel de overhand om nog iets van humor terug te kunnen vinden.

Kwanten is goed als het eeuwige party animal die wat zorgen aan zijn kop krijgt en daardoor een spoedcursus volwassenheid doorloopt - of hoe noem je dat. Sarah Snook valt in vergelijking misschien wat tegen, ik vond haar niet de hele tijd overtuigend.

avatar van BBarbie

BBarbie

• 12048 berichten

Ondanks de soms wat hectische beelden een rustig voortkabbelende tragikomedie zonder veel hoogte- of dieptepunten. Jammer dat de film iets te vroeg en iets te nadrukkelijk voorspelbaar wordt.

Ik kan me voorstellen dat mannen, die een vergelijkbaar probleem hebben, de toonzetting van de film te lichtzinnig zullen vinden.