• 9.373.990 stemmen

Met onder meer: Kirsten Dunst, Isla Fisher en James Marsden

Releasedatum: 4 oktober 2012

Plot Bachelorette

"Old habits party hard."

Onopgeloste kwesties tussen vier vriendinnen van de middelbare school komen weer tot leven als de minst populaire van hen zich verlooft met een van de meest begeerde vrijgezellen in New York City en de anderen vraagt om bruidsmeisjes te zijn op haar huwelijk.

Regan Crawford

Katie Lawrence

Gena Myers

Becky Archer

Clyde Goddard

Trevor Graham

Victoria Archer

Dale Beaumont

Vanaf 4 oktober in de bioscoop (Paradiso)

avatar van Elineloves

Elineloves

Mijn eerste gedachte: Oh gosh, geen SATC achtige film! Maar toen zag ik de castlist. Lizzy Caplan! Yaay! *Klapt in dr handen* Ik vind haar zó leuk, was blij verrast te zien dat zij in deze film speelde. Dan neem ik die irritante -ja sorriehhh- Isla Fisher graag voor lief. En James Marsden niet te vergeten hè... He's cute. Meer plussen dan minnen. Kijken dus!

Gosh, Lizzy was echt woest aantrekkelijk. Wat voelde ik me tot haar aangetrokken zeg, echt my kind of girl. *Fangirl alert*. En Kristen Dunst vind ik altijd lekker naturel, leuke meid, maar toch weet ze nooit echt een grote indruk achter te laten.

Isla was zoals ik al verwacht had: bloedirritant. Ik kan niet goed tegen dat meisje. Haar presence, haar stemgeluid, gewoon haar hele voorkomen staat me niet aan. Komt grotendeels ook wel door haar vervelende personage.

Erg stereotype wel. Typische fatgirl, sluttygirl, smartgirl etc. karakters. Slaat vaak de plank mis. Bijvoorbeeld de 'rap' tijdens de receptie. Zó niet grappig. Net als de taal die de vriendinnen onderling uitkramen, gevloek, nicknames etc.

Grootste minpunt is dat de personages totaal niet sympathiek zijn. Leuk om naar te kijken, zolang je het geluid op mute hebt. Plots herinnerde ik het me weer, waar het me aan liet denken. Niet SATC, maar Bridesmaids, een film die ik niet kon waarderen. Dit is eigenlijk hetzelfde geval, alleen heeft deze film Lizzy nog.

Nee, het deed niet veel met me. Naar het einde toe wel iets beter, maar nog steeds niet goed te noemen. Zonde. Had wel zin in een chickflick vanavond.

avatar van dualcia

dualcia

Fijne wegkijkfilm! Gewoon lekker standaard, chaotisch verhaal, maar het wordt op een leuke manier gebracht door de acteurs in deze film. (Op degene die Becky speelde na; wat vond ik sommige stukjes met haar toch enorm irritant en zo niet-grappig.)
Vooral Lizzy Caplan en Adam Scott waren tof in deze film, maar ook Kirsten Dunst en Isla Fischer waren best komisch in deze film.
Erg hoogstaande humor heeft deze film niet (de cocaine grappen waren leuk en Lizzy Caplan heeft leuke one liners), maar hij kijkt lekker weg en ik vond hem leuk om te zien.
*3.5

avatar van m1701

m1701

Nee niet veel aan!

De grappigste van het stel (Rebel) heeft helaas de kleinste rol.

Film begon goed en veel belovend, maar zodra die flinke blonde uit het

beeld verdwijnt is de film niets meer aan en veels te voorspelbaar.

Enige pluspunt is het acteerwerk van de dames en dan met name Dunst doet het

erg leuk.

Maar verhaal niets aan en erg saai! Miste een hele hoop humor

2,5* zonde om voor naar de bios te gaan

avatar van DarkElement

DarkElement

Elineloves schreef:

Mijn eerste gedachte: Oh gosh, geen SATC achtige film!

Mijn god, wat heb ik de schurft aan afkortingen zeg.

avatar van tukkerstein

tukkerstein

Mag toch hopen dat de doelgroep ondanks het onderwerp tienermeiden is, want het is een zeer kinderachtige film, flauwe humor, platte en vervelende personages. Ben niet weggelopen uit de zaal en daarom sowieso niet de laagste score. Het kijkt namelijk wel redelijk weg.

avatar van NERD

NERD

Gruwel van een film vol met onuitstaanbare typetjes. Ik trok letterlijk geen een van de karakters, zwaar irritant, irrationeel, onlogische onzin. Het enige logische aan de hele film is dat de zon 's ochtends inderdaad opkomt. Ondraaglijke kul van makers die overduidelijk enig talent ontberen.

avatar van Bubblez

Bubblez

• 2059 berichten

Ik vind dit een prima film. Heb veel gelachen.

avatar van soom

soom

Rebel Wilson begint met één rol meteen irritant te worden, en dat na wel een paar leuke rollen. In Bridesmaids en What to expect was ze echt wel leuk. Maar hier kreeg ik zin om haar ergens te droppen, op een onbewoond eiland het liefst.

Kirsten Dunst, Isla Fisher, Lizzy Caplan waren geweldig. Net als de mannen, met James Marsden als uitschieter. Alleen Rebel Wilson vond ik slecht en ondermaats. Jakkes.

Verder een redelijke rip-off van zowel Bridesmaids als wel een beetje the Hangover, en dat is ook wel te merken aan de uitwerking hier. Bridesmaids was nl. best leuk en verfrissend, the Hangover is niet favoriet, dus dit drijft wel een beetje ertussen in. 3.5*.

Ik genoot het meest van Kirsten Dunst eigenlijk, Isla Fisher en Lizzy Caplan geven haar mooi tegenspel, waardoor zij kan schijnen, en ze schijnt ook heerlijk als Regan.

Hopelijk worden wel de touwen in een vervolg wat strakker getrokken, en krijgen we meer sarcasme en bijtende humor.

avatar van Meister

Meister

Wat een troep film is dit zeg, bah.

avatar van Suleika1

Suleika1

Ach, gewoon een heerlijke film om eens lekker bij te lachen als meiden onder elkaar. Geen hoogstaand werk, maar dat hoeft ook niet..wat ik gewoon eens leuk vond, was dat je dit soort film meestal met mannen in de hoofdrol ziet ( zoiets als The Hangover ) maar hier waren het de vrouwen die zich eens lekker schaaamteloos belachelijk gedroegen..ik heb er gewoon van genoten en zo simpel is het.

avatar van wwelover

wwelover

Aardige film, niet echt heel bijzonder. Vrij cliché en voorspelbaar. Maar er zitten wel geinige momenten in, en de aanwezigheid van Dunst en met name Fisher zijn zeker niet vervelend. En Adam Scott en James Marsden zijn vrij getalenteerde en komische acteurs. Beetje jammer van het stereotype dikke meisje, een rol die zij overigens wel heel veel speelt de laatste tijd, en niet eens goed.

avatar van Marki_san

Marki_san

Verschrikkelijk pijnlijke, ongemakkelijke, niet grappige film vol met gemene en domme stereotypes.

avatar van s0njaa

s0njaa

Geen topper. Erg cliché. Maar vermakelijk wel

avatar van gauke

gauke

Voor een komedie lijkt het me niet slim om bij aanvang de personages zo onsympathiek te presenteren. Deze temporijke en hilarische soort van seks chick flick, vol met sappige overdrevenheid en oppervlakkige onzin is geen braaf bruiloftsmateriaal. De hypermoderne vrouwen zijn vooral goed in overacteren, echter zodra de verhaallijn sarkastisch wordt, eerlijk is eerlijk, dan zijn er meer sterke momenten. Maar toch met een wat meer gevoelig draaiboek had er meer uit deze film gehaald kunnen worden.

avatar van UrbanDjampa

UrbanDjampa

Wat een draak van een film. Gelukkig duurde de film maar een anderhalf uur, maar die lijdensweg leek veel langer te duren. Normaal zit er wel een irritante personage tussen, maar die bruidmeisjes waren totaal niet te genieten. Ik heb wel een zwak voor Caplan, maar hier kon ze geen glimlach bij mij toveren. Fisher was nog leuk in Definitely Maybe, maar haar personage hierin was pijnlijk slecht. En de nuchtere Dunst kon het ook niet bolwerken. De rest van de cast zie ik vaker in soortgelijke rollen. Dit was voor mij geen komedie. Was blij toen ik de aftiteling zag.

Hoop dat deze film niet meer op mijn pad komt.

avatar van eppy

eppy

Wat was dit slecht...

avatar van schumacher

schumacher

Komedie? Ik heb welgeteld 1-2keertjes voor een halve seconde haha gezegd en daar bleef het bij .

Nee, deze film is echt niet goed.

Ik heb de film alleen uitgekeken vanwege een paar schoon vrouwen maar that's it.

Verspil er jullie tijd niet aan aan deze.

Ben nochthans iemand die makkelijk kan lachen maar in deze film valt er niks te lachen hoor.

avatar van cantforgetyou

cantforgetyou

• 1951 berichten

Deze film viel best wel tegen. De humor was niet leuk en de personages waren eigenlijk stuk voor stuk erg irritant, verwend en egocentrisch. We hebben de film wel af kunnen kijken, dus dat is een klein pluspunt. Als je echt niks te doen hebt, kijken. Anders lekker gaan stofzuigen.

avatar van carlak

carlak

Qua vulgariteit, banaliteit en stompzinnigheid absoluut het diepste dieptepunt van 2012. Dit is geen humor maar pure ergernis.Dat een actrice als Kirsten Dunst zich voor zo'n produkt leent......

avatar van stinissen

Prima gegeven maar mager script des ondanks vermaakt met deze film , prima acteer prestaties en een goede cast zorgen net voor iets extra's . Lizzy Caplan steelt samen met Kirsten Dunst de show.

avatar van blurp194

blurp194

Wat een fijne zwarte komedie is dit.

Kennelijk ben ik dan wel zo'n beetje de enige die er om lachen kan. En ja, het is wel een beetje platvloers en lomp af en toe. Maar ik vind het best leuk - dit stelletje ongegeneerde secreten met hun foute humor.

Lizzy Caplan steelt de hoofdrol, ze overspeelt Kirsten Dunst en Isla Fisher moeiteloos.

avatar van MrWhatyousee

MrWhatyousee

Whuahahha...wat kunnen een hoop mensen lopen miepen zeg.Zet gewoon je verstand op 0 en kijk er naar.Tuurlijk is het ietwat rommelig,maar dat heeft toch zeker ook z'n charme.3.5 ster!

avatar van Honey Blossom

Honey Blossom

The movie is a real chickflick. It reminded me of my best friends wedding. Interesting theory about blowjob techniques. It doès works that way in real life remarkable. I loved the: no-bullshit-fuck-it vibe. Vulgar version of Bridesmaids.

avatar van mnrk

mnrk

This is all fucked up. I'm gonna walk in wearing my pajamas like I'm fucking Michael Jackson.

Dit was gewoon een vermakelijke komedie....

Het verhaal is natuurlijk niks bijzonders, maar er zit gewoon lekker veel vaart in waardoor het leuk blijft om naar te kijken...

En de 3 dames zien er niet alleen leuk uit maar spelen ook hun rol nog eens gewoon leuk (Kirsten Dunst, Lizzy Caplan en Isla Fisher)....

avatar van PsychoDonkey

PsychoDonkey

Niet super geweldig, maar wel goed genoeg om een keer minimaal te zien, als je van dit soort films houdt tenminste

avatar van t.durden

t.durden

DarkElement schreef:

Mijn god, wat heb ik de schurft aan afkortingen zeg.

Hekel aan jankerds ikke.

avatar van Noodless

Noodless

Onderhoudende komedie waarbij het verhaal geen andere vergaande komische nevenverhaaltjes bij verzint om toch maar een geweldige komische film te verkrijgen.
De kern van het verhaal is de trouwjurk en dit zorgt voor heel wat bizarre en komische situaties.
Niet altijd even geslaagd, maar wel vermakelijk. De drie actrices, Kirsten Dunst, Lizzy Chaplan en Isla Fisher, spelen hun rol overtuigend. Soms wat platvloers en vulgair, maar het wordt wel leuk gebracht. 6/10

avatar van scorsese

Aardige film waarin drie vriendinnen van de bruid de bruidsjurk de avond voor de bruiloft scheuren. Echt grappig wordt deze komedie niet, daarvoor is de humor wellicht iets te grof en banaal. Maar de film is zeker wel vermakelijk, heeft een vlot tempo en een leuke cast (ook al zijn zo'n beetje alle personages op zich nogal onsympathiek).

avatar van nightbreed

nightbreed

Beetje een slap aftreksel van Bridesmaids als je het mij vraagt. Desondanks wel te doen, al heb ik geen 1 keer moeten lachen.