• 9.370.278 stemmen

Gesproken taal: Frans

Releasedatum: 16 februari 2012

• NLZIET Bekijk via NLZIET

Plot À Pas de Loup

De kleine Cathy is ervan overtuigd dat ze onzichtbaar is voor haar ouders. Zo lijkt het toch, want haar vader en moeder schenken nooit aandacht aan haar. Elk weekend trekken Cathy en haar ouders met de auto naar hun vakantiehuis op het platteland. Om te bewijzen dat ze onzichtbaar is, besluit Cathy te verdwijnen.

Vanaf 9 februari 2012 in de bioscoop (Twin Film).

avatar van 606

Geinig een familie dat acteert als familie !!

avatar van 606

Wat een zeik film zeg, bah

avatar van arno74

arno74

Een (te) kleine film, geheel gedragen door de solo-rol van het meisje, wiens gedachten ons steeds als monoloog door de film leiden. Het begin was aardig, lijkt een avontuurlijke film te beloven, maar pas met het laatste kwartier wordt het een beetje interessant. Een te kleine film voor mijn smaak. 2* a 2,5*.

Een kind een hele week probleemloos zonder eten en drinken?! Man man ...

avatar van Rotterdam@1

Rotterdam@1

Heeft de stijl en de ingetogenheid van een sprookje, maar de gevoelsmatige, actuele stroom van veel kinderen: ik word niet gezien. Dat herken ik uit mijn werk (docent) en zorgt voor veel verdriet bij kinderen.

Tenenkrommend hoe de ouders noch met elkaar, noch met het kind praten, lange autorit in het begin en doodse stilte.

Maar dat hoort nu juist bij de tekorten die het kind steeds ervaart. Bekend.

Dit meisje, de dochter van de regisseur, geeft de hele film haar gedachtes en eigen conclusies weer, er is praktisch geen dialoog met haar ouders, dus trekt ze zich alleen terug in het bos en -vorm van magisch denken van een kind-als ze van me houden, gaan ze me zoeken. En anders....? dan weet ik de waarheid ook. Bekend!

Gedurfd project deze film, nogal somber en eenzaam, maar dat is nu juist het onderwerp. Buitengewoon somber. Niet geschikt voor de kinderen die ik ken.

avatar van K. V.

K. V.

Deze film was onlangs op tv en eens meegepikt. Het was wel een redelijk depressieve film, zeker voor een familiefilm. Echt vrolijk werd je toch niet bij deze film. De film is misschien te zwaar als familiefilm, maar dan weer niet diep genoeg als drama. Het kindje deed het wel goed.

avatar van Creative-lady

Creative-lady

Wat voor een DOMME film!!!! aangelegd op sooner.be: MAAR!!! het was een kindje die alleen maar vertelde. Het was geen echte film. Er waren geen gesprekken ofzo. Enkel het meisje vertelde over wat ze gaat doen, wat haar vader doet, wat haar moeder wilt,... Na 5 min stak het me tegen. Heb het dan wat verder gedraaid en blijkbaar is het alleen het meisje die spreekt, die alles uitlegt,... DOM!!! DOM!!! DOM!!!!