• 9.371.913 stemmen

The Girl from the Naked Eye (2012)

Actie / Thriller | 84 minuten

Genre: Actie / Thriller

Geregisseerd door: David Ren

Met onder meer: Jason Yee, Samantha Streets en Gary Stretch

Plot The Girl from the Naked Eye

Jake is een chauffeur voor een louche escortbureau dat opereert vanuit 'The Naked Eye' club. Hij is een crimineel type die valt voor de geestige escortdame Sandy. Maar op een avond wordt Sandy vermoord aangetroffen. De enige aanwijzingen die achter zijn gebleven zijn telefoontjes die op de avond van de moord zijn gepleegd met haar telefoon. Om Sandy's dood te kunnen wreken moet Jake alles op het spel zetten om de moordenaar te vinden.

avatar van Movie-Addicted

Movie-Addicted

Matig filmpje, vechtscene's waren wel grappig. Daar blijft het ook bij.

avatar van gauke

gauke

De actie- en martial art vechtscènes zijn sterk in deze zogenaamde B-film, die gelijk op dvd wordt uitgebracht. De scherpe dialogen hebben een dosis humor; helaas loopt een aantal handelingen dood en wordt het verhaal met een teveel aan flashbacks verteld. De voornamelijk Aziatisch-Amerikaanse cast speelt over de gehele breedte niet even goed.

avatar van mock turtle

mock turtle

Waar komt deze poster vandaan? Custom made?

Bevat spelfout...

"Thiers" moet zijn "theirs"

avatar van stinissen

Vreselijke film het lijkt wel een C-film uit de jaren '80, links laten liggen.

avatar van schumacher

schumacher

Een half sterretje voor de paar schoon tetten in de film.

Ik ben snel tevreden maar deze was echt amateuristisch.

Die kerel krijgt van 4-5 man 30 slagen ofzo van nen matrak en nog heel wat voetstampen en gaat ze nog allemaal gaan aframmelen. Oke, tis film maar dat was er gewoon over.

Tijdverspilling om naar deze film te kijken.

avatar van erpunited

erpunited

Matig filmpje. Vechtscenes zijn een drama. Zo nep en ongeloofwaardig. Er zit wel constant actie in. Ook moet die gast bij elk praatje een sigaret opsteken. Een beetje overdreven. De hoogtepunten waren voornamelijk de mooie vrouwen en hun pluspunten. Het verhaal en het einde zijn behoorlijk voorspelbaar. Beetje jammer.

avatar van Drifter

Drifter

Standaard actiefilm, niet goed en niet slecht. Maar wel met iets meer dan andere films. Ik moest denken aan Max Payne, met de strip, flashbacks en de stem.

Soms klopt het even niet, vechtscenes zijn soms wel erg nep en hij rookt idd de longen uit zijn lijf maar alles bij elkaar vind ik het een aanrader.

avatar van Noodless

Noodless

Matige actiefilm die op bepaalde momenten wel redelijk is, maar in zijn geheel tekort komt qua verhaallijn en goede actiescènes. En toch heeft de film wel iets : de sfeer is behoorlijk en de vertelstijl is aangenaam. Het slot kon ook wel wat beter uitgewerkt worden. 5/10

avatar van Pazmaster

Pazmaster

B film met matige acteurs. Er wordt geprobeerd een detective sfeertje te creëren wat in het begin wel aardig is, maar naar mate de film vordert zwakt het wat af en blijkt het niets meer dan een simpel actiefilmpje te zijn. De gevechten zijn lomp met af en toe een leuke move erin, maar niks spectaculairs. Niets bijzonders dus, maar leuk om een keer te kijken als je je verveeld. 2,5 ster

avatar van dwid

dwid

Vrij slechte film toch redelijk vermakelijk, als je echt niets te doen hebt issie leuk voor tussendoor...

Vechtscenes zijn ook vrij matig...

avatar van Shinobi

Shinobi

"Sandy always hoped it would rain."

Deze film is een soort B-film versie van een Max Payne (2008) / Sin City (2005). Ik zie het film noir stijltje erin terug en een revenge plot. Helaas stelt het qua verhaal gewoon niet zoveel voor, er zitten de nodige clichés en plotgaten in. Daarnaast wordt het erg onlogisch na verloop van tijd. Het matige acteerwerk helpt hier zeker niet bij, al doet Jason Yee het voor zijn doen wel aardig als de protagonist. Sasha Grey staat prominent op de poster, maar haar rol was stelde niet zoveel voor en is eigenlijk meer een cameo. Ze hebben haar er gewoon op gezet om de verkopen een boost te geven.

Ik had dan ook meer van de vechtscènes verwacht, jammer genoeg waren deze scènes niet echt spectaculair te noemen. Het was overduidelijk te zien dat de acteurs veelal missloegen, met een betere choreografie was dit zo opgelost. Tegen het einde aan dacht ik dat het wel even los zou gaan, maar toen was plotsklaps de film voorbij... De film heeft trouwens schaamteloos de vechtscène in de gang gekopieerd van Oldeuboi (2003).

Al met al matig, met een groter budget had het nog iets kunnen worden. Die potentie zag ik er namelijk wel in terug.

Kleine 2,0 sterren.