Zombie Massacre
O mijn God. Mensen die wel vaker stukjes van mij lezen hebben inmiddels wel begrepen dat ik het zombiegenre grotendeels beu ben. Er wordt nauwelijks nog iets vernieuwend geproduceerd. Ik ben echter bang dat ik alle zombiefilms van af nu 5 sterren ga geven, van deze film tilt het woord slecht naar een nieuw niveau. Wat was dit afgrijselijk zeg. Afgrijselijk!!!
Het is het inmiddels eeuwen oude zelfde liedje dat maar weer eens wordt herhaald. Geen virus, geen bezetenen maar dit keer een vergif. Het komt op hetzelfde neer. De uitwerking is echter zo geweldig triest dat ik het bijna om moest huilen. De begindialogen zijn slecht en van een diep triest niveau. De president van de Verenigde Staten (Boll) is de grootste zak ooit. Echt verschrikkelijk. De hele film is op een huilend niveau. De zombie's zijn nep en de 'beste zwaardvechter' heb ik nog nooit zo houterig zien hakken.
Toen de film nog iets van een moralistische waarde begon te tonen gaf ik het op. Ik zat op het dieptepunt. Nogmaals: slecht wordt hier naar een nieuw niveau getild.
Als ik het over de acteer prestaties moet hebben wil ik toch even degene noemen waar de meeste van jullie naar uit keken: Uwe Boll. Hij is welgeteld twintig secondes in beeld en weet daarin ontzettend veel te verpesten. Schitterende flop.
De hoofdrolspelers zijn ook belabberd. Christian Boeving komt niet verder dan een paar cliché's, ik was blij toen Mike Mitchell weg was en Tara Cardinal heeft met twee zinnen ook niets goed weten uit te kramen. Haar eerste zin was: "Ik denk dat de eigenaar van de auto het wel goed vind als we hem lenen." waarop na een verontwaardigde blik van Mitchell volgde: "Weise mensen spreken alleen wanneer het echt nodig is" *Facepalm* Je kon me opvegen.
Carl Wharton is de meest slechte generaal die ik ooit heb gezien. De man weet geen enkel moment te boeien. Ik ben echter bijna door mijn vernederende, slechte benamingen voor iedereen heen dus ik moet er een eind aan breien.
De actie en de zombie's zien er low-budged uit. Nou is dat niet erg, maar in de combinatie van het geheel zeer storend. Ontploffingen van ongeveer 2 pixels, op zn best. Ik heb er de kracht niet meer voor. Ik houd er mee op...
Ik geef alleen 0.5 als een film echt niets goeds weet te brengen. Deze film is zelfs met 90 minuten te lang. Daar kan hij dus al niet op scoren. Helaas moet ik dus een 0.5 geven. Ik hoop dat met het open einde geen vervolg ingeluid wordt