• 9.376.790 stemmen

Met onder meer: Katherine Heigl, Jason O'Mara en Daniel Sunjata

Releasedatum: 26 april 2012

• CANAL+ Bekijk via CANAL+

Plot One for the Money

"She's looking for a few not-so-good men"

Stephanie Plum, geen cent te makken en werkeloos, chanteert haar neef Vinnie van het bureau Borgstelling en Incasso om haar een baan te geven als premiejager. Haar eerste opdracht: de aanhouding van Joe Morelli, voormalig politieman en nu beschuldigd van moord. Saillant detail: Morelli is de supermacho die Stephanie op haar zestiende ontmaagdde en vervolgens de onthullende details schreef op de muur van het toilet van Mario's Lunchroom.

avatar van lil'angel

lil'angel

Heel erg slecht in vergelijking met de boeken. Katherine Heigl aka stefanie plum, acteerde, net als altijd, nogal slecht. Lula en oma mazur waren een hele slappe aftreksel van het boek. Joe morrelli en ranger waren verre van indrukwekkend (vooral Ranger.)

Zelfs al vergelijk ik het boek en de film niet met elkaar, dan was het nog steeds slecht! Niet grappig, niet spannend, bijna geen actie en zeker niet indrukwekkend. iedereen was een beetje vlak en oppervlakkig!

avatar van blurp194

blurp194

Suffe B-film met maar een paar heel kleine momenten. Een aflevering van Baantjer is het nog net niet helemaal, maar spannend wordt het beslist ook niet. En grappig ook niet, op een paar korte uitzonderingen na.

Heigl is het enige pluspunt dat een beetje de moeite waard is om de film voor te kijken. Ze doet het hier wel heel veel beter dan in de romcoms waar ik haar in gezien heb. Misschien moet ze maar naar dit genre overstappen.

avatar van bounze

bounze

Leuke onderhoudende film. Een feel-good movie. Daarom 3,5 ster !

avatar van lisa2716

lisa2716

Heerlijke feelgood movie, en natuurlijk mede door Katherine Heigl met haar geweldige lach

avatar van wwelover

wwelover

Ik had het al een beetje verwacht, maar dit is een zeer matige film. Ik weet ook niet zo goed hoe ik hem moet plaatsen, vaak wil het zich voordoen als komedie, maar zijn de grappen gewoon nogal voor de handliggend en al te vaak gedaan en de serieuze momenten zijn weer erg onrealistisch. Heb sowieso een beetje moeite met Heigl, ondanks dat ze er wel gewoon goed uitziet vind ik haar niet echt sympathiek.

avatar van darkcity

darkcity

Er wordt leuk gespeeld alleen er is 1 heel groot probleem bij deze film: het wil gewoon maar niet grappig worden. Op wat flauwigheidjes na wat mij betreft geen enkele geslaagde grap. Aan het verhaal was op gegeven moment ook geen touw meer vast te knopen. Voor een comedy wat mij betreft dus volledig de plank misgeslagen! 2*

avatar van Ricochan38

Ricochan38

Note to self;

volgende film met Katherine heigl gewoon overslaan, want het is iedere keer een flutfilm waar zij de hoofdrol in vertolkt.

avatar van erpunited

erpunited

Leuke vermakelijke film. Kijkt lekker weg. Paar grappige momenten. Geen spanning, geen topper, niet super geacteerd maar ze ziet er als vanouds weer uitstekend uit. Lekker onderuitgezakt op de bank, niet bij nadenken en gewoon relax een redelijk filmpje kijken. Dan is deze prima

avatar van missy85

missy85

Leuke film! Ik vind films met Katherine Heigl altijd leuk. Een aanrader. Was een beetje een mix tussen romantiek en actie.

Hou ik wel van. Leuk!

avatar van ErpsFilmGekske

ErpsFilmGekske

Veelbelovend begin, helaas door de scene onder de douche een beetje afgeleid van het plot.

Verder uitstekende acteerwerk van met name de dame. Ben verder niet zo'n Sience Fiction-fan, maar deze film heeft me toch wel geraakt.

Ook de emotionele lading in deze kneiter is prima.

Met een pintje in de ene hand, en een zak hamka's in de andere, is het wel te doen!

avatar van MiekieMow

MiekieMow

Leuke originele stijl in de film. Prima vermaakt in de bioscoop, gelachen, maar toch ook wel weer zo een die ik me volgend jaar niet meer herinner.

avatar van arlas

arlas

kijkt lekker weg leuke film

avatar van patrick17

patrick17

Leuke film, niet meer dan dat!

Geen hoogstaande vlieger dit, maar dat had ik ook niet verwacht.

De film begint en voordat je het weet is het alweer afgelopen.

Dat is wel positief te noemen. Hij kijkt leuk / snel weg.

Katherine Heigl heeft wel een gruwelijk lichaam hoor Zeker de

moeite waard om haar te zien.

De film kabbelt voor de rest aardig door maar de uiteindelijke afloop

is welbekend...

avatar van Pazmaster

Pazmaster

Leuke film met een leuk verhaal. Einde is wel voorspelbaar maar voor de rest is het een prima film waarin redelijk geacteerd wordt. Vooral de dame is een lust voor het oog. Voor de rest gewoon een film die lekker wegkijkt en nergens verveeld. Ik heb me er mee vermaakt. 3 dikke sterren.

ErpsFilmGekske schreef:

Ook de emotionele lading in deze kneiter is prima.

Ik denk dat je een andere film gezien hebt ?

avatar van Partyboooi

Partyboooi

Vraag me eigenlijk af waarom deze in de bios draaide....maar op zich aardig filmpje. Verhaal is wel matig.

avatar van Noodless

Noodless

Qua genre slaat deze film de plank totaal mis. Het misdaadverhaal stelt weinig voor en je krijgt het gevoel dat het allemaal maar blijft duren. Het verhaal kabbelt maar door zonder dat het enigszins vermakelijk wordt. Daarvoor is er ook te weinig humor in deze film.

Gelukkig is er nog de speelse, enthousiaste Katherine Heigl die qua uiterlijk er best mag wezen. Maar helaas kan zij de film niet redden. 4/10

avatar van opa-ben

opa-ben

grappige film zonder echte uitschieters, wel het kijken waard.

avatar van macrobody

macrobody

Het was alsof ik naar een of andere tv-film zat te kijken. Nergens spannend, nergens echt grappig en nergens vernieuwend. Het eind laat zich raden. Al met al niet aan te raden, de woensdag avond true story films zijn nog interessanter dan dit flauw filmpje

avatar van markie1978

markie1978

Wat een flauwe film zeg. Het is net of dat je een serie zit te kijken die je niet gevolgt hebt. Heb eerst de trailer gezien, daar heb je alle "leuke" momenten al gezien. Het is echt triest dat zulke films nog gemaakt worden. De poster is het mooiste van de film, de rest viel erg tegen.

1.5* (0.5 voor de poster)

avatar van NLW

NLW

Gezien de reacties hier, begon ik met een verwachtingspatroon van 0,0 aan deze film.

Maar het viel reuze mee. Het is geen hoogvlieger, maar hij kijkt zeker leuk weg.

Lekker feel-good filmpje.

avatar van dragongirl

dragongirl

Wat een ontzettend domme film! Het verhaal slaat echt 10x nergens op, het is niet grappig, niet spannend... zonde van je tijd dus om te kijken.

Door de toch nog hoge score hier waren mijn verwachtingen waarschijnlijk te hoog.

avatar van Barry83

Barry83

Mwah toch wel een tegenvaller. Leuk voor een keertje tussendoor, maar voor de rest erg matig. Enigste pluspuntje is katherine heigl

avatar van miss-liss

miss-liss

Ik snap nog steeds niet waarom ze bij de 2e ontmoeting met Morelli niet gewoon de politie belt op hem op te pakken, maar goed dat is de film natuurlijk voorbij....

avatar van Vriendts

Vriendts

Alles aan deze film is slecht; het acteerwerk, het verhaal. En bovendien vol fouten en onlogica.

avatar van Lux_Lisbon

Lux_Lisbon

Verwachtte eigenlijk helemaal niks van deze film (vooral door de behoorlijk onoriginele titel en poster), en wist ook niet dat het een boekverfilming is. Maar hij is me ontzettend meegevallen. Het is gewoon een degelijke romantische actiekomedie die lekker wegkijkt, zeker wanneer je er niet teveel van verwacht.

avatar van scorsese

Tegenvallende film waarin een vrouw in geldproblemen besluit om een premiejager te worden. Een nogal rommelig en oninteressant plot met te veel personages. Matige actie-scenes en grappig wordt het eigenlijk nergens, en dat is toch wel een vereiste voor een actie-komedie.

avatar van nightbreed

nightbreed

Draak van een film, met verschrikkelijke dialogen en waardeloos acteerwerk.

Wat is die Katherine Heigl een totale miscast, maar die is vrees ik een miscast voor elke film, die kan er echt he-le-maal niets van.

avatar van Decec

Decec

Een redelijk Actie/Komedie film...

Komedie is mijn smaak niet...

Grappig verhaal...

Grappig acteerwerk..

Mooi HD kwalitiet...

Vrolijk achtergrond muziek (Dolby Digital)...

avatar van oemoemenoe

oemoemenoe

Grappig luchtig geheel wat je vrolijk maakt .

avatar van jippie2010

jippie2010

Een rommelige film die niet grappig genoeg is voor een komedie,

en te ongeloofwaardig voor een misdaadfilm.

De bijrollen zijn over the top neergezet, wat een vervelend effect heeft.

De romance was nog enigsinds geloofwaardig. *1.5