Genre: Komedie / Misdaad
Met onder meer: Katherine Heigl, Jason O'Mara en Daniel Sunjata
Releasedatum: 26 april 2012
Bekijk via CANAL+
Plot One for the Money
"She's looking for a few not-so-good men"
Stephanie Plum, geen cent te makken en werkeloos, chanteert haar neef Vinnie van het bureau Borgstelling en Incasso om haar een baan te geven als premiejager. Haar eerste opdracht: de aanhouding van Joe Morelli, voormalig politieman en nu beschuldigd van moord. Saillant detail: Morelli is de supermacho die Stephanie op haar zestiende ontmaagdde en vervolgens de onthullende details schreef op de muur van het toilet van Mario's Lunchroom.
Stephanie Plum
William Earling
Mrs. Plum
Eddie Gazarra
lil'angel
Heel erg slecht in vergelijking met de boeken. Katherine Heigl aka stefanie plum, acteerde, net als altijd, nogal slecht. Lula en oma mazur waren een hele slappe aftreksel van het boek. Joe morrelli en ranger waren verre van indrukwekkend (vooral Ranger.)
Zelfs al vergelijk ik het boek en de film niet met elkaar, dan was het nog steeds slecht! Niet grappig, niet spannend, bijna geen actie en zeker niet indrukwekkend. iedereen was een beetje vlak en oppervlakkig!
blurp194
Suffe B-film met maar een paar heel kleine momenten. Een aflevering van Baantjer is het nog net niet helemaal, maar spannend wordt het beslist ook niet. En grappig ook niet, op een paar korte uitzonderingen na.
Heigl is het enige pluspunt dat een beetje de moeite waard is om de film voor te kijken. Ze doet het hier wel heel veel beter dan in de romcoms waar ik haar in gezien heb. Misschien moet ze maar naar dit genre overstappen.
lisa2716
Heerlijke feelgood movie, en natuurlijk mede door Katherine Heigl met haar geweldige lach
wwelover
Ik had het al een beetje verwacht, maar dit is een zeer matige film. Ik weet ook niet zo goed hoe ik hem moet plaatsen, vaak wil het zich voordoen als komedie, maar zijn de grappen gewoon nogal voor de handliggend en al te vaak gedaan en de serieuze momenten zijn weer erg onrealistisch. Heb sowieso een beetje moeite met Heigl, ondanks dat ze er wel gewoon goed uitziet vind ik haar niet echt sympathiek.
darkcity
Er wordt leuk gespeeld alleen er is 1 heel groot probleem bij deze film: het wil gewoon maar niet grappig worden. Op wat flauwigheidjes na wat mij betreft geen enkele geslaagde grap. Aan het verhaal was op gegeven moment ook geen touw meer vast te knopen. Voor een comedy wat mij betreft dus volledig de plank misgeslagen! 2*
Ricochan38
Note to self;
volgende film met Katherine heigl gewoon overslaan, want het is iedere keer een flutfilm waar zij de hoofdrol in vertolkt.
erpunited
Leuke vermakelijke film. Kijkt lekker weg. Paar grappige momenten. Geen spanning, geen topper, niet super geacteerd maar ze ziet er als vanouds weer uitstekend uit. Lekker onderuitgezakt op de bank, niet bij nadenken en gewoon relax een redelijk filmpje kijken. Dan is deze prima
missy85
Leuke film! Ik vind films met Katherine Heigl altijd leuk. Een aanrader. Was een beetje een mix tussen romantiek en actie.
Hou ik wel van. Leuk!
ErpsFilmGekske
Veelbelovend begin, helaas door de scene onder de douche een beetje afgeleid van het plot.
Verder uitstekende acteerwerk van met name de dame. Ben verder niet zo'n Sience Fiction-fan, maar deze film heeft me toch wel geraakt.
Ook de emotionele lading in deze kneiter is prima.
Met een pintje in de ene hand, en een zak hamka's in de andere, is het wel te doen!
MiekieMow
Leuke originele stijl in de film. Prima vermaakt in de bioscoop, gelachen, maar toch ook wel weer zo een die ik me volgend jaar niet meer herinner.
patrick17
Leuke film, niet meer dan dat!
Geen hoogstaande vlieger dit, maar dat had ik ook niet verwacht.
De film begint en voordat je het weet is het alweer afgelopen.
Dat is wel positief te noemen. Hij kijkt leuk / snel weg.
Katherine Heigl heeft wel een gruwelijk lichaam hoor
Zeker de
moeite waard om haar te zien.
De film kabbelt voor de rest aardig door maar de uiteindelijke afloop
is welbekend...
Pazmaster
Leuke film met een leuk verhaal. Einde is wel voorspelbaar maar voor de rest is het een prima film waarin redelijk geacteerd wordt. Vooral de dame is een lust voor het oog. Voor de rest gewoon een film die lekker wegkijkt en nergens verveeld. Ik heb me er mee vermaakt. 3 dikke sterren.
Ook de emotionele lading in deze kneiter is prima.
Ik denk dat je een andere film gezien hebt ?
Partyboooi
Vraag me eigenlijk af waarom deze in de bios draaide....maar op zich aardig filmpje. Verhaal is wel matig.
Noodless
Qua genre slaat deze film de plank totaal mis. Het misdaadverhaal stelt weinig voor en je krijgt het gevoel dat het allemaal maar blijft duren. Het verhaal kabbelt maar door zonder dat het enigszins vermakelijk wordt. Daarvoor is er ook te weinig humor in deze film.
Gelukkig is er nog de speelse, enthousiaste Katherine Heigl die qua uiterlijk er best mag wezen.
Maar helaas kan zij de film niet redden. 4/10
macrobody
Het was alsof ik naar een of andere tv-film zat te kijken. Nergens spannend, nergens echt grappig en nergens vernieuwend. Het eind laat zich raden. Al met al niet aan te raden, de woensdag avond true story films zijn nog interessanter dan dit flauw filmpje
markie1978
Wat een flauwe film zeg. Het is net of dat je een serie zit te kijken die je niet gevolgt hebt. Heb eerst de trailer gezien, daar heb je alle "leuke" momenten al gezien. Het is echt triest dat zulke films nog gemaakt worden. De poster is het mooiste van de film, de rest viel erg tegen.
1.5* (0.5 voor de poster)
NLW
Gezien de reacties hier, begon ik met een verwachtingspatroon van 0,0 aan deze film.
Maar het viel reuze mee. Het is geen hoogvlieger, maar hij kijkt zeker leuk weg.
Lekker feel-good filmpje.
dragongirl
Wat een ontzettend domme film! Het verhaal slaat echt 10x nergens op, het is niet grappig, niet spannend... zonde van je tijd dus om te kijken.
Door de toch nog hoge score hier waren mijn verwachtingen waarschijnlijk te hoog.
Barry83
Mwah toch wel een tegenvaller. Leuk voor een keertje tussendoor, maar voor de rest erg matig. Enigste pluspuntje is katherine heigl
miss-liss
Ik snap nog steeds niet waarom ze bij de 2e ontmoeting met Morelli niet gewoon de politie belt op hem op te pakken, maar goed dat is de film natuurlijk voorbij....
Vriendts
Alles aan deze film is slecht; het acteerwerk, het verhaal. En bovendien vol fouten en onlogica.
Lux_Lisbon
Verwachtte eigenlijk helemaal niks van deze film (vooral door de behoorlijk onoriginele titel en poster), en wist ook niet dat het een boekverfilming is. Maar hij is me ontzettend meegevallen. Het is gewoon een degelijke romantische actiekomedie die lekker wegkijkt, zeker wanneer je er niet teveel van verwacht.
Tegenvallende film waarin een vrouw in geldproblemen besluit om een premiejager te worden. Een nogal rommelig en oninteressant plot met te veel personages. Matige actie-scenes en grappig wordt het eigenlijk nergens, en dat is toch wel een vereiste voor een actie-komedie.
nightbreed
Draak van een film, met verschrikkelijke dialogen en waardeloos acteerwerk.
Wat is die Katherine Heigl een totale miscast, maar die is vrees ik een miscast voor elke film, die kan er echt he-le-maal niets van.
Decec
Een redelijk Actie/Komedie film...
Komedie is mijn smaak niet...
Grappig verhaal...
Grappig acteerwerk..
Mooi HD kwalitiet...
Vrolijk achtergrond muziek (Dolby Digital)...
jippie2010
Een rommelige film die niet grappig genoeg is voor een komedie,
en te ongeloofwaardig voor een misdaadfilm.
De bijrollen zijn over the top neergezet, wat een vervelend effect heeft.
De romance was nog enigsinds geloofwaardig. *1.5

The Lost Valentine
Romantiek / Drama, 2011

Take Me Home Tonight
Komedie, 2011
premie jagergebaseerd op boekromantiekframedbail jumper vrouwelijke regisseur