• 9.371.211 stemmen

Genre: Komedie / Mockumentary

Geregisseerd door: Joe Boyd

Met onder meer: Joe Boyd, Matt Donnelly en Mike Betette

Plot Hitting the Nuts

"Even Professional Poker has a Farm System"

Deze mockumentary volgt een aantal pokerspelers die meedoen aan het jaarlijkse pokertoernooi in Scott County. De organisatoren zijn uitvaartondernemer William en zijn partner Jill, die enigszins gefrustreerd is omdat William geen intimiteit kan verdragen. Moeder Carol en dochter Jaylor gooien hun vrouwelijke charmes in de strijd en Dean Livy, de winnaar van afgelopen jaar, waant zich heer en meester van het toernooi. Ezekiel Yoder komt van de Amish en waagt stiekem een gokje, terwijl de minderjarige Josh door zijn vader, Bob 'Dirty' Rivers, wordt ingeschakeld om de hoofdprijs te winnen.

avatar van mrwhite

mrwhite

Dit is een zeer slechte en domme film meer kan ik er echt niet van maken. Deze zou wel eens in mijn flop 2011 kunnen komen.